Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship 2013

Colin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No  zapowiada się ciekawie .Chłodny,wyrachowany  Fin +  gorąca hiszpańska krew .Ciekawa mieszanka ,może w koncu Ferrari odbije sobie kilkuletnią posuchę P

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

zabawiały przedstawicieli fifa, żeby im mundialu nie odebrali.

ogólnie nawet spoko wyścig na koniec sezonu. co prawda wygrał nie ten kierowca co trzeba ale ładnie pożegnanie zrobił Webber, Massa też ale ta kara była totalnie durna.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ponoć zawał albo atak serca. Nie znam się, ale to chyba to samo.

Szkoda go, pamiętam stary filmik na YT, na którym ojciec pocieszał płaczącego Jensona, zdyskwalifikowanego wtedy z zawodów kartingowych. Teraz odświeżyłem filmik, spojrzałem na ówczesną tabelę mistrzostw - na czele Dan Wheldon...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomo coś może kto będzie transmitował nowy sezon? Podobno Polsat negocjował przedłużenie licencji, ale nie wiem co z tego

wyszło. RTL przenieśli na astrę i pewnie będzie kupa. Zostanie internet. :/

Opublikowano

Odbyły się już pierwsze prezentacje na sezon 2014 .

_79P0197.jpg   1390380789069264.jpgWilliams_FW36_02.jpg

52e26b3812f923_05864757.jpg

Co zespół to inne rozwiazanie "nosa".Ogólnie te całe zmiany regulaminu co rok  dobijają ten sport :/

Opublikowano

Button może coś ugrać  :P ale zobaczymy co wymyśli Neway .Jak zawsze 2 cześć sezonu będzie najważniejsza.