Skocz do zawartości

Wind Waker HD

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, poboczne questy / czynności powiększają. Mi już dwukrotnie się powiększyło na 1000 potem na 5000. Ile masz h przegrane? Bo mi to powpadało jak błądziłem gdzieś z czasem:)

Opublikowano

Sorry za post pod postem ale mam ważne pytanie z tymi motylkami:

Czy można je gdzieś łatwo zdobyć, jestem już przy końcu muszę dać tej nauczycielce 20 szt. niestety mam 16, muszę znowu przeczesać dungeony ?

Ogólnie mam 33 h już myślałem, że to koniec a teraz takie żmudne szukanie tych rzeczy.  Jak cała gra była genialna tak końcówkę moim zdaniem rozwlekli.

Dzięki za odp.

Opublikowano

Jest 2 ale łatwo dropić bo wystarczy wskoczyć do teleportu i z powrotem w teleport i znowu są. Myślę że 10 minut i powinno ci wystarczyć no max 15 minut nawet nie tu nie jest tak ciężko o drop.

Opublikowano

Jest 2 ale łatwo dropić bo wystarczy wskoczyć do teleportu i z powrotem w teleport i znowu są. Myślę że 10 minut i powinno ci wystarczyć no max 15 minut nawet nie tu nie jest tak ciężko o drop.

Dzięki, ja mam 16 więc dużo mi nie brakuje. Jutro splusuje.

Opublikowano

No ja nie męczę dużo po za głównym wątkiem i myślę, że ok 35-37 h będzie jak skończę. Teraz mam z 33 h.

Czyli gra trwa jak z 3-4 przeciętnych gier w singlu.

• Plusik 1
Opublikowano

dzieki :) Gry na WiiU nie sa tanie a na start mialbym pewnie 3,4 tytuly wiec czas jest bardzo wazny. Analogicznie na PS 3 ( nad którą tak BTW się ciągle zastanawiam) mam już 5 gier wyrwanych  po kilka funtów :P

No ja mam od grudnia WiiU gry są długieeee.

Lego City Undercover jakoś 27 h mi zajęło, Mario 3d World 18 h i jeszcze nie mam odkrytych wszystkich światów nie mówiąc o 100%. Zelda 33h i jeszcze gram. Dopiero co zacząłem DK nowego (ciut ponad 2h), a jeszcze przede mną NSMB U.

Gry Niny wpjeżeli chodzi o singlpiel to moim zdaniem najbardziej żywotne pozycje.

Opublikowano (edytowane)

TWW jest przyjemne i warto robić wszystko ja mam  jakieś 50 godzin w tej grze 1 w kubraczku na normalnym poziomie trudności i 2 podejście na hero mode w pidżamie, za pierwszym razem chyba 1 dnia grałem w TWW 15 h była sobota więc skorzystałem.

Edytowane przez Xord
Opublikowano

Mi się podoba ta Zelda (choć końcówa damne ciut przeciągnięta) ale ja nie licząc platformówek nie robię w nigdy wsystkiego w gierkach. Z prostego powodu szkoda mi czasu bo jest za dużo dobrych gier a za mało czasu, więc po przejściu fajnego tytułu wolę zabrać się za inny fajny.

Opublikowano

Dla mnie nie zrobienie wszystkiego w świetnej grze to jak lizanie pączka przez papierek niby znasz smak ale nadzienia nie spróbujesz :) Ogólnie w Zeldach robię wszystko bo warto niektóre zadania poboczne są tak przewrotne aż żal ich nie zobaczyć.

Opublikowano

Całkiem możliwe ale ja od czasów PSX nie "calakuje" gier. Tylko platformówki bo to mój ulubiony gatunek no i są to dość krótkie gry wyjściowo, więc mogę sobie na to pozwolić,

Opublikowano

Nie wiem dla czego ale mi się to nie pojawia. Raz była 1 szt. po ich ubiciu, wyszedłem, przeteleportowałem się na inną wyspę i już nie ma tych motylków. Jakaś inna opcja ?

Opublikowano

Jaki dzban, ja się tak nie teleportowałem ? Chodzi o t kociołki z gotującą się miksturą ? Właśnie całą grę się zastanawiam po co to jest ?