dzialkowiec 35 Opublikowano 18 stycznia 2013 Opublikowano 18 stycznia 2013 Zbliża się premiera, na którą nie mogę się doczekać. W preorderze podobno będą dostępne nowe kostiumy, które nawet mi się podobają Ktoś z Was planuje zakup by odświeżyć wspomnienia z PS3? Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 To na easy można jakoś przejść bez skilla ? Aha no i jedynka czy dwójka ma bardziej zróżnicowanych gameplay ? Chodzi mi o jakieś elementy platformowe, eksplorację czy zagadki. Cytuj
dzialkowiec 35 Opublikowano 19 stycznia 2013 Autor Opublikowano 19 stycznia 2013 tak, mozna to przejsc na easy, skilla nie trzeba mieć. Gameplay w obu częściach jest zbliżony do siebie - w tych grach nie ma żadnych zagadek czy elementów platformowych. Cytuj
dajpanrubla 0 Opublikowano 22 stycznia 2013 Opublikowano 22 stycznia 2013 Czekam czekam Strój Rachel jest mega-przekozacki. Zdziwiło mnie trochę, że preorder w UK już od 23fuli. Po materiałach widzę, że i tym razem grę stonowano i kończyny nie sypią się już tak często jak w oryginale. Choć to i tak lepiej że cokolwiek odpada bo w Sigma Plus nawet dekapitacje usunięto (nam i japończykom a jankesi mieli, wrrr!) Cytuj
dzialkowiec 35 Opublikowano 29 stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 stycznia 2013 (edytowane) Dziś pojawił się nowy trailer Zwróćcie uwagę, że postacie w tym trailerze mają stroje z DLC, które wyszło na PS3 - zakładam, że będą one też dostępne w wersji PSV http://www.youtube.com/watch?v=6BaoumbmVOk Udało mi się w końcu znaleźć kogoś z gameplayem, wygląda całkiem spoko Edytowane 4 lutego 2013 przez dzialkowiec Cytuj
soggare_PL 0 Opublikowano 18 lutego 2013 Opublikowano 18 lutego 2013 na popularnym serwisie aukcyjnym można już zamawiać, w moim zdaniem niskiej cenie 129zł. właśnie zamówiłem swoja kopię, na 1 marca powinna być już w konsoli :] Cytuj
QTF 8 Opublikowano 31 marca 2013 Opublikowano 31 marca 2013 grał już ktoś w tą wersje? Słyszałem bardzo sprzeczne opinie na temat tego portu...a właśnie jest dostępny New Game Plus w tej grze? Nie chodzi mi o dostępny również na PS3 mission select tylko pełnoprawna opcja NG+ jaka znalazła się w NG2 na X360... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi