TAILOR 9 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Czasem Neway nie miał odejść z RB po zakończeniu poprzedniego sezonu i zająć się projektowaniem jachtów? Cytuj
Gość osiol Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Bujda, nikt by nie odszedł po takich sukcesach (chociaż Newey wspominał, że presja jest coraz większa, a luk w regulaminie coraz mniej). Odejdzie, jak RBR przestanie wygrywać. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Andzej Borowczyk takie bzdury opowiadał ,więc nieprawda. Cytuj
Gość osiol Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Wiadomo coś może kto będzie transmitował nowy sezon? Podobno Polsat negocjował przedłużenie licencji, ale nie wiem co z tego wyszło. RTL przenieśli na astrę i pewnie będzie kupa. Zostanie internet. :confused: Streamy internetowe to dla mnie jedyna sensowna opcja. Cały poprzedni sezon tak obejrzałem i o ile rozdzielczość transmisji nie zachwycała, o tyle duet Croft & Brundle (no, do tego Ted Kravitz) to zupełnie inna jakość w porównaniu do naszych smutnych komentatorów. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Też czytałem że miał odejść i chyba na portalach zagranicznych też o tym pisali. Od tego sezonu wkładają te silniczki elektryczne które będą się włączać przy wjeździe do Pitstopu czy od następnego ?. Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 (edytowane) bo nie ma asymetrycznego podwójnego nosa wyglądającego jak robiony przez jakieś niedorozwiniętego dzieciaka na ostrych drugach, czy nie ma nosa przypominającego siusiaka w kondomie? dla mnie to co pokazał Lotus czy Williams to straszna żałość, McLaren też się nie popisał... niestety psucie wizualnej strony F1 trwa w najlepsze, zaczęło się od wąziutkiego tylnego spoilera, potem te paskudne kacze nosy, a teraz takie coś co ciężko opisać i zrozumieć... o psuciu silników wolę nie wspominać... oby chociaż poziom na torze był na dobrym poziomie... Edytowane 24 stycznia 2014 przez pawel_k Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 matko, przecież tam nie będzie wyborów miss toru i kibice nie będą robili głosowania który z nich ładniejszy bolid ma zapierdalać i zarabiać na siebie Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 matko, a to już nie można oceniać wyglądu bolidu? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 ło matko, oczywiście że można Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 a mi się ten podwójny nos Lotusa mega podoba handluj z tym Cytuj
Gość Darude Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Mam nadzieje ,ze Ferrari uratuje. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 24 stycznia 2014 Autor Opublikowano 24 stycznia 2014 na temat podwójnego, ekhem zwisu przedniego, Lotusa. wycwanili się. http://www.autosport.com/news/report.php/id/112265 co do dyskusji o wygląd. owszem, bolidy mają być szybkie i robić swoje ale F1 to w końcu królowa motorsportu więc wygląd i prezencja zobowiązują. pamiętam jak narzekaliśmy na wygląd nosów w ostatnich sezonach, szczególnie ten ostatni łamany. teraz to wydają się piękne bo jednak może być gorzej. Cytuj
Gość osiol Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 a mi się ten podwójny nos Lotusa mega podoba handluj z tym Też mi się podoba, zresztą malowanie robi swoje. Taki F138 wyglądał strasznie kiczowato przez zbyt dużą domieszkę czerni. Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 jedak i Ferrari też nie wyszło zbyt piękne oby przynajmniej zapierdzielał Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 Ferrari ma na reszcie swój tunel do testowania aerodynamiki, miejmy nadzieję, że ten odkurzacz wypadł w nim najlepiej. Cytuj
Gość osiol Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 Ja tam liczę na to, że producenci oranżady znowu utrą nosa włoskim bufonom. A jak nie oni, to może ktoś inny. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 McLaren i Lotus wygrywa na razie . Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 Czasy Ferrari minęły bez powrotnie. Teraz nastał czas Redbulla i ich zespołu. Ale widzę że ślepi fanatycy są wśród fanów F1 nadal wierząc że ferrari podniesie się z ruin. Ja tam kibicuje Raikonenowi w czymkolwiek ma startować i jakkolwiek było by brzydkie. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 (edytowane) Ferrari ,by na pewno uratowało powrót Rossa Brawna . BTW,ale ussr Ferrari to ty szanuj ,co?nic nie minęły... Edytowane 25 stycznia 2014 przez Darude Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 Czasy Ferrari minęły bez powrotnie. Teraz nastał czas Redbulla i ich zespołu. Ale widzę że ślepi fanatycy są wśród fanów F1 nadal wierząc że ferrari podniesie się z ruin. Ja tam kibicuje Raikonenowi w czymkolwiek ma startować i jakkolwiek było by brzydkie. Ale co to ma do rzeczy? Za Red Bullem i Vettelem nie przepadam odkąd pamiętam, a to że obecnie rządzą i dzielą w F1 nie ma nic do rzeczy w tej sprawie. Nie jestem sezonowcem, który kibicuje jak wiatr zawieje . Raikonnen na propsie, wiadoma sprawa. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 (edytowane) Kto utożsamia się z Red Bullem ,czy z Vettelem ?mało kto.Za kilka lat pewnie znikną ze sceny (wystarczy ,ze Newey zniknie),a Ferrari będzie nadal. Edytowane 25 stycznia 2014 przez Darude Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi