MierzejX 883 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 No i bardzo mnie cieszy, że nie wymieniłeś Prosta :D Powinienem był, bo też miał/ma liczby w statystykach, ale dla mnie to kanciarz. Udowodnił to nie raz na torze. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Otóż to ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 "To był fantastyczny dzień i jedno jest pewne. Od strony kierowcy Robert zrobił wszystko, co należy, aby pokazać, że jego niesamowite umiejętności, wyczucie auta, zupełnie nieznanych, a bardzo trudnych w wyczuciu opon, w końcu prędkość, regularność, opanowanie i bezbłędność... to wszystko tam jest. Więcej nie można wymagać od żadnego kierowcy. Nie tylko takiego, który nie jeździł w F1 od wielu lat.To był topowy występ topowego zawodnika w topowej formie, a co z tego wyniknie... to już leży w gestii "bogów Formuły 1". cytat z fb Cezarego No i ten Permane ktory jak na swoje wypowiedzi jest wrecz pod ogromnym wrazeniem formy Roberta. Nadal jest jednym z najlepszych inyzynierow jesli chodzi o kierowcow :) najgorsze to czekanie na informacje... Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 No jeśli czegoś się w życiu nauczyłem dzięki Robertowi, to cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Z tą ręką to on może mieć orzeczenie o niepełnosprawności. Team, który go weźmie może dotacje z UE na takiego pracownika brać.Hehehe dobre dobre. Ja tez zaliczam sie do grupy hejterow wyczynow Roberta. Ja nie jestem hejterem. Lubię gościa i mi mocno kibicuję z całego serca. A że smieszek jestem, to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 "Formuła 1. Robert Kubica szykuje się do powrotu na stałe? Jolyon Palmer na wylocie z Renault" Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) @UPTo już wczoraj ktoś wrzucił taką informację z Motorsport Magazine napisaną przez Mark Hughes'a zatytułowany "Kubica comeback on the cards". Zwykły clickbaitowy nagłówek polskiego powielacza :) Edytowane 7 Czerwca 2017 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Z tą ręką to on może mieć orzeczenie o niepełnosprawności. Team, który go weźmie może dotacje z UE na takiego pracownika brać.Hehehe dobre dobre. Ja tez zaliczam sie do grupy hejterow wyczynow Roberta. Ja nie jestem hejterem. Lubię gościa i mi mocno kibicuję z całego serca. A że smieszek jestem, to inna sprawa. Spoko wiem przecież :D O ile Robert różnie radził sobie w WRC to w F1 skończą się wszystkie te głupie teksty o taksówkach i zabijaniu siebie i pilota. On w swoim naturalnym środowisku będzie chciał być tylko najlepszy a nas fanów czekają chyba wspaniałe emocje. Pójdę teraz stracę przytomność bo na całkowicie przytomnego to za dużo jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 http://powrotroberta.blogspot.com/2017/06/kubica-pytali-mnie-czy-miaem-jakies.html?m=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Właśnie miałem wrzucić :D Byłoby grubo jak by jeszcze w tym sezonie dostał szansę... A jak by jeszcze stanął na podium, to za kilka lat mamy film o Kubicy jak nic :) Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 https://m.youtube.com/watch?v=5IkamVBuXf8 są onboardy :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Ciężko to onboardem nazwać... Trochę bolidu, jakiś wyjazd i znowu stojący bolid. Jestem cholernie ciekaw jak się sytuacja rozwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 No i jest, Kubica potwierdził w wywiadzie, że czeka na oferty zespołów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) No i jest, Kubica potwierdził w wywiadzie, że czeka na oferty zespołów. Link? Widzieli? https://www.youtube.com/watch?v=5IkamVBuXf8&feature=youtu.be dziwny zabieg dźwiękowy Edytowane 10 Czerwca 2017 przez Heavy Deszcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 http://www.przegladsportowy.pl/motosporty/formula-1,robert-kubica-chce-wrocic-do-formuly-1-f1,artykul,791065,1,474.html Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Karwa pieknię. Trzeba trzymac kciuki żeby wszystko zagrało :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Kiedyś był wywiad co planuje po WRC. Powiedział, że jeszcze nie wie, ale na pewno coś poważniejszego. A mnie nie ma kto uszczypnąć. Co by nie było to i tak nasz Robert jest legendą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 od 4 minuty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 http://powrotroberta.blogspot.com/2017/06/permane-robert-by-fantastyczny-cay-czas.html "Cały czas jesteśmy w kontakcie, rozmawiamy o tym, co moglibyśmy zrobić w przyszłości. Póki co nic nie zostało zaplanowane, ale nie mogę powiedzieć, że nie zostanie" - dodał Permane. 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Jeśli już, to obstawiam przyszły sezon. Nie wcześniej. Robert zapał ma, ale Renault podchodzi bardzo ostrożnie. Myślę, że mogą dać mu szanse na testy i jak tak się stanie, to będzie ich cała masa. Będą chcieli się upewnić, czy będzie konkurencyjny na każdym z nich. Szkoda, że w Monaco nie można przetestować kierowcy. Na ten moment to chyba najtrudniejszy tor wyścigowy w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 http://www.robertkubica-klubkibicow.pl/2017/06/alan-permane-powiedzialbym-ze-zrobimy-czegos-przyszlosci/ Nikt z nas nie wie, na ile sprawna jest jego dłoń. Ale, jak sam wspomina, nie ma problemu by zasiadł w bolidzie jeśli wprowadzą modyfikacje szerokości kokpitu 5-10cm. Myślę, że skoro dobrze radził sobie w autach WRC, to dłoń ma sprawną... więc po co mu ta szerokość...? Nikt wcześniej nie wspominał o jego powrocie. Teraz pokazano Roberta w bolidzie i nagłośniono. Uważam, że nie była to niedzielna wycieczka po padoku lecz sprawdzian i plany na przyszłość. Serce się raduje, a życie każe czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Wracając do tego, czy Reanult by wzięło Roberta na kierowcę, to też ważne, że do rozważenia mają przeciętnego Sirotkina za którym jednak stoją duże pieniądze rosyjskich inwestorów. Wybór wcale może nie być taki oczywisty i same umiejętności mogą nie być wystarczającym argumentem. Zaintereoswaniem Renault wyrażał też w tym sezonie Alonso, na co Renault powiedziało, że nie byliby w stanie spełnić jego oczekiwań. Edytowane 14 Czerwca 2017 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 no Alonso zażądał od nich walki o mistrzostwo w przyszłym sezonie i w odpowiedzi postawili sprawę jasno, po co się ośmieszać 3 sezony jak Honda :) Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Robert Kubica w bolidzie Formuły 1 w Festiwalu Prędkości w Goodwood - Formuła 1 http://www.przegladsportowy.pl/motosporty/formula-1,robert-kubica-w-bolidzie-formuly-1-w-festiwalu-predkosci-w-goodwood,artykul,792161,1,474.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fanpage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi