Skocz do zawartości

Ninja Gaiden Sigma 2 +

Featured Replies

Opublikowano

Zbliża się premiera, na którą nie mogę się doczekać.

W preorderze podobno będą dostępne nowe kostiumy, które nawet mi się podobają :)

Ktoś z Was planuje zakup by odświeżyć wspomnienia z PS3?

ninja-gaiden-sigma-2-plus-DLC-costumes-01.jpgninja-gaiden-sigma-2-plus-DLC-costumes-02-332x500.jpgninja-gaiden-sigma-2-plus-DLC-costumes-03.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To na easy można jakoś przejść bez skilla ? Aha no i jedynka czy dwójka ma bardziej zróżnicowanych gameplay ? Chodzi mi o jakieś elementy platformowe, eksplorację czy zagadki.

Opublikowano
  • Autor

tak, mozna to przejsc na easy, skilla nie trzeba mieć. Gameplay w obu częściach jest zbliżony do siebie - w tych grach nie ma żadnych zagadek czy elementów platformowych.

Opublikowano

Czekam czekam :) Strój Rachel jest mega-przekozacki. Zdziwiło mnie trochę, że preorder w UK już od 23fuli.

Po materiałach widzę, że i tym razem grę stonowano i kończyny nie sypią się już tak często jak w oryginale. Choć to i tak lepiej że cokolwiek odpada bo w Sigma Plus nawet dekapitacje usunięto (nam i japończykom a jankesi mieli, wrrr!) :(

Opublikowano
  • Autor

Dziś pojawił się nowy trailer :) Zwróćcie uwagę, że postacie w tym trailerze mają stroje z DLC, które wyszło na PS3 - zakładam, że będą one też dostępne w wersji PSV

http://www.youtube.com/watch?v=6BaoumbmVOk

Udało mi się w końcu znaleźć kogoś z gameplayem, wygląda całkiem spoko :)

Edytowane przez dzialkowiec

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

na popularnym serwisie aukcyjnym można już zamawiać, w moim zdaniem niskiej cenie 129zł. 

właśnie zamówiłem swoja kopię, na 1 marca powinna być już w konsoli :]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

grał już ktoś w tą wersje? Słyszałem bardzo sprzeczne opinie na temat tego portu...

a właśnie jest dostępny New Game Plus w tej grze? Nie chodzi mi o dostępny również na PS3 mission select tylko pełnoprawna opcja NG+ jaka znalazła się w NG2 na X360...