Skocz do zawartości

Wind Waker HD

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Demo jest dosyć surowe, że tak powiem. Słabo tłumaczy mechanikę gry. Ale z czasem załapałem o co chodzi i od tego momentu gra jest na mojej liście gier do kupienia.

Opublikowano

Wind Waker HD to gra słaba, ponieważ:

- pojawiła się na rynku w 2002 roku, ponad 10 lat temu !

- grafika podciągnięta do poziomu HD na pierwszy rzut oka robi dobre wrażenie, jednakże po pewnym czasu zauważamy dramatycznie niski poziom detali,

- brak mówionych dialogów !

- niewygodne sterowanie na padzie,

• Plusik 1
  • Minusik 4
Opublikowano

Wymęczyłem Lego City Undercover i jutro wymieniam się na Wind Waker HD.

Jak dobrze pójdzie juz we wtorek wyruszę swoją łódeczką na epicką przygodę. W sumie to się jaram.

Opublikowano

Czy ta gra dalej tak zwalnia podczas wybuchów na morzu? Czy może to poprawili jakimś patchem ?

Tak gra nadal zwalnia podczas wybuchów na morzu, dodatkowo odnoszę wrażenie, że animacja jest mniej płynna. Przypuszczam, że to efekt podbicia rozdzielczości. Najwyraźniej coś się nie udało...

Opublikowano

Czy ta gra dalej tak zwalnia podczas wybuchów na morzu? Czy może to poprawili jakimś patchem ?

Nie wiem od czego to zależy, ale ja u siebie nie zauważyłem żadnych spowolnień.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Chyba od Twojej ostatnie wizyty u okulisty.

• Minusik 2
Opublikowano

Chyba od Twojej ostatnie wizyty u okulisty.

Muszę przyznać, że dawno nikt mnie nie zakoczył tak słabym tekstem. Gratuluję.

• Minusik 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem już w dungeonie i tak się zacząłem zastanawiać te naszyjniki, motyle i inny błyskotki to gdzie je sprzedajemy ? bo z tego co widzę w sklepie nie można niemi pohandlować. 

Gość GregZPL
Opublikowano

Pasy zabierz do tego kolesia, który dał Ci miecz. Dziadek na wyspie. Motylki do nauczycielki. Po 10 potrzebujesz

• Plusik 1
Opublikowano

Pasy zabierz do tego kolesia, który dał Ci miecz. Dziadek na wyspie. Motylki do nauczycielki. Po 10 potrzebujesz

Masakra kiedy oni to mówili czy trzeba było wpaść na to samemu jak z tym żaglem przyspieszaczem ?

Opublikowano

Wszystkie informacje są w grze podczas wykonywania zadań. Naszyjniki dla nauczycielki  wspomniane  są we wstępie do questu z Killer Bees, kto to sam znajdziesz. Pasy natomiast i tak musisz kolekcjonować do 20 wcześniej jak po pewnym wydarzeniu nie masz co liczyć na ich odpowiednią ilość. A co do naszyjników z czaszką to gość na Windfall je skupuje z tego co pamiętam.

PS: Naszyjników można nauczycielce dać 99 max są z tego profity.

• Plusik 1