Opublikowano 21 listopada 20186 l Ja tam czekam na oficjałkę. Ale fakt Chinchero i La gazeeta della sport tak piszą.
Opublikowano 21 listopada 20186 l Sirotkin podobno oferował 15 baniek przy 11 Roberta. Z telemetrii wynika że Robert był szybszy od podstawowych kierowców co przekłada się to o parę pozycji na starcie. Kontrakt podobno na 2 lata a Orlen będzie sponsorem zespołu (ale nie tytularnym)
Opublikowano 21 listopada 20186 l Dajcie już spokój z tą ręką. Przecież Robert mówił nieraz, że ma większe ograniczenia w życiu codziennym niż za kierownicą. Poza tym on sam by się nie pchał, jeśli wiedział by, że nie da rady. Zespół też go sprawdził pod tym kątem, bo przecież nie mogą sobie pozwolić na kierowcę, który nie może kręcić kółkiem. Także moim zdaniem, nie ma co o tym pisać.
Opublikowano 21 listopada 20186 l Najwyżej nie będzie buzował i polewał szampanem po zwycięstwie w GP, żeby nie przeciążać ręki tą wielką butlą.
Opublikowano 21 listopada 20186 l Największym problemem i niewiadomą w całym tym jego powrocie to będzie forma Williamsa, bo jeśli dadzą mu do dyspozycji takiego świeżba jakim jeżdżą w tym roku, to dziękuję za taki powrót i walkę z samochodem, a nie z innymi kierowcami. Edytowane 21 listopada 20186 l przez Wooyek
Opublikowano 21 listopada 20186 l no ja mam nadzieję, że jednak williams cały sezon przepracował nad bolidem na 2019
Opublikowano 21 listopada 20186 l 4 godziny temu, szejdj napisał: No ja liczę na ogłoszenie dzisiaj: Ale wiesz, że thursday to czwartek? Poza tym jest napisane, że 22gi
Opublikowano 21 listopada 20186 l Przecież wszystko klepnięte. Nawet stary Kubicy dziś dla eurosportu mówił, że wsio zatwierdzone i Orlen zostaje sponsorem zespołu za 10 baniek ojro. Piękny czas, a zaczęło się rok temu od tego
Opublikowano 21 listopada 20186 l Moze i klepniete. Rok temu tez bylo. Niby teraz wydaje sie to juz na 100%, ale i tak czekam do jutra. Ta 17:00 to naszego czasu czy w Abu Dhabi?
Opublikowano 21 listopada 20186 l Teraz, Raptor napisał: Moze i klepniete. Rok temu tez bylo. Niby teraz wydaje sie to juz na 100%, ale i tak czekam do jutra. Ta 17:00 to naszego czasu czy w Abu Dhabi? o 17 w abu dhabi jest konfa ze sponsorem Williamsa, z racji tego że ma być tam i SIrotkin i Kubica to wątpie w ogłoszenie tego tam, niezła chamówa by była XD pewnie wcześniej puszczą jakiś komunikat, albo zwołają osobną konferencję
Opublikowano 21 listopada 20186 l https://www.autosport.com Sam ojciec udzielił wywiadu, że już nie wierzył w powrót Roberta. Zdaje sobie sprawę, że Jestem sezonowiec F1, ale ja (pipi)e taka historia. Z nieba do piekła, na długie lata i come back. Gdyby, to był Amerykanin, to gotowych było by już ze 20 scenariuszy i statuetka Oscara. Edytowane 21 listopada 20186 l przez chris85
Opublikowano 21 listopada 20186 l 33 minuty temu, Raptor napisał: Moze i klepniete. Rok temu tez bylo. Niby teraz wydaje sie to juz na 100%, ale i tak czekam do jutra. Ta 17:00 to naszego czasu czy w Abu Dhabi? u nas to bedzie chyba kolo 9 rano pozdrawiam wszystkich zyebow srodkowym palcem ktory krzycza w necie po co kalece 100 milionow na starty, jak chce sie scigac to niech sciga sie za swoje a pieniadze dac biednym i pokrzywdzonym Edytowane 21 listopada 20186 l przez Szymek_PL_