Opublikowano 15 kwietnia 201411 l Kupiłem w końcu Super Mario Bros 3, o mamo ;p ale chyba dokupię Mighty Stwich Force lub Steamworld Dig bo wyglądają ciekawie. Pokemon link battle to nie dla mnie Jeszcze mam szybkie pytanka o kilka gier i już nie zawracam dupy. Nie mam prawie wcale obeznania jeżeli chodzi o gry N w większości tytułów. Mario Kart 7 dobre, warto? Tak się napaliłem po gameplayach 8 na WiiU, że chociaż póki co pyknąłbym w 7. Tylko gdzieś przeczytałem, że podobno ta część nastawiona jest na online co raczej mnie nie jara. Splinter Cell 3D dobry, warto czy spin-offowy śmietnik? Paper Mario: Sticker Star? Warto? Co to w sumie dokładnie jest?
Opublikowano 4 maja 201410 l Witam. Dzisiaj w sklepie znalazłem grę mario and sonic at the london 2012 za 50zł, i zastanawiam się nad zakupem. Powiedzcie mi, czy gra jest warta zakupu ? Interesuje mnie bardziej tryb multiplayer. Czy tryb sieciowy jest rozbudowany, i czy dużo osób będzie chętnych na gre w sieci ? Co myślicie o tej grze ?
Opublikowano 4 sierpnia 201410 l Zagrałem już na 3DSie w najnowszą Zeldę, Mario 3d Land i RE: Revelations. Co teraz? W okarynę nie chce mi się grać po raz enty. Mam dylemat pomiędzy Luigis Mansion 2, Paper Mario, NSMB2, Mario & Lugi i jakimś Laytonem. Czy coś jeszcze powinienem wziąć pod uwagę? I tak BTW ten Paper Mario dobry? Podobny do Paper Mario:TYD na GC?
Opublikowano 4 sierpnia 201410 l Paper Mario chu,jowy. W przeciwieństwie do TYD to nie jest rpg a jakieś niewiadomo co. Fire Emblem? Jakaś platformówka? Donkey Kong? Kirby? Akurat Mario jest słaby. Luigi też super. Może Pokemony? No musisz się bardziej sprecyzować, bo wybór jest spory.
Opublikowano 4 sierpnia 201410 l Luigi Mansion 2 polecam , Fire Emblem to dla mnie najlepsza gra na 3ds'a no i polecam ci Donkey Konga
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Ciężko dorwać LM 2 w dobrej cenie. Liczyłem na jakieś ok. 100 zł na allegro. No ale nie jest tak kolorowo.
Opublikowano 23 sierpnia 201410 l Czy sa jakies strategiczne gry na 3ds'a ? Mam ograne - Fire Emblem Awekning, Ghost Recon Shadow Wars.
Opublikowano 2 września 201410 l Warto ograć tales of the abyss? Dzisiaj widzialem na allegro kup teraz za 55zł ale pozniej koles cene na 65 zmienil a i tak poszlo w sumie mialem juz klikac za te 55 ale nie bylem pewien czy dobra czesc i warto ograc. Moze sie wypowie ktos kto przeszedl bo pare aukcji juz widzialem w spoko cenie na ta gierke.
Opublikowano 13 października 201410 l Szukam gry z fabułą, która mnie wciągnie. Fajnie gdyby można było grać 30 min - 1h i zafreezować, wrócić po paru dniach i żebym nie był na tym za bardzo stratny.Super gdyby miała też jakieś multi.Do wyboru mam:- Fantasy Life- Zelda LBTW- Bravely Default- Fire Emblem
Opublikowano 13 października 201410 l fire emblem => Braverly Default > Fantasy Life > Zelda tutaj porównanie jeżeli chodzi o FABUŁĘ
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l Pytanie Majstry: Animal Crossing czy Fantasy Life? Szukam czegoś lajtowego do pogrania w łóżku. Chcę Donkey Konga wymienić na grę bez napinek, bez tracenia 30 żyć na jeden level. W Animal Crossing nigdy nie grałem, więc nie wiem czy mi podejdzie. Bardziej przemawia do mnie Fantasy Life, ale z kolei fakt wycięcia części gry i wykorzystania jako DLC już mi się nie podoba... Tak na marginesie - ile to DLC do Fantasy Life kosztuje?
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l Którą grę wybrać to ci nie doradzę, ale z tym dlc to jest chyba tak, że to część contentu, który dostępny był w rozbudowanej wersji Link!, a ta w pudełku ukazała się tylko w Japonii. W zasadzie to, co wydano na Zachodzie nie jest pocięte. Masz podstawową wersję plus część nowych rzeczy z Link!. Jako dlc jest jakaś tam wyspa, ale nie powiem ci ile kosztuje, bo nie mam jak tego teraz sprawdzić. Google tylko mówi, że niecałe 8 euro, więc u nas pewnie 30-32 zł.
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l Pewnie wezmę Fantasy LIfe - jeśli mam grać wieczorami, to w Animal Crossing zawsze będę miał wieczór Edytowane 24 kwietnia 20159 l przez Kris77
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l Mam pytanko szukam jakiejs luznej gierki cos na odsapniecie od xenoblade. Myslalem o bravely default ale to znowu rpg wiec zostawie sobie na jesien zima jak juz bedzie wiecej czasu na granie. A teraz sie waham nad fantasy life (warte to cos?) Lub donkey kong country ale czytalem ze ten potrafi dac niezle w kosc. Ewentualnie jakis inny porzadny platformer?
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l code of princess w promocji na eshopie, spoko slasher, mozna sobie pare questow zrobic na odstresowanie. Zadania sa dosc krotkie, wiec tez spoko opcja na granie w podrozy.
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l Nie moj gatunek zbytnio przy dragons crown sie niezle nudzilem. Wole cos z wyzej wymienionych jeszcze demko theatrythm final fantasy mi sie podobalo tez ciekawa gierka sie wydaje
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l fantasy life to dla mnie jak harvest moon, wdaje sie pozniej straszna monotonia. Donkey Kong jest trudny, nie jest to raczej gra na odstresowanie super mario 3d land i luigi's mansion 2 ograne?
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l Nie cos ty dopiero zaczynam przygode praktycznie na tapecie teraz byl alpha saphire i xenoblade w trakcie. Ogralem phantom hourglass ale znudzil mnie po 3/4 gry troszke (fani mnie zlinczuja) i laytona mam ale tez musze przysiasc jeszcze raz bo jakos nie wkrecilem sie. Z demek jeszcze virtue last reward mega mnie wciagnal moze to warto wziac czy lepiej 3d land?
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l dwa rozne gatunki, obie bardzo dobre. z last reward jest ten problem, ze jest bug i mozna stracic save, dlatego kupilem wersje na vite.
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l Ponoc naprawili jakims patchem? Tak, poprawili. A co do TFF to masz teraz nową część w postaci Curtain Call Final Fantasy. Ale osobiście łykałbym bez wachania Luigi's Mansin 2:-)
Opublikowano 9 sierpnia 20159 l Ja ogrywam Theatrhythm Curtain Call i uwazam ze jest rewelacyjną gra. Jeżeli ktoś lubi klikac w rytm muzyki i lubi muzyke z serii to na pewno sie nie zawiedzie. Nawet elementy pseudo RPG im sie calkiem udaly. Idealna gra na pol godziny (albo i dluzej).