Opublikowano 28 stycznia 201312 l Nie ma tego tematu? Serio!? Zainteresowałem się ostatnio tym zespołem, znałem go już jakiś czas, bo ogólnie słucham progresywnego metalu i tym podobnego (Tool, Dream Theather, Mastodon). Dopiero ostatnio mnie wzięło, żeby w końcu się zabrać za ten zespół, bo byłem na progresywnym głodzie : > No i powiem, że zauroczył mnie ten zespól po całości, dawno czegoś takiego nie czułem, serio. Narazie raczkuje w temacie tego zespołu. Słuchałem tak naprawdę tylko tego albumu, z którego jest ta piosenka co dałem : p - Fear of Black Planet (2007) Cały album jest genialny. Słuchałem jeszcze z albumu In Absentia piosenki Blackest Eyes, bardzo melodyjna, wpadająca w ucho i ciągle potem chodzi po głowie
Opublikowano 28 stycznia 201312 l Złóż temat dla każdego zespołu jaki lubisz, na pewno wszystkich nas to bardzo interesuje.
Opublikowano 28 stycznia 201312 l Autor No przecież nie ma tego tematu tu w ogóle, a chyba nie jestem jedynym komu się ten zespól podoba?
Opublikowano 28 stycznia 201312 l Mam dla ciebie smutną wiadomość. Progesyf to ch.uj Edytowane 28 stycznia 201312 l przez _Shaman_