Skocz do zawartości

Robert Kubica - wiadomości, plotki i pogaduszki.

Magik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze chciałem się wybrać na wyścig F1, ale jak kiedyś patrzyłem na ceny wejściówek to drogi biznes, w sumie. Choć, nie ukrywam, można by kiedyś coś takiego zaplanować i wybrać się. Jak najbrdziej.

Opublikowano (edytowane)

Jak Robert wróci do ściagania to chyba będzie trzeba jednak się karnąć do Niemiec czy Węgier.

Swoją drogą ostatnio była premiera MOTORSPORT MANAGER 2 na iOS i Android. Zastanawiam się czy brać MM2 na tablet czy normalną wersję MM1 na PC.

Edytowane przez S(pipi)ix
Opublikowano (edytowane)

Mam MM1 na androida i to nawet nie jest demo w porównaniu do MM1 na PC.

To jakieś 0,001 alpha.

Pyszna gierka :banderas:

jJX6m9N.png

:pawel:

Edytowane przez maciucha
Opublikowano (edytowane)

Ktoś wie gdzie będą transmitowane jutrzejsze testy?

nie ma transmisji..nikt jej nie prowadzi   :( bodajze o 21 dzis na eleven bedzie realcja z testow. Mysle ze jakis wywiad z Robertem bedzie.

Polecam tez ten blog..od dawna go sledze i zawsze sa tam chyba najswiezsze informacje, czesto owniez w komentarzach http://powrotroberta.blogspot.com/

Edytowane przez Szymek_PL_
Opublikowano (edytowane)

Krupek..koniecznie, nie ma chyba teraz lepszego kanału sportowego. Tylko ze kosza chyba nie pokazują :D

Noo i krążą plotki (dziennikarz z BBC) jakoby Reno miało rozwiązać kontrakt z Palmerem

Edytowane przez Szymek_PL_
  • Plusik 1
Opublikowano

Oczywiście. Eleven to teraz zupełnie inna bajka. Sam wykupiłem dostęp 2 tygodnie temu i nie żałuję. Wcześnie oglądałem ten kanał u kumpla i w promocjach jak był odkodowany na nc+. Jakość HD to był jakiś żart, cała otoczka też wolała o pomstę do nieba. Nie czuć było, że to kanały premium. Dzisiaj jest lepiej. HD to HD, komentarz i studio też jest lepsze, nie jest to jeszcze poziom C+, ale jest lepiej niż na Eurosport czy Polshicie. Z drugiej strony jakimś to mega osiągnięciem nie jest xD

Opublikowano

Z drugiej strony komentarz jest beznadziejny i Grand Prix dużo lepiej ogląda się na acestreamie stremując sobie SkySports F1, o czym pisałem tu już wielokrotnie :lapka:

Ten dokument z Węgier na bank wyląduje, jak zawsze w przypadku tego typu reportaży, na ich stronie facebookowej, albo na youtubie.