Skocz do zawartości

Yoshi's Woolly World

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tyle iż pomysł na szmacianego Yoshiego powstał już za czasów N64 i nazywał się Yoshis Story z którego się wzorowano (oczywiście wtedy nie użyto włóczki jako motywu przewodniego tylko różnego rodzaju pozszywanych szmatek). Tak więc odpowiedz sobie teraz sam kto był pierwszy z tym pomysłem? Dla nieświadomych link poniżej:

https://www.youtube.com/watch?v=QMlFFzeDCWQ

Opublikowano (edytowane)

Będę miał już mam zamówioną :) Figurka w zestawie bez nie ma co nawet patrzeć jest świetnie wykonana.

Edytowane przez Xord
Opublikowano

No kilka osób na poprzednich stronach pisało że preorderują. Masz blokadę na treść kiedy byłeś na wakacjach ?

Ja zamówiłem już jakiś czas temu wersję bez amibo Electronic Dreams za 139 zł (teraz jest z tego co pamiętam za 149 zł)

Opublikowano (edytowane)

Ja pluję sobie w brodę że nie wziąłem na allegro za 165 z amiibo, teraz są po 200. Na szczęście miałem preorder w KiG :)

Edytowane przez Dobos
Opublikowano

Jedna perelka w wolczkowego kirby nie gralem tu jest swietnie. Do tego w wywiadzie ta diorama kolo tej babki na stole :D Lyknal bym taka kolekcjonrke. (ALTGR mi nie działa sorry).

Opublikowano (edytowane)

Nie wytrzymałem po prezentacji uroczej pani na E3. :obama: Gierka zamówiona w KiG z włóczkowym Yoshi. <3 Za 10 dni będzie grane! Batman musi poczekać.

Edytowane przez ireniqs