Farmer 3 281 Opublikowano 12 listopada 2019 Opublikowano 12 listopada 2019 Nie powiem, fajnie to wygląda... Spoiler Tylko, że na "What If...?" poczekamy sobie tak jeszcze z 1,5 roku A kwestia Hawkeye'a nie jest pewna. Jeżeli oskarżenia się utrzymają po prostu skreślą Rennera i zrobią osobne story z Kate Bishop. Edit: O i jeszcze trailer z Harley. Jeżeli rzeczywiście całość opiera się na kobiety silne - faceci (pipi)e to tak słabo trochę ale zobaczymy. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 24 listopada 2019 Opublikowano 24 listopada 2019 Byłem na Królowej loda 2 znaczy Krainie Lodu 2 i równie dobrze mogłoby tego filmu nie być. Fabuła jest szczątkowa i bardziej chodzi o patrzenie na postacie z poprzedniej części w mroczniejszej atmosferze. Myślałem, że zrobią z Elsy lesbijkę, ale nie dostrzegłem tam żadnych szczątkowych nawet sugestii akcji #giveelsapierogi jaka istniała urojona w internetach. Same postacie świetne, Olaf gorszy i bardziej randomowy, trochę jakby na siłę odwalał akcje. Dzieciakom się spodoba, bo one nie zwracają uwagi na takie pierdy jak fabuła tylko byle akcja w różnych scenach się zgadzała i nie przynudzała. Gdyby wypuszczali to jako różne krótkometrażówki przez cały rok, to miałoby może sens, ale długi film się nie broni niczym poza grafiką, a ta jest zayebista. Wszystkie efekty po prostu robią robotę. A tu normalny zwiastun nowego serialu Disneya: Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 6 grudnia 2019 Opublikowano 6 grudnia 2019 Klaus ( Netflix ) O rany, ale to było dobre. Historia w sam raz na święta, żałowałem tylko,że za oknem nie jest biało i że sama bajka tak szybko się skończyła. 2 Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 6 marca 2020 Opublikowano 6 marca 2020 Duck Tales wraca na salony. Trzeci sezon startuje już 4 kwietnia z dwoma odcinkami na start. Zestaw gościnnych występów zacny: Selma Blair, Doug Jones, Kristofer Hivju, Clancy Brown czy James Marsters. 1 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 10 marca 2020 Opublikowano 10 marca 2020 nawet ciareczki Cytat Twórcą produkcji jest Dai Sato, który pracował przy "Cowboyu Bebop" o kosmicznych łowcach nagród oraz między innymi takich grach jak Ghost in the Shell: Stand Alone Complex czy Resident Evil: Revelations. 1 Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 22 marca 2020 Opublikowano 22 marca 2020 Oby tylko animacja o Wiedźminie nie była zrobiona w tej technice. Samego Altered Carbon jeszcze nie widziałem, ale chetnie poczytam czyjąś opinie. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 24 maja 2020 Opublikowano 24 maja 2020 W dniu 8.10.2019 o 18:08, McDrive napisał: Drugi sezon Ducktales obejrzany i końcówka była mocno średnia. Najbardziej zawiodłem się na tej zbiórce złoli. Sama inwazja jako główny wątek też nic ciekawego. Ogólnie obraz jest taki: S01 -> główny wątek super, gunwniane fillery S02 -> główny wątek gunwniany, super fillery Ostatnio jest ciężko, a najbliższe tygodnie i miesiące będą jeszcze cięższe z wielu względów i dlatego cieszę się, że jest taka animacja...3 sezon startuje zacnie. Na 7 odcinków przynajmniej połowa jest bardzo dobra albo wręcz wyśmienita jak 3 i 7 właśnie. 7 odcinek jest kwintesencją sentencji: "Co ja właśnie obejrzałem?" W skrócie rodzinka robi sobie Spoiler Mortal Kombat Spoiler w asyście Spoiler WWE w Spoiler Valhalli Spoiler Lunchpad i Huey odstawiający Diamonda i Gomeza z Celebrity Deathmatch, Louie sprzedający towar wyprzedzający eventy, tag team Webby, Sknerus i jego pre-show no i Dewey włączający SSJ2 po zrobieniu sobie brody z cudzych włosów... Gruby sztos. Ale to i tak pryszcz przy 3 odcinku. Spoiler Nawet to, że całość jest parodią Bondów nie niszczy tak jak reżyseria całości. Miód po prostu. Inteligentny Lunchpad z akcentem Schwarzeneggera niszczy, a cameo R&R... osobliwe. Nie tego każdy się spodziewał ale fajny akcent. No i scena finałowa z tym kawałkiem... Jako fan oryginału z lat 90-tych i twórczości panów Carla Barksa oraz Dona Rosa śmiało mogę napisać, że na razie nie ma gańby z 3 sezonem. 1 Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 25 maja 2020 Opublikowano 25 maja 2020 23 godziny temu, Farmer napisał: Nawet nie wiedziałem, że sezon ruszył. Muszę nadrobić Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 Troszkę rybka mnie to ale najważniejsze że Pinky & Brain będą robić to samo co robią każdej nocy. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Ludzie u steru Disney'a mają naprawdę nasrane pod kopułami. Kurwa (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ 1 Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 Tak coś czułem, że zaplanowali trzy sezony i *ciach* Yayebie. Ciekawe co teraz za LGBT friendly syf zrobią żeby przypodobać się kilku julką, które nawet tego nie obejrzą. Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 9 maja 2021 Opublikowano 9 maja 2021 Zabrałem się za to, komiks mi gdzieś tam w internecie mignął przed oczami, ale nigdy go nie czytałem. 1 Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 10 maja 2021 Opublikowano 10 maja 2021 Też zacząłem oglądać. Komiksu nie znam kompletnie, ale serial fajny. Coś innego, świeżego. Aczkolwiek mam wrażenie, że nieco chaotyczny. Tj. skaczą po różnych wątkach i postaciach do tego stopnia, że brakuje chwilami konsekwencji. I w pojedynczych przypadkach voice-acting nie wyszedł najlepiej (Cecil). Ale po 5 odcinkach chcę oglądać dalsze. Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 10 maja 2021 Opublikowano 10 maja 2021 Końcówka pierwszego odcinka była mocna, nie wiedziałem o czym to i zaczeło się jak bajeczka dla dzieci. Cytuj
Pupcio 18 612 Opublikowano 10 maja 2021 Opublikowano 10 maja 2021 Też niedawno to skończyłem, 2 ostatnie odcinki czekam mocno na 2 sezon Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 10 maja 2021 Opublikowano 10 maja 2021 Szanowny pan @tk___tkongiś polecał mocno animację Teen Titans Go i w tym miejscu muszę bardzo motzno przeprosić, że się wtedy nie przekonałem do tej animacji (a pierwszą animację Teen Titans uwielbiam) przez styl. To jest jebane sztosiwo. Co tam się odwala to głowa mała. Wchodzi elegancko do obiadu Booyah! Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 28 października 2021 Opublikowano 28 października 2021 Czyli na podstawie jego postaci zrobią zabawkę z Toy Story, tak? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi