KOŁD 1 084 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zdązy do GP Kanady? :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 jakby go tak chociaż na 1. treningu puścili Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Miałem już wczoraj wkleić ale z emocji wyleciało mi z głowy. Jakby ktoś zapomniał jakim pyerdolonym geniuszem jest RK. Swoją drogą dla Buttona też czapki z głów, że się w ogóle zmieścił w tym ostatnim zakręcie :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 przed 0:40 powinna być muzyczka ze szczęk :D Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Mimo że miewałem chwile zwątpienis to nigdy nie straciłem nadzieji :) Stąd też avek i sygnaturka :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 O Jezusie czyli będę musiał wykupić to Eleven Sports Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 nie polecam tylko streamy ze skysports, bo jak nie ma Sokoła, a w części europejskiej nie ma, to ci dwaj komentatorzy wołają o pomstę do nieba Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Znając Roberta i brak jakiekolwiek komentarza z jego strony do dopina coś konkretnego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 nie polecam tylko streamy ze skysports, bo jak nie ma Sokoła, a w części europejskiej nie ma, to ci dwaj komentatorzy wołają o pomstę do nieba O pomstę do nieba to wolał Borówa. Relacje i komentarz na Eleven są coraz lepsze. Znacznie lepsze niż to co działo się na Polsacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Ja tam Borówę lubiłem, zwłaszcza w duecie z Sokołem. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Fakt jest taki, że Borowczyk ma mega wiedzę, ma dojścia, ma znajomości, mało jest osób co tak się znają na motorsporcie jak on, ale druga strona medalu jest taka, że słuchać go się nie dało :D Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 No rozumiem jako tako, że jego styl mógł nie każdemu pasować, ale serio dajecie radę wysłuchiwać tych dwóch pajaców z eleven? Przecież ich komentarz jest tak drętwy, drewniany, często spóźniony o kilka dobrych minut, ewentualnie zupełnie nieadekwatny do sytuacji. Wykupiłem na początku tego sezonu znowu eleven, ale jak Sokół zaczął wyjeżdżać, to pomimo aktywnego abonamentu przerzuciłem się na SkySports. Relacje prosto z gridu przed wyścigiem, rozmowy z szefami zespołów w trakcie wyścigu, mnóstwo ciekawostek o których Kapica i Gąsiorowski to mogą co najwyżej pomarzyć. No i Martin Brundle z tym drugim kolesiem czysto komentatorsko też robią świetną robotę. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Miałem już wczoraj wkleić ale z emocji wyleciało mi z głowy. Jakby ktoś zapomniał jakim pyerdolonym geniuszem jest RK. Swoją drogą dla Buttona też czapki z głów, że się w ogóle zmieścił w tym ostatnim zakręcie :D Oczywiscie ze sie zmiescil, J. Button jest Mistrzem Świata. I wlasnie w taki sposob sie o to walczy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) https://www.motorsport.com/f1/news/kubica-f1-test-showed-what-i-lost-915113/ http://sokolimokiem.com/kubica-jestem-dumny/ a tu już w dobrym tłumaczeniu Edytowane 7 Czerwca 2017 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Dają do zrozumienia, że to nic takiego. To był test Sergieja nie Roberta. Robert był tu raczej czymś w rodzaju sparing-partnera. Siergiej jest młody a oni potrzebują talentu. Doświadczenie mają w postaci Nico Hulkenberga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 taka PRowska gadkan no bo co maja gadac...Robert mial 0.4 sek szybsze czasy przy pierwszym swoim kontakcie z bolidem od 6 lat podczas przejazdu skladajacego sie z 10 kolek...pozniej jechal kwalfikacje i wyscig...pod wzledem talentu i doswiadczenia podejrzewam ze zjada ich obu Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Jeśli Kubica wróci na tor Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Spodziewali sie napewno informacji typu. Robert był za(pipi)isty, jedna reka na długosci całego wyscigu sdublował 3 razy naszego Siergieja. Nie ma zbednego (pipi)enia od nastepnego GP zastepuje Palmera bo i od niego jest szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Z tą ręką to on może mieć orzeczenie o niepełnosprawności. Team, który go weźmie może dotacje z UE na takiego pracownika brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Poszedł raport za szkalowanie niepełnosprawnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Z tą ręką to on może mieć orzeczenie o niepełnosprawności. Team, który go weźmie może dotacje z UE na takiego pracownika brać. Hehehe dobre dobre. Ja tez zaliczam sie do grupy hejterow wyczynow Roberta. Za kazdym razem gdy rozbijal maszyne WRC to smialem sie szeroko twierdzac ze sie skonczyl i juz dla niego pora na taksówkę wsiadac. Dzis czytam te wiadomosci o jego powrocie za kolko bolidu F1 i czuje sie w srodku strasznym podczlowiekiem. Wstdze sie swojego zachowania i jest mi bardzo żal za dziesiatki wpisów i komentarzy na forach internetowych szydzacych z bezustannej walki Roberta tzn. Pana Roberta o powrot do sprawnosci i na siedzenie maszynki F1. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Ktoś z takim doświadczeniem i rygorem w stosunku do zawodników jak Permane mówiący, że Kubica spisał się wspaniale. Robert, zawsze stroniący od hurra optymizmu i wymagający od siebie więcej niż ktokolwiek, mówi, że jest dumny i daje radę. A TE KU.RWISZONY W INTERNETACH JESZCZE ŚMIĄ NARZEKAĆ RK wróci do F1. Jeśli wczoraj byłem pewien na 100%, to dzisiaj po tym wywiadzie dobiłem do 101%. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Też mnie cieszą te wszystkie wieści. Móc oglądać rodaka w ulubionym sporcie to frajda. Nie chodzi o pesymizm co do całej sytuacji, tylko każdy mówi o tym jakim to Robert był kierowcą. Problem w tym, że tu nie chodzi o to jakim kierowcą Robert był 6 lat temu. Tylko jakim jest teraz. Jeden trening daje nadzieje, ale nic więcej. Schumacher po długiej przerwie wrócił do F1 i to już nie był ten sam Schumacher. Myślę, że spece z Renault dobrze biorą pod uwagę wszelkie za i przeciw. Robert musi udowodnić nadzwyczajność, bo ciężko w tym wieku liczyć na rozwój. W studzeniu zapału chodzi jedynie o to, by nie nadinterpretowywać tych wydarzeń. Kibicuję mu, żeby wrócił. Sam powrót byłby niesamowitym wydarzeniem w tym sporcie. Gdyby jeszcze osiągał wyniki, to byłby legendą obok Laudy, Senny i Schumachera. Edytowane 7 Czerwca 2017 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 To prawda z Schumacherem, tylko że on wrócił właściwie z nudów, nie miał już nic do udowodnienia, to nie ma co się dziwić, że trochę się to wszystko rozmyło. No i bardzo mnie cieszy, że nie wymieniłeś Prosta :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi