Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship 2013

Featured Replies

Opublikowano

Czasem Neway nie miał odejść z RB po zakończeniu poprzedniego sezonu i zająć się projektowaniem jachtów?

• Odpowiedzi 126
  • Wyświetleń 17,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Honda złożyła hołd Sennie w 19 rocznicę jego śmierci   odtworzyli przejazd prowadzonego przez Sennę bolidu na podstawie danych telemetrycznych zarejestrowanych przez komputer pokładowy jego bolidu w

• W ramach dobrego przygotowania przed nowym sezonem polecam naprawdę genialny 9 minutowy montaż z poprzedniego. Dograne sceny z kierowcami to po prostu poezja . http://www.youtube.com/watch?v=vNKynA5l

• i jeszcze "nowa" kierownica Kimiego  

Opublikowano

Bujda, nikt by nie odszedł po takich sukcesach (chociaż Newey wspominał, że presja jest coraz większa, a luk w regulaminie coraz mniej). Odejdzie, jak RBR przestanie wygrywać.

Opublikowano

Andzej Borowczyk takie bzdury opowiadał ,więc nieprawda.

Opublikowano

Wiadomo coś może kto będzie transmitował nowy sezon? Podobno Polsat negocjował przedłużenie licencji, ale nie wiem co z tego

wyszło. RTL przenieśli na astrę i pewnie będzie kupa. Zostanie internet. :confused:

Streamy internetowe to dla mnie jedyna sensowna opcja. Cały poprzedni sezon tak obejrzałem i o ile rozdzielczość transmisji nie zachwycała, o tyle duet Croft & Brundle (no, do tego Ted Kravitz) to zupełnie inna jakość w porównaniu do naszych smutnych komentatorów.

Opublikowano

Też czytałem że miał odejść i chyba na portalach zagranicznych też o tym pisali. Od tego sezonu wkładają te silniczki elektryczne które będą się włączać przy wjeździe do Pitstopu czy od następnego ?.

Opublikowano

BexBmLkCUAAMvWm.jpg

jeden normalny

Opublikowano

bo nie ma asymetrycznego podwójnego nosa wyglądającego jak robiony przez jakieś niedorozwiniętego dzieciaka na ostrych drugach, czy nie ma nosa przypominającego siusiaka w kondomie?

dla mnie to co pokazał Lotus czy Williams to straszna żałość, McLaren też się nie popisał... niestety psucie wizualnej strony F1 trwa w najlepsze, zaczęło się od wąziutkiego tylnego spoilera, potem te paskudne kacze nosy, a teraz takie coś co ciężko opisać i zrozumieć... o psuciu silników wolę nie wspominać... oby chociaż poziom na torze był na dobrym poziomie...

Edytowane przez pawel_k

Opublikowano

McLaren_MP4_29_05.jpg

matko, przecież tam nie będzie wyborów miss toru i kibice nie będą robili głosowania który z nich ładniejszy

bolid ma zapierdalać i zarabiać na siebie

Opublikowano

matko, a to już nie można oceniać wyglądu bolidu?

Opublikowano

Mam nadzieje ,ze Ferrari uratuje.

Opublikowano
  • Autor

na temat podwójnego, ekhem zwisu przedniego, Lotusa. wycwanili się.

http://www.autosport.com/news/report.php/id/112265

co do dyskusji o wygląd. owszem, bolidy mają być szybkie i robić swoje ale F1 to w końcu królowa motorsportu więc wygląd i prezencja zobowiązują. pamiętam jak narzekaliśmy na wygląd nosów w ostatnich sezonach, szczególnie ten ostatni łamany. teraz to wydają się piękne bo jednak może być gorzej.

Opublikowano

a mi się ten podwójny nos Lotusa mega podoba

handluj z tym :D

Też mi się podoba, zresztą malowanie robi swoje. Taki F138 wyglądał strasznie kiczowato przez zbyt dużą domieszkę czerni.

Opublikowano

jedak i Ferrari też nie wyszło zbyt piękne

Be1DHYHCIAAxwmn.jpg

oby przynajmniej zapierdzielał ;)

Opublikowano

Ferrari ma na reszcie swój tunel do testowania aerodynamiki, miejmy nadzieję, że ten odkurzacz wypadł w nim najlepiej.

Opublikowano

Ja tam liczę na to, że producenci oranżady znowu utrą nosa włoskim bufonom. A jak nie oni, to może ktoś inny.

Opublikowano

McLaren i Lotus wygrywa na razie .

Opublikowano

Czasy Ferrari minęły bez powrotnie. Teraz nastał czas Redbulla i ich zespołu. Ale widzę że ślepi fanatycy są wśród fanów F1 nadal wierząc że ferrari podniesie się z ruin. 

Ja tam kibicuje Raikonenowi :) w czymkolwiek ma startować i jakkolwiek było by brzydkie. 

Opublikowano

Ferrari ,by na pewno uratowało powrót Rossa Brawna .

BTW,ale  ussr Ferrari to ty szanuj ,co?nic nie minęły...

Edytowane przez Darude

Opublikowano

Czasy Ferrari minęły bez powrotnie. Teraz nastał czas Redbulla i ich zespołu. Ale widzę że ślepi fanatycy są wśród fanów F1 nadal wierząc że ferrari podniesie się z ruin. 

Ja tam kibicuje Raikonenowi :) w czymkolwiek ma startować i jakkolwiek było by brzydkie. 

Ale co to ma do rzeczy? Za Red Bullem i Vettelem nie przepadam odkąd pamiętam, a to że obecnie rządzą i dzielą w F1 nie ma nic do rzeczy w tej sprawie.

Nie jestem sezonowcem, który kibicuje jak wiatr zawieje ;).

Raikonnen na propsie, wiadoma sprawa.

Opublikowano

Kto utożsamia się z Red Bullem ,czy z Vettelem ?mało kto.Za kilka lat pewnie znikną ze sceny (wystarczy ,ze Newey zniknie),a Ferrari będzie nadal.

Edytowane przez Darude