QstomPL 83 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Nie ma tego tematu? Serio!? Zainteresowałem się ostatnio tym zespołem, znałem go już jakiś czas, bo ogólnie słucham progresywnego metalu i tym podobnego (Tool, Dream Theather, Mastodon). Dopiero ostatnio mnie wzięło, żeby w końcu się zabrać za ten zespół, bo byłem na progresywnym głodzie : > No i powiem, że zauroczył mnie ten zespól po całości, dawno czegoś takiego nie czułem, serio. Narazie raczkuje w temacie tego zespołu. Słuchałem tak naprawdę tylko tego albumu, z którego jest ta piosenka co dałem : p - Fear of Black Planet (2007) Cały album jest genialny. Słuchałem jeszcze z albumu In Absentia piosenki Blackest Eyes, bardzo melodyjna, wpadająca w ucho i ciągle potem chodzi po głowie 1 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Złóż temat dla każdego zespołu jaki lubisz, na pewno wszystkich nas to bardzo interesuje. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 28 stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 stycznia 2013 No przecież nie ma tego tematu tu w ogóle, a chyba nie jestem jedynym komu się ten zespól podoba? Cytuj
_Shaman_ 869 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 (edytowane) Mam dla ciebie smutną wiadomość. Progesyf to ch.uj Edytowane 28 stycznia 2013 przez _Shaman_ 1 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Mam dla ciebie smutną wiadomość. Progesyf to ch.uj nie inaczej Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 Jeden z tych zespołów, które czekają na swoją kolej u mnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi