Granat1987 1 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Też tak zrobiłem i mi też nic nie dało, wieże tylko ze odzyskam moje trofea, jak se pomyśle to aż mi się niedobrze robi, tyle godzin grania, nieprzespanych nocy Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Z tego co wiem to nawet jeśli znikną ci trofea to dotyczy to tych niezsynchronizowanych z serwerami Sony. W moim przypadku nie przepadnie mi ani jeden bo wczoraj wieczorem robiłem synchro. Co do bateryjki- pierdole ;] Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 (edytowane) O to ładnie. Nie włączam konsoli w tym tygodniu bo i tak muszę się dużo uczyć Lepiej nie będę sprawdzać czy u mnie też to się dzieje ;p Edytowane 1 marca 2010 przez KainGorn Cytuj
Granat1987 1 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Z tego co wiem to nawet jeśli znikną ci trofea to dotyczy to tych niezsynchronizowanych z serwerami Sony. W moim przypadku nie przepadnie mi ani jeden bo wczoraj wieczorem robiłem synchro. Co do bateryjki- pierdole ;] synchro nie robi się samo co jakiś czas?? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Synchronizacja robi się wtedy gdy sam wejdziesz na kolekcję trofeów lub wybierzesz swoją kartę tam gdzie masz listę znajomych. Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Dlatego zawsze robie synchro po skończeniu gry, nawet gdy wpadnie głupi brąz. Cytuj
Granat1987 1 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Zalogowałem się na eu.playstation.com i tam mam wszystkie trofea Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Aha... Fanboye XO zaczynają ofensywę. Dabman, wyjmij PS3 z szafki spod TV to nie będzie ci się grzało -_- Cytuj
Granat1987 1 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Jak pojawi sie jakaś łatka to pisać Cytuj
agst 131 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 W takim razie nie włączam dzisiaj nawet mojego PS3. Nie warto kusić losu. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Dzisiaj ural mnie uświadomił że istnieje okres 2 letniej ochrony za nie zgodność towaru z umowa,stawia nas to w troche lepszej sytuacji Cytuj
pawliszak 0 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 (edytowane) U mnie slimka chodzi elegancko, nawet całymi dniami, męczę ją inFamous, wcześniej dema gier (m. in. BC2) i Heavenly Sword i bez żadnego zająknięcia. EDIT. Odnośnie teorii Dabmana o wadliwej serii, to kupując swoje ps3 zauważyłem, że slimkę możemy kupić w pudełku z nadrukiem (Język Polski w menu konsoli po aktualizacji do softu 3.15) lub bez takiego nadruku. Czyli wychodzi z tego, że te bez nadruku są starsze, moja miała na pudełku ten nadruk i chodzi jak marzenie, a chodzi codzienie regularnie od 2 do 10h Edytowane 1 marca 2010 przez pawliszak Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Miałem wczoraj to samo. Skończyłem grac w Bioshocka 2 jakos po 2:00, klikam na profil, wywala mi błąd. Wchodzę w Trofea, wszystko się wyświetla oprócz gry... Bioshock 2. Lekkie zdziwko . Na szczęście po zalogowaniu się na oficjalną stronę playstation, wszystkie pucharki pozostały. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 (edytowane) Pisze w tym temacie o awaryjności jaka ma miejsce, a co do braku ujawniania to fakt może to mieć miejsce, ludzie z reguły nie przyznają się że sprzęt który kupili jest wadliwy, chyba że dostaną nowy, to piszą o starym. Tu za bardzo nie ma o tym mowy, bo YLODA konsola nie dostaje, ale za to ma "dziwne" zachowanie, które jest ciężko na gwarancji udowodnić, chyba że rzeczywiście ma festiwal zwiech otóż to, ludzie kupią to nie napiszą złego słowa o nowym sprzęcie, bo nie wypada, sam tak miałem dopóki nie pojawiły się pierwsze problemy z ps3 Co do tych przycinek to może wina FW lub zawartość HDD, może mają jakiegoś syfa na dysku i powoduje takie cuda? Jeden FW powodował problemy z uncharted. Jeśli to miało by być przegrzewanie się konsoli to chyba prędzej wywaliło by jakieś kolorowe krzaki na ekranie. @grigori - odpuść sobie Edytowane 1 marca 2010 przez bigdaddy Cytuj
Lamkers 20 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Na forum NeoGaf piszą, że wersje FAT 80GB CECHL są bezpieczne, sprawdzał ktoś z posiadających ten model czy rzeczywiście wszystko jest ok ? Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Na forum NeoGaf piszą, że wersje FAT 80GB CECHL są bezpieczne, sprawdzał ktoś z posiadających ten model czy rzeczywiście wszystko jest ok ? Dam znać jak wrócę z pracy czyli koło 16.00 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 (edytowane) Jutro powinno już być wszystko w porządku. Albo do tego czasu Sony to naprawi, albo po prostu zegar nie będzie już wskazywać 29.02.2010 - datę która nie istnieje, tylko pierwszy marca. e: w końcu w spokoju skończę pewien tytuł na NDS Edytowane 1 marca 2010 przez t3xz Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 (edytowane) Edytowane 1 marca 2010 przez DJ1988 Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Bigdaddy też ma trochę racji. Moi znajomi (ja również) uważali, że wszelakie zwiechy i problemy z doczytywaniem płyt to normalka i tak po prostu ma być. Lament zaczyna się dopiero gdy konsola padnie na amen Cytuj
jar3czek 486 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Na forum NeoGaf piszą, że wersje FAT 80GB CECHL są bezpieczne, sprawdzał ktoś z posiadających ten model czy rzeczywiście wszystko jest ok ? U mnie na fat 80GB(CECHL04) wszystko działa dobrze. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Ale co mnie zastanawia, to w zeszłym roku luty też miał 28 dni i czegoś takiego nie było. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Ale co mnie zastanawia, to w zeszłym roku luty też miał 28 dni i czegoś takiego nie było. To ewidentny błąd ludzi odpowiedzialnych za system w starszych konsolach. Nie wiem czemu wraz z nowymi łatkami nie zlikwidowano błędów z przeszłości. Cytuj
Lamkers 20 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Tak na logikę, skoro na slimkach jest ok, to nie może być to błąd FW - jest taki sam na FAT i Slim z tego co wiem... Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Nie mam tu na myśli jednej zwiechy w miesiącu. Moja konsola potrafiła kilka miesięcy chodzić idealnie bez najmniejszego zająknięcia, a czasami wieszała się po kilka razy dziennie (szczególnie w Fifa 09). Nie pomagały żadne formaty HDD i temu podobne zabiegi. Przed zgonem również konsola zawiesiła się na Fifie. Na drugi dzień podczas przeglądania PSS wywaliła YLOD. Bardzo podobne objawy (+ problemy z odczytem płyt) miała konsola mojego brata. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi