Opublikowano 4 stycznia 20205 l Macie purystyczne świnki : rajd Ronde di Andora. Edytowane 4 stycznia 20205 l przez da$io
Opublikowano 4 stycznia 20205 l Rajd Ronde di Andora na którym nasz kierowca ledwo uszedł z życiem. Co niewiele zmienia. Edytowane 4 stycznia 20205 l przez da$io
Opublikowano 4 stycznia 20205 l Ciekawe czy jakby Lewandowski grając na hali złamał sobie piszczel w 25 miejscach, to czy też byś go nie szanował jako Człowieka
Opublikowano 4 stycznia 20205 l Zakaz gry we wszelkich rozgrywkach amatorskich i tym podobnych rozrywkach ze względu na mozliwość złapania kontuzji to podstawowy zapis w kontraktach w sportach drużynowych. Nawet jakoś na dniach czytałem o piłkarzach takich jak Edgar Davids, którzy nie respektowali tego zapisu i grywali z dzieciakami na ulicy. Sam miałem taki zapis w kontrakcie za tysiąc złotych na ogórkowym poziomie, a co dopiero Lewandowski xd
Opublikowano 4 stycznia 20205 l No ok, ale trochę śmiesznie, że tak się spinasz na temat papierka, którego nigdy w życiu na oczy nie widziałeś
Opublikowano 4 stycznia 20205 l 2 minuty temu, Yakubu napisał: No ok, ale trochę śmiesznie, że tak się spinasz na temat papierka, którego nigdy w życiu na oczy nie widziałeś Ja się nie spinam, wyprowadziłem cię z błędu po prostu, a ty z przyjaciółką wyjechałeś. W F1 taki zapis chyba nie jest zbyt popularny, o ile w ogóle istnieje, bo choćby Hamilton między wyścigami i podczas przerw dużo śmiga na motocrossie.
Opublikowano 6 stycznia 20205 l Jak już zacząłeś personalnie muszę Ci odpowiedzieć: Ty idź na powrotroberta tam będziesz bezkrytycznie klękał przed mistrzem.
Opublikowano 7 stycznia 20205 l @da$io ale wiesz ze Robert startujac w rajdach podnosil swoje umiejatnosc. Kiedys mowi ze dzieki temu lepiej zarzadzal oponami w wyscigal bedac w Reno A gdyby barierka nie byla wadliwa to nie wbilaby sie do samochodu tylko zamortyzowala uderzenie. ciekawe kiedy to info o dtm bedzie Edytowane 7 stycznia 20205 l przez Szymek
Opublikowano 15 stycznia 20205 l Ostatnio nie po drodze mi śledzenie info o Robercie więc wiemy kiedy dowiemy sie o konkretach dot. DTM? Edytowane 15 stycznia 20205 l przez Kron997
Opublikowano 15 stycznia 20205 l Dowiemy się kiedy się dowiemy, czyli wtedy kiedy będzie oficjalna informacja - parafrazując Roberta.
Opublikowano 15 stycznia 20205 l To juz jest przeglupie. Nawet go tam jeszcze nie ma (i nie wiadomo czy w koncu bedzie). Jednak pokazuje potencjal marketingowy Roberta.