Opublikowano 22 maja 20159 l Na KiG nie liczę bo na razie cenę mają jak w Ultimie (gra + amiibo 229zł). Wieczorem trzeba pokazać narzeczonej aby złożyć pre-order (w końcu dzień dziecka się zbliża) xD
Opublikowano 1 czerwca 20159 l Zmiana skórek jaszczura za pomocą ludków amiibo jest pro genialna Ale będzie grane
Opublikowano 2 czerwca 20159 l Ja zamówiłem z Electronic Dreams, wersję bez amiibo za 139 zł + kurier pobraniowy 20 zł. Chyba obecnie najlepsza cena, za wersję bez figurki ?
Opublikowano 2 czerwca 20159 l KonsoleiGry obniżyli ceny. Zamówiłem z amiibo za 179zł dostajesz awans (pipi)u
Opublikowano 2 czerwca 20159 l Na Allegro są bundle za 165zł, jak ktoś ma jeszcze kod -20zł to dopiero cena! http://allegro.pl/yoshis-woolly-world-amiibo-wiiu-i5413302634.html http://allegro.pl/yoshi-s-woolly-world-wii-u-yoshis-amiibo-lodz-i5415405616.html
Opublikowano 2 czerwca 20159 l akurat użytkownika DarekPardela mogę polecić. Kupowałem kilka razy, fachowe podejście, wszystko jest zawsze w nienagannym stanie. Jako iż facet w Love-Game trochę zaczyna lecieć w kulki to możliwe że tam zrezygnuje z pre-ordera i zamówię w takim razie na allegro....
Opublikowano 2 czerwca 20159 l KonsoleiGry obniżyli ceny. Zamówiłem z amiibo za 179zł Razem z kurierem 179?
Opublikowano 2 czerwca 20159 l 179 zyla zestawik z amiibo, przesyłka dodatkowe 15 zika . Jak dla mnie najlepsza oferta, a i sklep sprawdzony i do szczerego polecenia
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Jaka ta gra jest fajna! czy tylko mi nasuwa skojarzenia z LBP z pierwszej, zdecydowanie bardziej czysto platformówkej części? No i jeśli takie cuda kosztują 139,- na premierę to ja nie mam pytań :O
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Akurat to nie jest dobre porównanie gdyż już kiedyś pojawił się Yoshi Story na N64 z którego GoodFeel się wzoruje ;-]
Opublikowano 7 czerwca 20159 l http://www.eurogamer.net/articles/2015-04-28-what-lies-beneath-the-charming-exterior-of-yoshis-woolly-world And it is in this platforming norm that the game begins to show its true colours. By mid-way through the game's second world, its difficulty has ramped up noticeably. Underneath Woolly World's woven exterior, it turns out, lies a surprisingly demanding platformer - one that quickly tasks you with mastering Yoshi's finicky floaty jumps and combining it with other necessities.Pretty soon you'll be gobbling up enemies while in mid-air, firing them back at opponents, aiming just right to get that item you need to progress. In my playthrough of the first three worlds I tried to record as complete a run as possible, but doing so was hampered by the fact that any collectibles you have picked up in a specific section are reset when you lose a life. That would be fair enough if checkpoints did not feel so sparse that often large sections or earlier stages of a puzzle need to be repeated when I had fallen only at the final hurdle. Wrapped in that coating, the game is still a joy to play - even if you might find yourself giving up on all the collectible-grabbing to get to the end of levels faster. Seemingly in preparation for such criticisms Nintendo has added a "Mellow Mode" where Yoshi has wings, and can float through levels making the whole experience a great deal easier. Nastraja mnie to bardzo optymistycznie. Raczej nie będzie to drugi włóczkowy Kirby. Niech opcjonalny łatwiejszy poziom trudności pozostanie opcjonalny. Edytowane 7 czerwca 20159 l przez ragus
Opublikowano 7 czerwca 20159 l electronic fucken dreams 167 zł z wysyłką- 20zł cebulokod z allegro czyli 147 zł
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Nie lepiej kupić z figurką za 165 i ją sprzedać osobno? Różnica w cenie jest minimalna.
Opublikowano 7 czerwca 20159 l electronic fucken dreams 167 zł z wysyłką- 20zł cebulokod z allegro czyli 147 złMichAelisie ja w tamtym tyg stamtąd zamawiałem to było 139 zł + kurier podraniowy 20 zł. Dobos ale jeszcze wysyłka do tego. Edytowane 7 czerwca 20159 l przez balon
Opublikowano 9 czerwca 20159 l Ja czekam na moją edycję specjalną (tego amiiibo nie mogłem sobie odmówić). Wypowiedzi nt. poziomu trudności nastrajają mnie bardzo optymistycznie co cieszy jak cholera. Oby teraz do 26 :-] (a potem zlewam wszystko do 9 września czekając na Phantom Paina - nawet Xenoblade nie będzie się tak liczył).
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Polecam komentarze pod filmikiem. czy tylko mi ta gra trochę przypomina little big planet? Takie trochę little big planet, ale bez fajnej fizyki i budowania poziomów Gra dla dzieci, jak większość od nintendo. Sonowcy, dla których synonim platformówka to LBP ;/ Edytowane 13 czerwca 20159 l przez Figaro