Skocz do zawartości

Robert Kubica - wiadomości, plotki i pogaduszki.

Featured Replies

Opublikowano

Się dzieje. Robert wraca na "swój tor"!!! Pracował na to całe życie...

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 209 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Australia 25 marca 2018, niedziela. Zostało 30 minut do rozpoczęcia wyścigu.Nico stoi w garażu williamsa i gwizdając pod nosem robi kawe.-Aj,cwaj,draj... chyba wystarczy. No dobra dam jeszcze dziesięć

• ;)

Opublikowano

Mark Hughes zdradził, że Kubica był dokładnie o 0.45s szybszy od Sirotkina w testach w Walencji.

ŹRÓDŁO: https://disqus.com/home/discussion/msm-online/kubica_comeback_on_the_cards/#comment-3345936244

Jest też komentarz, w którym napisał, że Kubica powiedział, że dopiero złapał wyczucie na super softach i może uciąć 0.3-0.4s ... niestety zabrakło już zestawu opon.

Opublikowano

Stare jak świat, ale beka wciąż aktualna :)

P.S. "Jestem Andrzej."

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

no widziałem to chyba jak wyszło w 2009 roku, ale zupełnie zapomniałem

po 8 latach (sic! mój wewnętrzny zegar na myśl o 2009 roku, mówi raczej 3 lata temu :yao:) smakuje jeszcze lepiej :banderas:

Opublikowano

Haha ile się tego obszukałem kilka lat temu, nie dało mi się znaleźć :)

Opublikowano

aż se na dysk ściągnąłem, bo to tylko dailymotion, a nie ma nigdzie mirrorów, a czuje że będę do tego wracał :D

Opublikowano

Renault w tej sprawie jedno mówi, drugie robi. Tym akurat bym się nie sugerował ;)

Opublikowano

To jest taka specyfika tego sportu, że nic nie wiadomo a wszystko jest ustalane za zamkniętymi drzwiami. Pozostaje nam tylko czekać na oficjalne potwierdzenie.

Opublikowano

No poprawcie mnie...myślicie że Robert podczas testów na Węgrzech dostanie nowsza maszynę niż ostatnio?? Wszak musi zrobić 300 km autem z roku 2015

Opublikowano

Jak Renault go będzie chciało w teamie to dadzą mu wszystko co potrzebne.

Innej drogi do F1 niż Renault moim zdaniem nie ma.

Opublikowano

Robert jeszcze sporo musi udowodnić zanim ktokolwiek zdecyduje się postawić na niego karty. Myślę, że w tym sezonie jeszcze niczego się nie dowiemy.

Opublikowano

Zabawny komentarz po kwalifikacjach z Azerbejdżanu:

"Kubica rumours was a bit worrying, but finally Joylon is on fire this weekend. " :D

Dla tych, którzy nie łapią:

Palmer nie wystartował w kwalifikacjach, bo w Free Pratcice 3 silnik mu się zapalił.

Opublikowano

Wypowiedź z dziś. Oprócz tego prowadził bolid machając lewą ręką, kierując prawą. Czyli jest dobrze... Ogólnie sam przejazd raczej wolny, na spokojnie. 22afba5a0a688dc2b5fbbcbb6d907c99.jpg

No i to... https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1320544537994896&id=184774444905250 coś pięknego :)

Edytowane przez PiPoLiNiO

Opublikowano

Podobno Roberta czekają kolejne testy w Renowce zdradza Andrew Bensow z BBC..takowe plotki pojawiły się już podczas tej imprezy w weekend że ktoś usłyszał coś od mechaników . Natomisat Andrzej to jest ktoś komu można uwierzyć także trzeba czekać cierpliwie na kolejne info.

Widać po Robercie w wywiadach że jest mega spokojny