YETI 10 992 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 (edytowane) Jak tego nie naprawią do jutra, to mogą spodziewać się poważnych problemów. Już sobie wyobrażam niepokój ludzi, którzy nie siedzą na forach, nie odwiedzają stron www itp. . Najciekawsze jest to, że według plotki, która pojawiła się w necie, sami developerzy zgłaszali Sony o tym "niedopatrzeniu". Edytowane 1 marca 2010 przez YETI Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 (edytowane) http://twitter.com/PlayStationEU Edytowane 1 marca 2010 przez tomek1906 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Najswiezsze info: http://blog.us.playstation.com/2010/03/latest-info-on-playstation-network-status/ Czyli daja sobie 24 godziny. Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 oni to chyba bardziej liczą ze po północy to sie samo naprawi.. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 (edytowane) Połączenie z internetem jest niezależne od PSN. Ściągnięcie patcha awaryjnego nie powinno być jakimś dużym problemem. PS. tomek1906, twoja strona nie działa. Edytowane 1 marca 2010 przez Mr. Blue Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Zatem Sony obiecuje naprawić problem w przeciągu najbliższej doby? Sic! Dzień bez grania. :confused: Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Najswiezsze info: http://blog.us.playstation.com/2010/03/latest-info-on-playstation-network-status/ Czyli daja sobie 24 godziny. :lol: :lol: Jak dobrze pójdzie to po tych 24h samo się naprawi. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 (edytowane) "[...]we advise that you do not use your PS3 system, as doing so may result in errors in some functionality, such as recording obtained trophies, and not being able to restore certain data.[...]" IMO oni sami mają nadzieję że to się naprawi... Edytowane 1 marca 2010 przez Kyo Cytuj
Marshal 0 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Cześć wszystkim mam problem z ps3 mianowicie wyświetlił mi się błąd error 0x8001050f który uniemowżliwia mi tworzenie nowych profili oraz nie pozwala na granie w tekkena6 i dr ładuje sie sav'y ale gdzies tak 15% i wywala ten error co robic konsola po gwarancji a nan necie wsumie nic nie pisze prosze o jakies info i pomoc 1,5pewnie w plecy ale ktoś może sobie z tym poradził pozdro dla wszystkich Cytuj
Granat1987 1 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Najswiezsze info: http://blog.us.playstation.com/2010/03/latest-info-on-playstation-network-status/ Czyli daja sobie 24 godziny. Czyli jutro się spotkamy i będziemy liczyć straty, co kto stracił lub co się zepsuło Cytuj
winner 183 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Akurat mam wolny wieczór i chętnie bym pograł . No nic, czekamy do jutra... Cytuj
Katana 0 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 jutro wszystko wróci do normy - rok temu było dokładnie to samo. Pomaga odłączenie i podłączenie baterii BIOSu, ale ja tego nie robiłem, nie chce mi się otwierać konsoli po to tylko :PP Ale już ktoś to na forum Hax-Network wykonał. Mogliby w SONY się tym zająć jakąś aktualką FW, żeby to działało jak trzeba na przyszły rok... Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 (edytowane) No,bo 29 luty jest co 4 lata,a nie rok temu. Jesli oczywiscie to nadal jest uwazane za przyczyne,dopiero do domu wrocilem wiec nie wiem czy sie cos zmienilo w tej kwestii. Edytowane 1 marca 2010 przez Velius Cytuj
Granat1987 1 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Za to wszystko powinni dać nam jakąś grę za free np: Flower tak w ramach rekompensaty :) Cytuj
SZKD 1 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 No,bo 28 luty jest co 4 lata,a nie rok temu. Jesli oczywiscie to nadal jest uwazane za przyczyne,dopiero do domu wrocilem wiec nie wiem czy sie cos zmienilo w tej kwestii. 29 luty jest co 4 lata Cytuj
Granat1987 1 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 No,bo 28 luty jest co 4 lata,a nie rok temu. Jesli oczywiscie to nadal jest uwazane za przyczyne,dopiero do domu wrocilem wiec nie wiem czy sie cos zmienilo w tej kwestii. Chyba 29 luty jest co 4 lata Cytuj
Katana 0 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Nic takiego nie miało miejsca rok temu. Nie miało? hmmm... przysiągłbym, że gdzieś czytałem, że już było, może nie w zeszłym... mniejsza o to, ważne co będzie xD (czyli, żeby to działało jutro jak należy ) No,bo 29 luty jest co 4 lata,a nie rok temu. Jesli oczywiscie to nadal jest uwazane za przyczyne,dopiero do domu wrocilem wiec nie wiem czy sie cos zmienilo w tej kwestii. No to i tak by w tym roku nie wypadało, tylko bodajże w 2012 :PP Cytuj
czapa 671 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Apokalipsa normalnie. Niezła jazda swoją drogą. Dobrze że wchodzę do neta, to mnie uratowało Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Hmm,czyli lepiej ze nawet jesli mam slimke to nie uzywac jej dla bezpieczenstwa bo jednak cos sie moze sknocic? Nie odpalalem jej od wczoraj i zastanawiam sie czy mimo ze slim to moze jednak zachowac ostroznosc Cytuj
winner 183 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Nie Velius, możesz spokojnie zalogować się do PS3 bez obaw. Tylko posiadacze starszych PS3 do ostatniej wersji 80GB nie mają takiej możliwości(tzn mają, ale z problemami). Cytuj
Katana 0 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 (edytowane) Hmm,czyli lepiej ze nawet jesli mam slimke to nie uzywac jej dla bezpieczenstwa bo jednak cos sie moze sknocic? Nie odpalalem jej od wczoraj i zastanawiam sie czy mimo ze slim to moze jednak zachowac ostroznosc A Slimka Ci działa jak należy? Jak działa, to nie ma żadnych przeciwskazań, żeby Sobie poużywać (...) Tylko posiadacze starszych PS3 do ostatniej wersji 80GB nie mają takiej możliwości(tzn mają, ale z problemami). My też możemy korzystać, a jak jakaś gierka się odpali, to i grać. Dane podobno (no, 100% pewności to nikt nie ma, ale prawdopodobieństwo jest nikłe) są nienaruszone i jak problem daty wróci do normy, to wszystko będzie widoczne, nawet te trofea, które zniknęły rzekomo z konsoli Edytowane 1 marca 2010 przez Katana Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Hmm,czyli lepiej ze nawet jesli mam slimke to nie uzywac jej dla bezpieczenstwa bo jednak cos sie moze sknocic? Nie odpalalem jej od wczoraj i zastanawiam sie czy mimo ze slim to moze jednak zachowac ostroznosc Ja mam Fata 80 gb CECHL04, który ponoć jest bezpieczny, tak jak slimki i powiem tobie, że pograłem trochę, po przeglądałem PSN i wszystko jest w porządku. Tak więc odpalaj i się nie przejmuj. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Slimki działają, problem dotyczy tylko pierwszych modeli (60 i 40 GB). Ile razy można jeszcze o tym pisać? A co do ostatniej informacji od Sony, w sumie nic się nie dowiedzieliśmy i ogólnie nadal jest... wesoło Cytuj
Katana 0 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 No to i tak by w tym roku nie wypadało, tylko bodajże w 2012 :PP Jejku, europejczyk nie ma pewności kiedy wypada rok przestępny, a chińczyk programujący podzespół, w którego kraju lata są nazywane od inwentarza ma mieć. xD zero pytań ode mnie xD pięknie wytłumaczone <piwko> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi