Arkady 1 011 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Bóg z wami. To musi być to. Remote Play włączyłem celowo, bo bawiłem się z PSP jakiś czas temu i właśnie od tamtego czasu tak buczy Cytuj
zorkadar 0 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Jako że z angielskim u mnie cienko mam pytanie co daje to podgrzewanie? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 chodzi o ponowne przylutowanie gpu/cpu Cytuj
Texz 670 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 http://playstationlifestyle.net/forums/showthread.php?t=2376 Coś takiego znalazłem w sieci, niby antidotum na padniętą konsolę. Oglądnąłem do końca, kilka filmików na YT. Rozkręcanie PS3 i skręcanie spowrotem to nielada wyczyn. Zastanawia mnie jednak sztuczka z heat gunem, czy jest to ktoś w stanie potwierdzić, albo zaprzeczyć? hm... Cytuj
Yogi 61 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Zerknij na post Assphalta z poprzedniej strony. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Ok, nie looknąłem wstecz. Ale widzę że działa. Czyli zawsze jest plan B. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Witam. Od wczoraj mam pewien problem z moją konsolą. Mianowicie podczas gry w Midnight Club`a zawiesiła mi się, zresetowałem ją,po wejściu do XMB konsola nie widziała płyty(nie było ikonki płyty). Wyłączyłem konsolę i odczekałem jakiś czas. Potem wszystko było ok aż do kolejnej zwiechy, i znów konsola nie widzi płytki, godzina przerwy i wszytko wraca do normy. Dodam jeszcze, że gdy konsola zawieszała się podczas gry nie migała żółta dioda. Edit: Sprawdziłem kilka innych gierek, normalnie ruszył tylko Mirror`s Edge ale po 15 min. grania po wejściu do windy ta nie otworzyła się. Wszystko było ok mogłem sobie po niej biegać ale winda nie chciała dojechać to miejsca ani otworzyć się Po wejściu w Pauzę i chęci wyjścia do menu gra zawiesiła się. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 czytnik oddala sie do Krainy Wiecznycj Lowow(ewentualnie soczewka lasera jest brudna) tak mi sie to widzi Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 (edytowane) Ehh... łudziłem się, że ktoś napisze mi: "zrobisz tak i tak i wszystko będzie grało..." , no ale niestety oddanie konsoli na gwarancje jest nie uniknione A myślałem, że mnie nigdy ten problem nie dosięgnie Edit: Jest może jakiś sposób na przeczyszczenie bądź przedmuchanie soczewki (np. powietrzem w sprayu), bez rozkręcania konsoli?? Edytowane 18 kwietnia 2009 przez butch.stein Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Nie za bardzo. Napęd jest schowany więc raczej bez rozkręcania się nie obejdzie. Ponadto napęd jest schowany za jakby taką gąbką. Lepiej oddać do serwisu. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 No nic trzeba się pogodzić z brakiem konsoli przez kolejne 2 tyg. Pozdrowienia dla wszystkich, którym padła konsola a na półce czeka kilka ciekawych tytułów Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Mi jak padła pierwsza to oddałem na gwarancje. Czekałem chyba 1,5 tygodnia i dostałem nową. Wytrzymała ok. 1,5 roku i też zeszła. Na drugi dzień pojechałem po nową. Co ciekawe w żadnej nie padł laser tylko się przegrzały. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 mi oddali w tydzien A oddawałeś do serwisu czy do sklepu, w którym kupiłeś konsole?? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 z gruber rury...od razu do Pramu Cytuj
morales-kks 6 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Niech mi ktoś powie czy jest możliwość wykupienia dodatkowych lat gwarancji w sony poland?? Jeśli tak to ile takie coś kosztuje? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 hehe...tyle ze u mnie wies a z komorki tam nie dryndne Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Niech mi ktoś powie czy jest możliwość wykupienia dodatkowych lat gwarancji w sony poland?? Jeśli tak to ile takie coś kosztuje? Niestety nie ma takiej mozliwosci na konsole, chyba ze ostatnio sie cos zmienilo. Warto zadzwonic do infolinii. Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Byłem w Saturnie i powiedzieli, że nie ma takiej możliwości, aby wykupić dodatkową gwarancję Cytuj
rah 153 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Ja w oczekiwaniu na ewentualne uznanie reklamacji (zgon w 23 miesiacu) nie mogłem juz wytrzymac i kupiłem nową 80gb plus dodatkowa gwarancję na 3 lata od wszystkiego , bez względu co sie stanie z konsolą muszą wymienic lub naprawic , w euro agdrtv w 30 ratach i teraz śpię spokojnie.W 3 roku i tak wymienię ją na nówkę.Wyszło mnie to ok. 11zł miesięcznie więcej. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Wybacz wścibskość... w sumie ile za wszystko? Cytuj
rah 153 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Kupiłem w euro rtvagd w białymstoku na 30 rat 0% i rata a z tym ubezpieczeniem wynosi jesli dobrze pamiętam 66zł miesięcznie , to była konsola plus 3 gry ratchet , gran turismo i ridge racer. Cytuj
Dragen 3 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Mam problem, ot tak nagle zniknął mi dzwięk w ps3, przez hdmi, myśląc że to wina kabla, poleciałem do sklepu po nowy...i o dziwo dalej nic.. próbowałem zmieniać opcje audio, licząc że sie odmota sprzęt, ale nic..dalej to samo..w tv poustawiane jak cza. postanowiłem podł. kabel analogowy i podłączyłem samo audio do głośników, zmieniłem w opcjach na wyjście analogiczne i dzwięk jest...obraz dalej przez hdmi co może byc problemem, 2 kable hdmi kulawe?? czy wtyk hdmi w ps3 sie sypnął? serwis?? jutro ogarnę od kumpla 3 kabel hdmi... dziwne że samo od siebie nagle przestało działać... co o tym myślicie..? Cytuj
GOPA 0 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Byłem w Saturnie i powiedzieli, że nie ma takiej możliwości, aby wykupić dodatkową gwarancję kiedy byles ?? na dziale Ci tak powiedzieli czy w serwisie ?? bo jak na dziale to duze prawdopodobienstwo ze ja ci tak powiedzialem od dzisiaj w Saturnie mamy raty 30 x 0% tak wiec zapraszam po plejki 8) rah ale to masz ubezpieczenie rat czy faktycznie gwarancje na 3 lata ?? bo z tego co wiem to nie mozna wykupic dodatkowej gwarancji na pleja.My tez mamy teraz gwarancje plus ale to na pralki , tv i tym podobne duperele.Zreszta 30 rat to 2,5 roku a nie 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi