Kaczi 814 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 fajnie, nawet wzruszająco, ciesze się . A teraz zamiast narzekać jak wyjdą nowe koszulki to kupować i wspierać a kłócić się o sprawy o których albo nie macie pojęcia albo wpływu. Zamiast być dumni z naszego rodaka, który pokazuje najlepsze cechy i niesamowitą wolę oraz promuje nasz kraj, to jak zwykle wam źle.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Robert jeszcze nie zaczął jeździć a inwestycja mogła się już zwrócić bo przez ostatnie dni akcje Orlenu skoczyły o 8 punktów...może to przypadek a może i nie Robert objedzie Russela...jeśli Robert mówi że jest tak samo dobry jak przed wypadkiem to ja mu wierzę. Zresztą kierowca to nie siatkarz czy pilkarz..tu liczy się głowa i czucie dupą samochodu a to bankowo pozostało. Elita kierowców gdzie jest TYLKO 20 miejsc...gościa nie ma 7 lat w środowisku a on wchodzi tam po raz drugi ubrany cały na biało. Na czerwone jeszcze przyjdzie pora 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommy Dee 53 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Myslalem ze tutaj zagladaja sami fani motorsportu ale jak widac wszedzie sie znajdzie jakis troll ze swoimi 3 groszami aby tylko s(pipi)ic innym swieto, jakim niewatpliwie jest powrot RK. Na pohybel s(pipi)ysynom, mamy to!!! Edytowane 22 Listopada 2018 przez Tommy Dee Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Ja się cieszę. Oglądałem kilka wyścigów w tym roku i wiało nudą więc zrezygnowałem. Ciesze się że będę mieć powód do oglądania bez względu na to jak nudne będą wyścigi a z Robertem na torze nie będą. Może nawet koszulkę kupię. W każdym bądź razie to Gran Turismo Sport już instaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 8 godzin temu, Shagohad napisał: Tak będzie niebawem. A chuj, zatankuje! Nawet 5x Zwlaszcza, ze mam blisko domu i tam jest najtaniej ;D 7 godzin temu, u55r napisał: Nie wierze w to co czytam. Nie wierze. Ale bede miec z tego ubaw. Znów wroci głód oglądania już wyjątkowo nudnej F1. Myslicie ze Lułis Chamilton już ma kisiel w majtach przed powrotem Roberta? Przeciez on wygrywal kwalifikacje, startował z pole position. Pole on Pole. Regularnie zajmowal 3 miejsca i stawal na podium odbierajac puchary. Teraz jest najważniejsze pytanie. Gdzie mam wykupić abonament na sezon 2019? Czy ktoras polska stacja bedzie to emitowac? Watpie Wiele tez zalezy jaki samochod przygotuje Williams i jak beda go usprawniac (teraz przynajmniej maja Kubice, ktory bedzie mogl robic wiecej niz testowac zmiany w symulatorze). Mysle, ze Robert bedzie regularnie zdobywal male punkty (1-8) z szansa na wieksze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Kontrakt podobno 1+1. Dla Williamsa najlepiej jakby został. Wystarczy zobaczyć jaki skok zrobilo BMW i Renault w drugi roku startów Roberta. Udał się filmik F1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) 1+1 bo jak zwolni sie miejsce w Ferrari to wezma Roberta, A mieli to tez uzgodnione jako testowego kierowce na ten sezon z opcja na nastepny, bo Ferrarri chce przeczekac nastepny sezon az jest jakies nowe rozdanie kasy chyba od 2021 wiec nie kontraktuja kierowcow Dobrze slyszalem? Edytowane 22 Listopada 2018 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Robert akceptując kontrakt z Ferrari miał mieć zapewniona jakas ilość w piatkowych treningach w Haasie. Ta historia na Williamsie się nie zakończy. Edytowane 22 Listopada 2018 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Jesli on nie ma naprawde ograniczen w prowadzeniu samochodu , a miejsca bedzie zajmowal mozliwie lepsze przy porownaniu technologii aut , to po odejsciu Raikonnena w przyszlym sezonie wcale nie jest powiedziane ,ze Ferrari nie da mu jednego sezonu. Wiem troche naciagane Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Dodam jeszcze że skala wydarzenia jest taka że w każdym okienku newsowym radia 2 BBC podawano info o powrocie Roberta Może ktoś chętny z okolic Londynu na wycieczkę do siedzimy Williamsa, mogę zabrać dwie osoby Edytowane 22 Listopada 2018 przez Kaczi Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 No dobra, a na GP Węgier się ktoś wybiera? Bo ja już kupiłem bilety xdd (pipi)ane 300 euro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 24 minuty temu, szejdj napisał: No dobra, a na GP Węgier się ktoś wybiera? Bo ja już kupiłem bilety xdd (pipi)ane 300 euro Za wszystko czy tylko same bilety? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 No raczej że za same bilety Za wszystko xdddd Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Całus od Robercika w tej cenie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 A cholera wie, czasem mozna za naprawde smieszne pieniadze poleciec/pojechac jak sie za wczasu cos zarezerwuje. Ja wykupuje abonament na F1.com - tylko teraz trzeba popatrzec czy oplaca sie bulic co miesiac czy lepiej wybrane miesiace ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 6 minut temu, Raptor napisał: Za wszystko czy tylko same bilety? sam bilet 276 euro, do tej kurier bileta i jakieś tam opłaty, ale są tańsze bilety, od ~50 euro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Akcje Orlenu wczoraj wzrosły o 2.15 % co daje okolo 94 mln zł...taka ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 a jak wpłyną podatki blubiego na konto orlenu to chyba orlen skolonizuje marsa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 16 godzin temu, Tommy Dee napisał: Myslalem ze tutaj zagladaja sami fani motorsportu ale jak widac wszedzie sie znajdzie jakis troll ze swoimi 3 groszami aby tylko s(pipi)ic innym swieto, jakim niewatpliwie jest powrot RK. Na pohybel s(pipi)ysynom, mamy to!!! MAMY TO1111111111111 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 OSTATNI???????? Czy orlen ma 14 dni na odstapienie od umowy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 ALE ALE NA SPEED TRAPIE PIERWSZY BYL! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 (edytowane) Robek Dutchem Van Der Linde formuły 1? HAVE FAITH Edytowane 23 Listopada 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Bawi mnie jak ludzie albo bez kompletnej wiedzy (i/lub trolle) jezdza sobie teraz po Kubicy Beda odszczekiwac to jeszcze. Ciekawe czy Robert dalej bedzie skupial sie na testach czy specjalnie jebnie pare bardzo dobrych kolek by zamknac ryje debilom czy jednak poczeka z tym do startu sezonu. Znajac RK to pewnie skupi sie na swoim planie... Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 10 minut temu, Raptor napisał: Ciekawe czy Robert dalej bedzie skupial sie na testach czy specjalnie (pipi)nie pare bardzo dobrych kolek by zamknac ryje debilom sam tutaj pokazujesz jak mało wiesz generalnie ten temat wieje od ponad roku taką januszeriadą i sezonowcami, że przestałem się w ogóle udzieliać, bo to co tu czasami piszecie to jest jedno wielkie iksde Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 No oswiec mnie Miszczu..., to, ze stwierdzilem czy nie zrobi pokazowki pod czasowke by _DEBILOM_ zamknac ryje (bo FP gowno czasy znacza) = ze nie mam bladego pojecia? Wez sie zastanow nad sensem swojego zycia lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi