Szymek 1 047 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) Robert dziś na konferencji powiedział że nie będzie startował w WEC ze względu na brak czasu. Chce się w 100% skupić na formule jednakże nie wyklucza pojedynczych wyścigów dla podtrzymania feelingu (nie chodzi tu o WEC). Ciekawe co to może być. Edytowane 29 Marca 2018 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Williams jak ja cie ku.rwa nienawidzę Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Moim zdaniem KUB powinien teraz się skoncentrować na niepopełnieniu błędów i powtarzalności. Czasami niczego nie udowodni, nie będzie warunków, żeby porównać jego czasy ze Strollem czy Sirotkinem a i tak na pewno by przegrał to porównanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Powinien przede wszystkim skupic sie na innych zespolach. Hartley jest raczej na wylocie a juz kraza ploty ze do Toro Rosso udezyl Wehrlein, ktory moglby wskoczyc do bolidu juz na GP Kanady... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Kolejne info o RK i Toro Rosso... http://f1.dziel-pasje.pl/F1_news-26523-Kubica_dolaczy_do_Toro_Rosso_za_Hartleya.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 (edytowane) champion of wall xdd Edytowane 4 Czerwca 2018 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Pamiętamy Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Pamiętamy Który to rok i za co puchar zatem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 To jakiś test czy co?? Już tłumaczę. Chodzi, o to że wiemy, iż Robert ich ogrywał, a to zdjęcie było wrzucane nieraz. Kapisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Teraz tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 "Mam szanse zapukac do paru zaspolow, to sie dzieje lub za chwile stanie. W ciagu 2-3 miesiecy powinno byc jasne, co bede robil w przyszlym roku" RK podczas dzisiejszego eventu PR Jak na Roberta jest to bardzo pozytywna wypowiedzi i szczerze nie spodziewalem sie ze uslysze od niego takie slowa na tym etapie sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 W zeszłym roku był pewien że wystartuje w tym sezonie i wszystko nagle się odwróciło. Na chwilę obecna może być pewien ale tyle się może zdarzyć przez tych kilka miesięcy, że póki zespół oficjalnie nie ogłosi to nic nie jest pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Był pewny? Wydawało mi się, że mówił o powrocie do F1 ale nie mówił w jakiej roli i wspominał, że liczy na powrót w jednym z następnych sezonów. To wszystko to oczywiście spekulacje, ale optymizm ze strony Roberta jest bardzo potrzebny. Jak poważne są te rozmowy ciężko stwierdzić. Myślę, że zespoły o których wspomina mogą go rozważać jako opcję potencjalną, ale nic jako pewniak, że rzucają się na niego. Troche na zasadzie "jak nic lepszego nie wypali, to weźmiemy Roberta". Myślę, że kto chciał, ten się przekonał, że Robert jeszcze potrafi coś jeździć. Pewnie plotki i podpytywania w boxach się już kręcą. Nigdy nie wiadomo jednak czy to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 RK będzie ujeżdżał Lancię 037 podczas Goodwood https://www.topgear.com/car-news/goodwood-festival-speed-2018/robert-kubica-will-be-driving-lancia-037-goodwood madafaka Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 ciekawe czemu akurat Lancia? Lancia należy do fiata, tak samo jak alfa romeo, CZYLI KUBICA W PRZYSZLYM SEZONEI W ALFA ROMEO SAUBER Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Powiem więcej. Ferrari też należy do fiata, więc jaki Sauber Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Tak, ale Sauber jest w miarę realna opcja, skoro Robert już tam jeździł i pewnie sam team czy osoby decyzyjne Saubera nie wiele się zmieniły przez te 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 jeśli dobrze kojarzę Ferrarka od jakichś 2 lat należy do udziałowców a nie koncernu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Ja tam się nie orientuję. Chciałem tylko podkręcić hype train Mam nadzieję, że gdzieś mu się uda wkręcić i niech ucieka z tonącego okrętu. Tak sobie myślę, że może McLaren będzie go chciał, bo Ricciardo pewnie zostanie w RB i nie będzie wielu przetasowań w fotelach. Natomiast Nando już chyba odpuści - niestety -, a Stoffel może być na wylocie, więc może być tak, że w Maku będą dwa wolne miejsca i mogą chcieć, a nawet potrzebować doświadczonego kierowcy. Tylko jeśliby mu zaproponowali fotel, to żeby się nie okazało, że zamienił stryjek... Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Najbardziej realną opcją poza Williamsem (i tą, że nie pojedzie :-P) jest Sauber, ale nie dlatego, że Alfa należy do Fiata tylko dlatego, że menago Roberta jest udziałowcem w Sauberze ;-) A dlaczego Lancia? Bo MARTINI ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Czy testy opon Pirelli wykonywane przez Kubice a nie Sirotkina i Strolla to znak,ze jednak jest on bardziej realna opcja na przyszly sezon niz mlodziaki? Jesli Williams przetrwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi