Farmer 3 268 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 3 sezon Young Justice oficjalnie w produkcji. https://twitter.com/kharypayton/status/851843864411357184/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fscreenrant.com%2Fyoung-justice-season-3-khary-payton-recording%2F Plus planowana jest seria animacji z udziałem Gorillaz, a raczej postaciami z ich teledysków. Albarn i Hewlett wspomnieli o 10 odcinkach. A sądząc po schizowych pomysłach w teledyskach może być ciekawie. Aż sobie włączyłem Stylo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Wczoraj zmarł Mieczysław Gajda: aktor dubbingowy, filmowy i teatralny. Jeden z legendarnych głosów z kreskówek mojego dzieciństwa. Dubbingował m.inn: Smerfa ważniaka, kaczora Daffyego w starej wersji dubbingu dla Canal+, w Kocie Tip Topie (Kocia Ferajna) grał Benego Kuleczkę, Scrappyego Doo w kreskówce "Scooby i Scrappy Doo", (wtedy Freda grał Krzysztof Ibisz ) pod koniec lat osiemdziesiątych na kasetach VHS "Polskich Nagrań", dubbingował również w starej wersji "12 prac Asteriksa", Kaczora Daffy'ego w Przygodach animków (obecnie kreskówka była emitowana na Boomerangu, ze starym dubbingiem, znanym z TVP 2, oraz w filmie "Dwunastu gniewnych ludzi". Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Lubiłem właśnie ten moment kiedy wieczorami Canal + odblokowywał sygnał na te pół godzinki by wszyscy mogli oglądać kreskówki Looney Toones. Wtedy Gajda i Tyniec byli niezłym duetem na ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Też kojarzę "Diabelski młyn". Na kasecie VHS mam nagrane kilka kreskówek z tego programu, np. Z kaczorem Daffym, którego dubbingował Gajda. Kiedyś to były kreskówki, nikt nie zwracał uwagi na to, że były rasistowskie, lub (niektóre) szowinistyczne. Do dziś pamiętam kreskówki, w których występował Adolf Hitler, (kiedyś TV Puls je emitował) w dodatku te odcinki były zdubbingowane. Piękne czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Drzewicz i Gajda byli za(pipi)iści w Smerfach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Muminki wracają! A nawiązując do tematu wyżej, ciekawe czy będzie polski dubbing, bo jak myślę o muminkach to w głowie słyszę wszystkie te charakterystyczne głosy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Za sprawą Harley może być ciekawie. Nie spodziewałem się animacji w stylu klasyka Batman Animated Series z lat 90-tych. Nightwing nie pasuje mi tutaj za bardzo ale to pewnie dlatego, że jest inny. No i czemu głosu pannie Quinn użycza Bernadette, a nie Tara Strong albo Sorkin? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Nareszcie batman który ma szansę byc fajny, bez idiotycznego cgi, albo fabuły z gów,nianego komiksu. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) [Video] Edytowane 9 Czerwca 2017 przez McDrive 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 intro Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Nowe Kacze Opowieści? Kaczorki będą miały swoje ajfony a Donald swoją 313 będzie miał hybrydową? Czy tylko zmiana kreski? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 http://www.tvn24.pl/festiwale-2017-twoj-vincent-z-nagroda-publicznosci-w-annecy,749892,s.html#autoplay jasny gwint, jak widzę takie poświecenia, że kobitka maluje 12 obrazów by wyszła z tego sekunda to aż mnie skręca, jak mam powtarzac 3 raz level w grze to wylaczam konsole, co dopiero malowac pole na ktorym porusza sie zboze. Ale wyglada niesamowicie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Czerwony Żółw Nie przegapcie tej animacji. Piękna, poruszająca - również za sprawą muzyki, historia o rozbitku, który trafia na Wyspę i tak spotyka tytułowego żółwia. Razem mają wiele przygód, a całość pozostawia duże pole do interpretacji. Nikt tu nie wypowiada ani jednego słowa, co tym bardziej ujmuje i przyciąga do ekranu. Film obecnie grają w kinach, więc polecam docenić niszową produkcję i obejrzeć legalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Newsy z Comic Conu coraz lepsze. Po bardzo dobrym Arkham Asalut i słabym kinowym filmie Suicide Squad wróci w kolejnej animacji o podtytule Hell to Pay. Animacja ma wyjść na DVD wiosną 2018 roku. Dokładna data ani tło fabularne nie są znane. Wiadomo jednak, i jest to łyżka dziegciu w beczce miodu, że uniwersum opierać się będzie na filmie z ubiegłego roku, czyli będzie czorny Deadshot i goombas Killer Croc. Ale jest jeszcze lepsza wiadomość. Postanowiono wreszcie zrobić animację najlepszej historii Człowieka ze Stali, czyli jego śmierć. I sądząc po informacji będzie to wierne odtworzenie historii łącznie ze scenami z komiksu. Poprzednia animacja była pokrojona i słabo wyreżyserowana. Kolejną potencjalnie dobrą wiadomością jest podział obrazu na dwie części (jak to miało miejsce w przypadku Dark Knight Returns). The Death & Reign of Superman ma sporo materiału więc wysoce prawdopodobne, że nie dostaniemy słabizny z dodatkowym materiałem jak przy animowanym Killing Joke (którego muszę nadrobić). Śmierć nastąpi pod koniec 2018 roku, a Królowanie na początku 2019. All hail Doomsday! Aha, wypuszczono concept art z 3 sezonu Yung Justice. https://twitter.com/GeekDelCine/status/888452001125859328/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fscreenrant.com%2Fyoung-justice-season-3-concept-art%2F Pytań jest wiele po końcówce drugiego sezonu. Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Za sprawą Harley może być ciekawie. Nie spodziewałem się animacji w stylu klasyka Batman Animated Series z lat 90-tych. Nightwing nie pasuje mi tutaj za bardzo ale to pewnie dlatego, że jest inny. No i czemu głosu pannie Quinn użycza Bernadette, a nie Tara Strong albo Sorkin? Nareszcie batman który ma szansę byc fajny, bez idiotycznego cgi, albo fabuły z gów,nianego komiksu. No i jest spoko, w skali bajek z batmanem nawet bardzo spoko. Film jest bardzo niegrzeczny, i prześmiewczy, Harley bzykajaca się z Nightwingiem a poźniej mówiąca mu w batmobilu że może się do niego jeszcze odezwie jak jej się baterie wyczerpią to coś nowego w stajni DC. (pipi)a, ta Harley zawsze była najbardziej sexy, ale tutaj to xD niby pare kresek, czasami nieproporcjonalnych, ale daaaamn, najlpesza laska w animacjach. Gdybym oglądał ten serial za małolata to latanie do kibelka byłoby częste. A tak poza tym batman i nightwing to w filmie 2 pokraki i w zasadzie spier,dolili te postacie. 6/10, 100 razy lepsze niż ten zyebany killing joke. A, swietny kawalek Harley w knajpie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Będzie film 'Batman Ninja' od japońskiego oddziału Warner Bros. Za animację będzie odpowiedzialny m in twórca 'Afro Samurai'. http://www.cbr.com/report-batman-ninja-anime-from-afro-samurai-creator-set-for-2018/ Premiera w 2018 roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Oto nowa wersja "Odlotowych wyścigów" https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1955800731355106&id=1823692667899247 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 W dniu 3.10.2017 o 15:44, Masorz napisał: Będzie film 'Batman Ninja' od japońskiego oddziału Warner Bros. Za animację będzie odpowiedzialny m in twórca 'Afro Samurai'. http://www.cbr.com/report-batman-ninja-anime-from-afro-samurai-creator-set-for-2018/ Premiera w 2018 roku No to pięknie pojechali z tematem: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 O, (pipi), ale to może być dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Od razu widać artyzm Japończyków. Warto będzie obejrzeć nawet dla samej "grafiki", ale mam nadzieję, że fabuła też da radę. Ofiacjalnej daty chyba jeszcze nie ma, poza rokiem, prawda? W każdym razie biere na premiere. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Ależ ten Batman Ninja zapowiada się wybornie. Lubie takie odjechane pomysły i to jeszcze od japończyków Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Nienajgorzej, ale szkoda, że nie poszli bardziej z kreską jak tu: Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi