Marcin_wawa 449 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Opublikowano 9 sierpnia 2017 (edytowane) Gdyby nie mial wypadku to bylby tylko tłem dla pozostalych. Vettel Hamilton to oni zdobywali tytuly i nic w tej kwestii by sie nie zmienilo. No i nadal jezdzilby w rajdach WRC ku uciesze fanów Prowo? Często przechodzę obojętnie obok twoich komentarzy w różnych tematach, ale tutaj już wybitnie poleciałeś. Gdyby tak było jak mówisz, to nikt by na niego nie czekał, i nie byłoby tej całej szopki wokół niego. Edytowane 9 sierpnia 2017 przez Marcin_wawa Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Opublikowano 9 sierpnia 2017 zwłaszcza że organizacja dwóch prywatnych testów kosztuje więcej niż my wszyscy tu zarabiamy Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Gdyby nie miał wypadku, to już dawno byłby mistrzem, jeżdżąc dla Ferrari. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 10 sierpnia 2017 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Tak, tak. Na 100% by był mistrzem. Gdybać to sobie każdy może i pisać takie teksty. To ja napiszę swój: imo był i jest za słaby na mistrza. W ogóle dobrze że wraca. Może coś tam kiedyś uda mu się urwać. Ale imo to wszystko. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Kyo cfaniak bo nie można mu wlepić minusa Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 10 sierpnia 2017 Opublikowano 10 sierpnia 2017 wyrażam moją opinię. Forum do tego służy, co nie? A co do testów. To widzą w nim potencjał i ma cholernie mocny charakter. Ale czy to pierwsza osoba na którą się sypie kasą w F1 na testy? No nie. Takich jak on to jest wielu (no dobra, nie jest wielu ale to tylko taka metafora). Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Opublikowano 10 sierpnia 2017 http://www.przegladsportowy.pl/motosporty/formula-1,robert-kubica-podsumowuje-testy-na-torze-hungaroring,artykul,805384,1,474.html Wywiad trochę studzący emocjonalne podejście. Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 10 sierpnia 2017 Majstrem pewnie do dzis by nie zostal. Ale nie dlatego ze jest za slaby tylko dlatego ze zeby zdobyc tytul, trzeba bylo jezdzic w Red Bullu a potem w Mercu. Jak wiadomo Robson mial wstepny kontrakt z Ferrari a tam nawet Alonso polegl. Niemniej w odpowiedniej furze Kubica z powodzeniem walczylby o mistrzostwo. Skoro IMO slabszemu Rosbergowi sie udalo to nie widze powodu dlaczego Polak nie moglby tego dokonac. Cytuj
FBI 18 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 (edytowane) Nie zgodze sie z powyzsza opinia. Moment kiedy RK byl kierowca Renault oraz tor w Monaco. Zdobyl pole position i tym samym pokazal ze technicznie jest na najwyzszym poziomie jako kierowca, pokazal tez ze setup bolidu potrafi przeprowadzic na poziomie grand master. Objechal wtedy i Ferrari i Mclarena i Williams'a. Pole position bylo jego. http://dai.ly/x4cy15y - pole position 2010 Monaco , Monte Carlo Edytowane 13 sierpnia 2017 przez FBI Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Nie zgodze sie z powyzsza opinia. Moment kiedy RK byl kierowca Renault oraz tor w Monaco. Zdobyl pole position i tym samym pokazal ze technicznie jest na najwyzszym poziomie jako kierowca, pokazal tez ze setup bolidu potrafi przeprowadzic na poziomie grand master. Objechal wtedy i Ferrari i Mclarena i Williams'a. Pole position bylo jego. http://dai.ly/x4cy15y - pole position 2010 Monaco , Monte Carlo Tu chyba Webber go wyprzedził..jedyne PP to GP Bahrajnu w bmw Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 13 sierpnia 2017 <offtop> Wiem że jest tu trochę ludzi z pomorza. Korzystacie czasami z gokartów na torze Autodrom Pomorze w miejscowosci Pszczółki? Możnaby się umówić na sesję z forumowymi "Kubicowcami" ;-) </offtop> Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Nie zgodze sie z powyzsza opinia. Moment kiedy RK byl kierowca Renault oraz tor w Monaco. Zdobyl pole position i tym samym pokazal ze technicznie jest na najwyzszym poziomie jako kierowca, pokazal tez ze setup bolidu potrafi przeprowadzic na poziomie grand master. Objechal wtedy i Ferrari i Mclarena i Williams'a. Pole position bylo jego. http://dai.ly/x4cy15y - pole position 2010 Monaco , Monte Carlo Tu chyba Webber go wyprzedził..jedyne PP to GP Bahrajnu w bmw Webber go wyprzedził, mimo, że na końcu okrążenia popełnił błąd wtedy. Redbulle były nie do pokonania. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 <offtop> Wiem że jest tu trochę ludzi z pomorza. Korzystacie czasami z gokartów na torze Autodrom Pomorze w miejscowosci Pszczółki? Możnaby się umówić na sesję z forumowymi "Kubicowcami" ;-) </offtop> Od kiedy w Pszczółkach jest Autodrom? :o Byłeś już? Ceny takie jak na stronce? Mam godzinę w jedną stronę, więc sprawa do rozważenia ;) Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 13 sierpnia 2017 Tor otwarto 2 lata temu. Bylem tam ostatnio 2 razy po pol godzinki. Tez mam jakas godzinke z Koscierzyny do Pszczolek. Ogolnie polecam. Wrazenia o wiele lepsze niz na typowych polskich "torach" kartingowych zrobionych z opon ;-) Tutaj jednak jest sporo szybkich zakretow i fakt ze masz pobocza pozwala na wieksze ryzyko :-) No i dlugosc przekracza kilometr wiec nie jest tak tloczno. Trzeba tylko zarezerwowac karty kilka dni wczesniej bo jest spore oblozenie. Ceny takie jak na stronce czyli 75 ziko za 30 min. (a wlasciwie 2 pietnastki). Planuje jeszcze po razie w sierpniu i wrzesniu jechac. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Opublikowano 14 sierpnia 2017 właśnie wjechał do mnie świeżutki numer F1 Racing z RK na okładce kawka, ciacho i czytanko Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Nic nowego nie napisali :) Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 (edytowane) dziś fanpage skysports f1 zmienił zdjęcie w tle na renie z RK w środku Edytowane 21 sierpnia 2017 przez maciucha Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 (edytowane) Plota niesie ze można się czegoś spodziewać..ostatnio Robert dużo jeździł na rowerze...wcześniej gdy widziano go na rowerku pojawiało się jakieś info o testach Edytowane 21 sierpnia 2017 przez Szymek_PL_ Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 ojtam akurat na rowerze to sie go widzi od roku :P Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Może źle się wyraziłem ale ostatnio dużo jeździł na rowerze od testów na Węgrzech..chyba na 5 przejazdach go widziałem No i to zmiany tapet wcześniej na profilu F1..teraz to...osobiście liczę że jeszcze zobaczymy Roberta oficjalnie w weekendzie gp chociażby na piątkowych treningach Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Opublikowano 22 sierpnia 2017 No i w Belgii nie pojedzie. Jest oświadczenie Renault. Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Z jednej strony to było raczej do przewidzenia, ale z drugiej skoro komunikują takie rzeczy, to może rzeczywiście w tym sezonie chcą go dać do bolidu na któryś weekend. Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 1 września 2017 Autor Opublikowano 1 września 2017 I to w motorhomie R.S :) A dzis rano w sygnaturce zakoczylem loading RoboKuba......przypadek? ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi