Słupek 2 181 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Kupiłem w końcu Super Mario Bros 3, o mamo ;p ale chyba dokupię Mighty Stwich Force lub Steamworld Dig bo wyglądają ciekawie. Pokemon link battle to nie dla mnie Jeszcze mam szybkie pytanka o kilka gier i już nie zawracam dupy. Nie mam prawie wcale obeznania jeżeli chodzi o gry N w większości tytułów. Mario Kart 7 dobre, warto? Tak się napaliłem po gameplayach 8 na WiiU, że chociaż póki co pyknąłbym w 7. Tylko gdzieś przeczytałem, że podobno ta część nastawiona jest na online co raczej mnie nie jara. Splinter Cell 3D dobry, warto czy spin-offowy śmietnik? Paper Mario: Sticker Star? Warto? Co to w sumie dokładnie jest? Cytuj
Flay 0 Opublikowano 4 maja 2014 Opublikowano 4 maja 2014 Witam. Dzisiaj w sklepie znalazłem grę mario and sonic at the london 2012 za 50zł, i zastanawiam się nad zakupem. Powiedzcie mi, czy gra jest warta zakupu ? Interesuje mnie bardziej tryb multiplayer. Czy tryb sieciowy jest rozbudowany, i czy dużo osób będzie chętnych na gre w sieci ? Co myślicie o tej grze ? Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 1. Balas 2. Nikogo nie znajdziesz do gry Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Zagrałem już na 3DSie w najnowszą Zeldę, Mario 3d Land i RE: Revelations. Co teraz? W okarynę nie chce mi się grać po raz enty. Mam dylemat pomiędzy Luigis Mansion 2, Paper Mario, NSMB2, Mario & Lugi i jakimś Laytonem. Czy coś jeszcze powinienem wziąć pod uwagę? I tak BTW ten Paper Mario dobry? Podobny do Paper Mario:TYD na GC? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 sierpnia 2014 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Paper Mario chu,jowy. W przeciwieństwie do TYD to nie jest rpg a jakieś niewiadomo co. Fire Emblem? Jakaś platformówka? Donkey Kong? Kirby? Akurat Mario jest słaby. Luigi też super. Może Pokemony? No musisz się bardziej sprecyzować, bo wybór jest spory. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Luigi Mansion 2 polecam , Fire Emblem to dla mnie najlepsza gra na 3ds'a no i polecam ci Donkey Konga Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Ciężko dorwać LM 2 w dobrej cenie. Liczyłem na jakieś ok. 100 zł na allegro. No ale nie jest tak kolorowo. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Czy sa jakies strategiczne gry na 3ds'a ? Mam ograne - Fire Emblem Awekning, Ghost Recon Shadow Wars. Cytuj
Gość Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Warto ograć tales of the abyss? Dzisiaj widzialem na allegro kup teraz za 55zł ale pozniej koles cene na 65 zmienil a i tak poszlo w sumie mialem juz klikac za te 55 ale nie bylem pewien czy dobra czesc i warto ograc. Moze sie wypowie ktos kto przeszedl bo pare aukcji juz widzialem w spoko cenie na ta gierke. Cytuj
methodment 31 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Szukam gry z fabułą, która mnie wciągnie. Fajnie gdyby można było grać 30 min - 1h i zafreezować, wrócić po paru dniach i żebym nie był na tym za bardzo stratny.Super gdyby miała też jakieś multi.Do wyboru mam:- Fantasy Life- Zelda LBTW- Bravely Default- Fire Emblem Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 fire emblem => Braverly Default > Fantasy Life > Zelda tutaj porównanie jeżeli chodzi o FABUŁĘ 1 Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 Ma ktos code of princess albo planuje teraz w promocji kupic? Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Pytanie Majstry: Animal Crossing czy Fantasy Life? Szukam czegoś lajtowego do pogrania w łóżku. Chcę Donkey Konga wymienić na grę bez napinek, bez tracenia 30 żyć na jeden level. W Animal Crossing nigdy nie grałem, więc nie wiem czy mi podejdzie. Bardziej przemawia do mnie Fantasy Life, ale z kolei fakt wycięcia części gry i wykorzystania jako DLC już mi się nie podoba... Tak na marginesie - ile to DLC do Fantasy Life kosztuje? Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Którą grę wybrać to ci nie doradzę, ale z tym dlc to jest chyba tak, że to część contentu, który dostępny był w rozbudowanej wersji Link!, a ta w pudełku ukazała się tylko w Japonii. W zasadzie to, co wydano na Zachodzie nie jest pocięte. Masz podstawową wersję plus część nowych rzeczy z Link!. Jako dlc jest jakaś tam wyspa, ale nie powiem ci ile kosztuje, bo nie mam jak tego teraz sprawdzić. Google tylko mówi, że niecałe 8 euro, więc u nas pewnie 30-32 zł. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 (edytowane) Pewnie wezmę Fantasy LIfe - jeśli mam grać wieczorami, to w Animal Crossing zawsze będę miał wieczór Edytowane 24 kwietnia 2015 przez Kris77 Cytuj
Gość Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Mam pytanko szukam jakiejs luznej gierki cos na odsapniecie od xenoblade. Myslalem o bravely default ale to znowu rpg wiec zostawie sobie na jesien zima jak juz bedzie wiecej czasu na granie. A teraz sie waham nad fantasy life (warte to cos?) Lub donkey kong country ale czytalem ze ten potrafi dac niezle w kosc. Ewentualnie jakis inny porzadny platformer? Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 code of princess w promocji na eshopie, spoko slasher, mozna sobie pare questow zrobic na odstresowanie. Zadania sa dosc krotkie, wiec tez spoko opcja na granie w podrozy. Cytuj
Gość Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Nie moj gatunek zbytnio przy dragons crown sie niezle nudzilem. Wole cos z wyzej wymienionych jeszcze demko theatrythm final fantasy mi sie podobalo tez ciekawa gierka sie wydaje Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 fantasy life to dla mnie jak harvest moon, wdaje sie pozniej straszna monotonia. Donkey Kong jest trudny, nie jest to raczej gra na odstresowanie super mario 3d land i luigi's mansion 2 ograne? Cytuj
Gość Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Nie cos ty dopiero zaczynam przygode praktycznie na tapecie teraz byl alpha saphire i xenoblade w trakcie. Ogralem phantom hourglass ale znudzil mnie po 3/4 gry troszke (fani mnie zlinczuja) i laytona mam ale tez musze przysiasc jeszcze raz bo jakos nie wkrecilem sie. Z demek jeszcze virtue last reward mega mnie wciagnal moze to warto wziac czy lepiej 3d land? Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 dwa rozne gatunki, obie bardzo dobre. z last reward jest ten problem, ze jest bug i mozna stracic save, dlatego kupilem wersje na vite. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Ponoc naprawili jakims patchem? Tak, poprawili. A co do TFF to masz teraz nową część w postaci Curtain Call Final Fantasy. Ale osobiście łykałbym bez wachania Luigi's Mansin 2:-) Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Ja ogrywam Theatrhythm Curtain Call i uwazam ze jest rewelacyjną gra. Jeżeli ktoś lubi klikac w rytm muzyki i lubi muzyke z serii to na pewno sie nie zawiedzie. Nawet elementy pseudo RPG im sie calkiem udaly. Idealna gra na pol godziny (albo i dluzej). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi