Skocz do zawartości

Yoshi's Woolly World

Featured Replies

Opublikowano

Jakby nie patrzec graficznie przypomina LBP i takie kometarze sa na miejscu

• Odpowiedzi 134
  • Wyświetleń 48,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Tyle iż pomysł na szmacianego Yoshiego powstał już za czasów N64 i nazywał się Yoshis Story z którego się wzorowano (oczywiście wtedy nie użyto włóczki jako motywu przewodniego tylko różnego rodzaju pozszywanych szmatek). Tak więc odpowiedz sobie teraz sam kto był pierwszy z tym pomysłem? Dla nieświadomych link poniżej:

https://www.youtube.com/watch?v=QMlFFzeDCWQ

Opublikowano

Ktoś preorderuje? Bo jedynie jednego na allegro widzę z tą grą, cena niby niezła... 169 zł.

Opublikowano

Będę miał już mam zamówioną :) Figurka w zestawie bez nie ma co nawet patrzeć jest świetnie wykonana.

Edytowane przez Xord

Opublikowano

No kilka osób na poprzednich stronach pisało że preorderują. Masz blokadę na treść kiedy byłeś na wakacjach ?

Ja zamówiłem już jakiś czas temu wersję bez amibo Electronic Dreams za 139 zł (teraz jest z tego co pamiętam za 149 zł)

Opublikowano

Do usług, a ty gdzie bierzesz preordera ? ;)

Opublikowano

ED ma za 155 zł, więc zapewne tam. Z tym że czekam na recki (u Ninny są kilka dni przed premierą więc spoko). Bo nie do końca ufam grupie odpowiedzialnej za ten tytuł :)

Opublikowano

Figaro kupiłeś w końcu WiiU ?

Opublikowano

Ja pluję sobie w brodę że nie wziąłem na allegro za 165 z amiibo, teraz są po 200. Na szczęście miałem preorder w KiG :)

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

Wersja z Amiibo w Lovegame.pl za 175zł + przesyłka ;-] Teraz czekam i się ślinie na filmikach (no i w końcu znowu w coś z narzeczoną pogram w co-opie) :D

Opublikowano

Ja bralem w KiG za 179 z amiibo  (sorry za pl znaki alt nawalil).

Edytowane przez Xord

Opublikowano

Nie 26 czerwca jak było.

Opublikowano

A w EU i JAP jednak w czerwcu ?

Opublikowano

Jedna perelka w wolczkowego kirby nie gralem tu jest swietnie. Do tego w wywiadzie ta diorama kolo tej babki na stole :D Lyknal bym taka kolekcjonrke. (ALTGR mi nie działa sorry).

Opublikowano

Nie wytrzymałem po prezentacji uroczej pani na E3. :obama: Gierka zamówiona w KiG z włóczkowym Yoshi. <3 Za 10 dni będzie grane! Batman musi poczekać.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Za długo zwlekałem z preorderem :( W większości sklepów niedoszłe zapasy wyczerpane  :dunno: