Opublikowano 20 czerwca 20159 l Karen jeszcze ma: http://www.karen.pl/product/271414/Elektronika/Gry/Yoshi%C2%B4s_Woolly_World_Figurka_Amiibo_Yarn_Yoshi_Green_WiiU_.html
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Dzięki, dobry kolego. To się jutro dowiem czy wykładać kasę na dinozaura czy Splatoon. Trochę jestem niepewny jakości tej gry. Wygląda jak miks Kirby Epic Yarn i Yoshi's Story. Obawiam się braku wyzwania (nie mówię o maksowaniu na 100 procent).
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Dzięki, dobry kolego. To się jutro dowiem czy wykładać kasę na dinozaura czy Splatoon. Trochę jestem niepewny jakości tej gry. Wygląda jak miks Kirby Epic Yarn i Yoshi's Story. Obawiam się braku wyzwania (nie mówię o maksowaniu na 100 procent). Man, jak brać Splatoon, to teraz. Nie ma sensu kupna gry multiplayerowej odkładać na później. Edytowane 21 czerwca 20159 l przez chmurqab
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Figaro a ty grywasz multi ? Ja od razu wiedziałem, np że Splatoon nie jest dla mnie bo ja multi nie tykam (z wyjątkiem NBA 2K i Mario Kart). Moim zdaniem nie ma co się bać o jakoś Yoshiego i na bank dostanie oceny w granicach 8-9
Opublikowano 22 czerwca 20159 l No lubię czasem popykać w dobre, skillowe multi. A szczególnie takie odmienne No dzisiaj zobaczymy co za oceny będą. Ciekawe o której mija to embargo.
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Też nie jestem fanem multi, a splatoon mnie zachwycił. Zupełnie inne podejście do tematu.
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Żeby wiedzieć czy coś się lubi trzeba czasem po prostu spróbować. Ja generalnie nie gram w multi, ale w Mario Kart 8 grywam bo zasady rozgrywki niesamowicie mi leżą. W takiego Girsa na Xone też dziwnym trafem się podjarałem pomimo tego, że na X360 w sieci grałem tylko w Hordę. Te Splatoon też będzie trzeba sprawdzić, tym bardziej że opinie są zaskakująco dobre.
Opublikowano 22 czerwca 20159 l No ja sprawdzałem, nie podeszło mi ale fakt ma potencjał żeby spodobać się ludzią którzy nie przepadają za klasycznym mp.
Opublikowano 22 czerwca 20159 l http://nintendoeverything.com/yoshis-woolly-world-reviews-roundup/ NintendoWorldReport – 8.5 / 10GameReactor – 9 / 10VideoGamer – 6 / 10Nintendo Life – 9 / 10GameSpot – 6 / 10DigitalSpy – 3 / 5GamesRadar – 3.5 / 5 Gameblog - 8 / 10Jeuxvideo.com - 14 / 20 GamePro - 89 / 100 I Love Videogames - 8.5 / 10 IGN.uk - 7.4 / 10 9/10 multiplayer.it8.5/10 everyeye.it8.2 IGN Italia8/10 spaziogames.it Recki mieszane, ale powinno być coś około 70-80/100% ostatecznie. Zobaczymy jak będzie dalej. Ja już swojego zamówienia nie wycofuję, bo włóczkowy Yoshi czeka w pudełku. <3 Edytowane 22 czerwca 20159 l przez ireniqs
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Tę gre warto kupić nawet dla samego Yoshiego pluszowego <3 jeszcze 3 dni ^_^
Opublikowano 22 czerwca 20159 l No mi dziś przyjechały na sklep z Amiibo Wieczorem sobie odpalę Edytowane 22 czerwca 20159 l przez Graczdari
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Różnie, ale głównie Conquest. Postaram się dziś zrobić unboxing Jak ktoś z okolic Gliwic, to mogę się postarać by dziś sprzedać, ale proszę o info na PW
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Things are too hard to find. The checkpoints were unforgiving. Edytowane 22 czerwca 20159 l przez chmurqab
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Recenzje utwierdziły mnie w przekonaniu, że to kolejna gra po Epic Yarn, którą trzeba ograć w coopie, inaczej zanudzi. Wygląda na to, że tytuł skierowany bardziej ku Yoshi Story niż Yoshi Island. Szkoda. Splatoon, here I come.
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Jako, że mam na Wii U do ogrania ze 20 tytułów obiecywałem sobie, że nie kupię na premierę, ale jak tylko spojrzałem w wełnianą mordę Yoshiego to pękłem i złożyłem zamówienie... życie
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Jako, że mam na Wii U do ogrania ze 20 tytułów obiecywałem sobie, że nie kupię na premierę, ale jak tylko spojrzałem w wełnianą mordę Yoshiego to pękłem i złożyłem zamówienie... życie Ja miałem podobnie. Mnie dodatkowo zachęciła prezentacja na konfie E3. Yoshi > Batman.
Opublikowano 24 czerwca 20159 l Nie podoba mi się wygląd znajdziek szczególnie te kryształy, trochę jakbym widział elementy do zbierania w darmowych grach na komórki.
Opublikowano 24 czerwca 20159 l Mi już dziś Electonic Dreams wysłało. Nie wiem tylko czy wystawić po przejściu na pt (sa jacyś chętni?) czy zostawić na kiedyś dla syna.
Opublikowano 24 czerwca 20159 l ja jutro odbiore sobie ze sklepu i na 100% wieczorem pogram, mam nadzieje, ze z dziewczyna, bo specjalnie z mysla o niej kupilem ten tytul <3