Skocz do zawartości

Robert Kubica - wiadomości, plotki i pogaduszki.

Magik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przecież to nie sesja kwalifikacyjna tylko testowa. Ma zrealizować założenia zespołu, tylko oni wiedzą do jakich czasów powinien się zbliżyć bądź osiągnąć. On tu się nie ściga z pozostałymi, to tylko komentatorzy nakręcają otoczkę. Wydaje mi się, że do końca testów powinien przynajmniej osiągnąć czas kwalifikacyjny Hulkenberga, czyli 1:17.476

Edytowane przez MierzejX
  • Plusik 2
Opublikowano

8 okrążeń już i ma pięć sekund straty do wetla. Nie znam się, ale póki co raczej cienko. Trzymam kciuki żeby było lepi.

To dzień testowy xD

Ja jestem w szoku, że on w ogóle tam jedzie.

Opublikowano

O ja (pipi)e, nie wiadomo z jakim obciążeniem jedzie, na jakich oponach, czy świeże czy stare, jak ma ustawiony bolid, jakie ma wytyczne, a janusze płaczą, że nie ma pierwszego czasu.

Robert idealnie wczoraj podsumował w wywiadzie, że w Polsce jak zaczynał startować do F1 wiedza o motorsporcie była zerowa, a dzisiaj nadal się nic nie zmieniło. Niektóre komentarze powyżej idealnie to obrazują...

Robert może mieć ostatni czas nawet gorszy o 20 sekund, a Renault jak i on sam mogą być mega zadowoleni. Tylko oni wiedzą co aktualnie robią. Byle Robercik czuł się dobrze i spełnił oczekiwania zespołu.

• Plusik 2
Opublikowano

Przecież się dałnie nie spinam xddd Co za typ, przecież napisałem, że się nie znam, więc o co ci chodzi? Co, nawet nie można napisać że cienko, bo 5s straty było? xd

hurr durr czasy nie ważne >>> odświeżaj stronkę z wynikami co 5s xf

Opublikowano

No to jak czasy nie mają znaczenia, to po kiego grzyba wy śledzicie te całe testy, gdzie jedynymi informacjami, które idą w świat są... czasy okrążeń?

jedyna informacja która na razie poszła w świat to że jesteś jemnionem i nie wiesz że warto zamknąć japę jeśli się nie ma pojęcia na dany temat ;)

Opublikowano (edytowane)

Kubica w 2h pobił czas wczorajszego testera Renault :)

Przecież się dałnie nie spinam xddd Co za typ, przecież napisałem, że się nie znam, więc o co ci chodzi? Co, nawet nie można napisać że cienko, bo 5s straty było? xd

hurr durr czasy nie ważne >>> odświeżaj stronkę z wynikami co 5s xf

To nie było do Ciebie. Ale Tobą też już gardze za tego dałna :) Edytowane przez PiPoLiNiO
  • Minusik 1