aux 3 809 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 A zobacz amerykańską, też cudo. Chciałbym mieć obie, żeby była dwustronna http://www.zeldauniverse.net/zelda-news/north-american-box-art-for-the-wind-waker-hd-revealed/ Cytuj
saptis 620 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Japonska lepsza - wlasnie ilosc koloru ma tu spore znaczenie, moim zdaniem lepiej to wyglada. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) Podczas oglądania wczorajszego ND doszedłem do wniosku,, że przesadzają z tym bloomem. Momentami nie wyglądało to jak jedna z najładniejszych gier ever, a pierwsze tytuły na 360, w których twórcy kierowali się myśleniem bloom=next genowy wygląd. No ale mają przemodelować końcówkę, więc i tak zagram. Edytowane 8 sierpnia 2013 przez ragus Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Niepotrzebny jest ten "remake". Kilka dni temu odpalałem Wind Wakera na Wii i gra nadal wygląda fantastycznie. Odświeżenie przydałoby się za to Księżniczce Zmierzchu, bo ta genialna gra wygląda strasznie słabo Cytuj
saptis 620 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) Potwierdzam - mogliby odnowic inne gry bo Wind Waker na Wii nawet dzisiaj wyglada bardzo ladnie. Ja raczej wersji HD nie kupie bo do dzisiaj mam ta z Gamecube i moge odpalic na Wii. Mogli odswiezyc Majora's Mask albo jakas inna Zelde bo Wind Waker tego nie potrzebuje. Edytowane 8 sierpnia 2013 przez saptis Cytuj
Gipsi 1 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Świetnie że zdecydowali się w europie na tę samą okładkę która jest na rynek japoński. Pięknie wygląda. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 W ogóle nie obczajam sensu tego rimejku. Rimejku gry, która po 10 latach dalej rozwala większość gier graficznie, nawet tych z currentgenów Niepojęte. Zrimejkować brzydkie TP, albo Majoras Mask. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 bo całe halo polega na wykorzystaniu "cudownego tableta" przy okazji nie pojmuje frajdy korzystania dwóch ekranów podczas grania (przykł. 3DS), zamiast używania przycisku select Rozprasza, przeszkadza świecąc w ryj i do tego ciągnie większy prąd Cytuj
Gipsi 1 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 To nie jest remake tylko wersja HD ;] Przeca pełno tego typu hd wersji na konsole sony i xboxa to i ninny sie skusilo bo na wii nie mogli sobie tak przyrobic (kombinowali z 'new play control' w zamian). Wielu ludzi opuściło erę GCN całkowicie więc dla nich to będzie dobra opcja, reszta może olać całkowicie Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Fakt, oby wielu nowych poznało owy masterpiece, jakim WW bez wątpienia jest. A okładka faktycznie boska, może zawiera zbytni hałas wizualny (trochę zniwelowany w amerykańskiej wersji z powodu tego filtru), ale na żywo pewnie będzie pikna. W ogóle gry Wii U błyszczą okładkami Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Skoro w tej wersji przemodelowano Triforce Questa, dokonano zmian w sterowaniu łódką, to jak można mówić tylko o porcie HD w stylu GoW 1&2? Cytuj
Gość Sycho141 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 @Gipsi Podbicie rozdzielczości to jest wersja HD (np. GoW HD), a Wind Waker to jest remake. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 ajajajajajaj, fajna ta figurka. zestaw z konsolą za 250 funtów, a gra z figurką za 60 funtów Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 No, na takie informacje czekałem! Wstrzymywałem się z zakupem Wii U ze względu na możliwego bundla z WW HD. Śliczne te edycje, Super! Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Chyba nawet wezmę tą wersję z figurką przed zakupem WiiU. Cytuj
ziobrovski 20 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Czekam na nowy bundle z Zeldą i kupuje. Ostatnia moja konsola Nintendo na której w dzieciństwie grałem to SNES. Gry na PlayStation i Xboxa już mnie jakoś nie bawią jak dawniej a chętnie powrócę do Zeldy i Mariana. :-D 3 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Są już recenzje. Jakieś tam 10, 9 i kilka 8, ale nie o to mi chodzi. W każdej recenzji chwalą zmiany, dzięki którym końcówka gry znacznie przyspieszyła tempa. Bardzo mnie to cieszy. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Oj pokusa by w końcu kupić Wii U. Na GC zrobiłem tu wszystko każdy skarb każdy zakamarek odwiedziłem a po ukończeniu jeszcze i tak pływałem po świecie dla czystego bycia w tym uniwersum które zostało genialnie wykreowane. Bokoblini śpiący na tratwach nocą etc Moja pierwsza Zelda i jedna z największych growych przygód w niedługim bo 11 letnim stażu gracza. Kusi ciekawe ile wytrzymam Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 No i się doczekaliśmy. Dzisiaj już wysyłają gierkę. Na Allegro widzę nawet kolekcjonerkę z Ganondorfem w ludzkiej cenie. Niezdecydowanym radzę nabyć tą edycję póki jest. Gierki Nintendo szybko znikają ze sklepów i nabierają wartości. Skyward Sword ze złotym Wiimotem chodził po 289zł na premierze, obecnie wołają za niego nawet 600zł! Ja zaszalałem i zamówiłem zarówno bundla Wii U 32GB Zelda jak i edycję z figurką. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Podziel się wkrótce wrażeniami Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 normalnie drży mi ręka żeby wziąć tą edycję z Ganonem. kur.wa, nie mam konsoli i nie będę miał pewnie jeszcze przez minimum rok, no ale aż mi się oczy świecą do tej zeldy Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Mam ten sam dylemat, do tego jutro wypłata ;p Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Nie bądźcie cebulaki, na Zeldę będziecie żałować? Zobaczcie jakie to ładne http://youtu.be/H1cABnreG7g Coś mi się wydaje że sprzedaż Wii U trochę skoczy dzięki WWHD. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 też nie wytrzymam chyba puszcze 3ds,x360 i skusze się na WiiU bundle paka ale po hospitalizacji jak dojde do siebie rozdziałka normalnie zamiata Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Ja dokładnie tak zrobiłem. Sprzedałem 3DSa, X360 i kupiłem WiiU. Jutro będzie 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi