Opublikowano 29 lipca 201014 l moj slim nie ma tylu goracego ale brzuszek ma lekko cieply po paru godzinach grania
Opublikowano 30 lipca 201014 l Właśnie padła mi konsola. Przy próbie włączenia pojawia się zielona lampka, potem na chwilę żółta, następni ekonsola się wyłącza i miga czerwona lampka ... czy to Yellow?? Czy już przyszedł czas pożegnać moją premierową sześćdziesiątkę ? Co z sejwami i płytą w środku??
Opublikowano 31 lipca 201014 l W dniu 30.07.2010 o 20:45, Incognitos napisał(a): Właśnie padła mi konsola. Przy próbie włączenia pojawia się zielona lampka, potem na chwilę żółta, następni ekonsola się wyłącza i miga czerwona lampka ... czy to Yellow?? Czy już przyszedł czas pożegnać moją premierową sześćdziesiątkę ? Co z sejwami i płytą w środku?? Co do płyty spróbuj odpalić FAN TEST, konsola powinna ją wypluć
Opublikowano 31 lipca 201014 l Moja 60 padla w lutym naprawa to jakies 600zl wiec nie oplaca sie teraz czekam na nowa wersje slim.
Opublikowano 31 lipca 201014 l Major - Fana zaraz spróbuje jak mówisz ale co z sejwami?? Muszę koniecznie wydostać Community do PES2010, Monkey Island i nie wiem jak z COD:MW2 czy wszystko do multi to na serwerze siedzi? Masta - ta czytałem kiedyś o tym na forum, że się nie oplaca bo nie ma żadnej gwarancji że potem nie padnie np. po tygodniu. Edytowane 31 lipca 201014 l przez Incognitos
Opublikowano 31 lipca 201014 l W dniu 30.07.2010 o 20:45, Incognitos napisał(a): Właśnie padła mi konsola. Qtwa, blady strach mnie obleciał jak czytam te Wasze wpisy - posiadam wiekową "czterdziestkę"... Najgorsze jest to, że zgodnie z tym co piszecie, brak jakichkolwiek objawów przed zgonem - ot, włączam i hui Z drugiej strony, co ma być to będzie - wracam do gry w Dżdżownice Jim'a
Opublikowano 31 lipca 201014 l W dniu 31.07.2010 o 07:35, Incognitos napisał(a): Major - Fana zaraz spróbuje jak mówisz ale co z sejwami?? Muszę koniecznie wydostać Community do PES2010, Monkey Island i nie wiem jak z COD:MW2 czy wszystko do multi to na serwerze siedzi? Sejwy przepadną, wszystko siedzi na dysku twardym, tylko staty z multi siedzą na serwerze. Już wiem dlaczego producenci chcą wejść z cloud storage na rynek...
Opublikowano 31 lipca 201014 l W dniu 30.07.2010 o 20:45, Incognitos napisał(a): Właśnie padła mi konsola. Przy próbie włączenia pojawia się zielona lampka, potem na chwilę żółta, następni ekonsola się wyłącza i miga czerwona lampka ... czy to Yellow?? Czy już przyszedł czas pożegnać moją premierową sześćdziesiątkę ? Co z sejwami i płytą w środku?? A jaki masz model konosli? Tak z ciekawości pytam.
Opublikowano 31 lipca 201014 l W dniu 31.07.2010 o 08:26, MajorZero64 napisał(a): Już wiem dlaczego producenci chcą wejść z cloud storage na rynek... A ja np. nie wiem po co TPM i blokady uniemożliwiające kopiowanie save'ów na zew. nośniki...
Opublikowano 31 lipca 201014 l W dniu 31.07.2010 o 09:07, MYSZa7 napisał(a): W dniu 30.07.2010 o 20:45, Incognitos napisał(a): Właśnie padła mi konsola. Przy próbie włączenia pojawia się zielona lampka, potem na chwilę żółta, następni ekonsola się wyłącza i miga czerwona lampka ... czy to Yellow?? Czy już przyszedł czas pożegnać moją premierową sześćdziesiątkę ? Co z sejwami i płytą w środku?? A jaki masz model konosli? Tak z ciekawości pytam. 60 GB. Major - Fan testu nawet nie mogę odpalić... jest jakiś sposób na wyjęcie płyty? A jeżeli tak to jak to zrobić? Edytowane 31 lipca 201014 l przez Incognitos
Opublikowano 31 lipca 201014 l W dniu 31.07.2010 o 13:00, Incognitos napisał(a): W dniu 31.07.2010 o 09:07, MYSZa7 napisał(a): W dniu 30.07.2010 o 20:45, Incognitos napisał(a): Właśnie padła mi konsola. Przy próbie włączenia pojawia się zielona lampka, potem na chwilę żółta, następni ekonsola się wyłącza i miga czerwona lampka ... czy to Yellow?? Czy już przyszedł czas pożegnać moją premierową sześćdziesiątkę ? Co z sejwami i płytą w środku?? A jaki masz model konosli? Tak z ciekawości pytam. 60 GB. Major - Fan testu nawet nie mogę odpalić... jest jakiś sposób na wyjęcie płyty? A jeżeli tak to jak to zrobić? Bo 60-tki nie mają fantestu (jako jedyne). Trzeba rozkręcić konsolę aby wyjąć płytkę.
Opublikowano 31 lipca 201014 l W dniu 31.07.2010 o 13:31, Old_Kyo napisał(a): W dniu 31.07.2010 o 13:00, Incognitos napisał(a): W dniu 31.07.2010 o 09:07, MYSZa7 napisał(a): W dniu 30.07.2010 o 20:45, Incognitos napisał(a): Właśnie padła mi konsola. Przy próbie włączenia pojawia się zielona lampka, potem na chwilę żółta, następni ekonsola się wyłącza i miga czerwona lampka ... czy to Yellow?? Czy już przyszedł czas pożegnać moją premierową sześćdziesiątkę ? Co z sejwami i płytą w środku?? A jaki masz model konosli? Tak z ciekawości pytam. 60 GB. Major - Fan testu nawet nie mogę odpalić... jest jakiś sposób na wyjęcie płyty? A jeżeli tak to jak to zrobić? Bo 60-tki nie mają fantestu (jako jedyne). Trzeba rozkręcić konsolę aby wyjąć płytkę. No żaden problem przecież i tak jest trupem. Pytanie tylko jak to zrobić?? Wszędzie poradniki jak podgrzewać płytę do YLOD ale wyjęcia płyty ani widu ani słychu.
Opublikowano 31 lipca 201014 l Rozkręciłem sam na podstawie tutoriala, a do samego napędu dostałem się sam Trochę szczęście w nieszczęsciu bo niby padła konsola ale dziś (jutro też) była promocja w MM na Slima z grą za 1150 zeta ... więc kupiłem Pozostają tylko sejwy ... jakieś pomysły?? Edytowane 31 lipca 201014 l przez Incognitos
Opublikowano 31 lipca 201014 l Z zapisami z gier nic nie wykminisz, jedyny sposób to naprawić konsole i skopiować na tą nowa co kupiłeś. Ja ci radzę sam spróbować naprawić PS3, jak już rozkręciłeś sprzęt to postępuj według poradników/filmów z YT i może przy małym szczęściu konsola "odżyje"
Opublikowano 31 lipca 201014 l Z dupy jest to pomyślane, że z dysku, który można wyjmować nie ma żadnego sposobu na skopiowanie sejwów np. poprzez podłączenie go do kompa. Nie potrafię pojąc przyczyn takiego stanu rzeczy.
Opublikowano 31 lipca 201014 l dysk przypisywany jest do danej konsoli przez jego sformatowanie .... każdy nowy dysk wkładany do ps3 trzeba formatować. Wzałożeniu jest to blokada antypiracka by nie można było przenosić gier z ps store na inne ps3 ...w praktyce dużo komplikuje
Opublikowano 1 sierpnia 201014 l Ja swoja konsole wyslalem do http://www.pram.com.pl/ i tam wszystko jest profesjonalnie przeprowadzone i daja 3 miesiace gwarancji jesli koszta naprawy wynosza wiecej niz 170zl to dzwonia do ciebie w moim przypadku bylo to okolo 570zl wiec podziekowalem .
Opublikowano 1 sierpnia 201014 l No właśnie mi tez sie samemu nie udało odzyskać K@,ciężko się do płytki dostać w 60.
Opublikowano 1 sierpnia 201014 l Mam problem z moją konsolą. Chciałem sobie wieczorem załączyć multi w Uncharted 2 no i po odpaleniu konsoli zielona zaczyna mrygać na żółto, poczym zamienia się w czerwoną diodę piknie 3 razy poczym konsola przechodzi w tryb spoczynku. Czego to może być wina, wysokich temperatur ? Konsola stała na dekoderze UPC (który grzeje się jak cholera bo chyba nie ma w nim odpowiedniej wentylacji).
Opublikowano 1 sierpnia 201014 l W dniu 1.08.2010 o 21:17, Kalel napisał(a): Mam problem z moją konsolą. Chciałem sobie wieczorem załączyć multi w Uncharted 2 no i po odpaleniu konsoli zielona zaczyna mrygać na żółto, poczym zamienia się w czerwoną diodę piknie 3 razy poczym konsola przechodzi w tryb spoczynku. Czego to może być wina, wysokich temperatur ? Konsola stała na dekoderze UPC (który grzeje się jak cholera bo chyba nie ma w nim odpowiedniej wentylacji). YLOD = padla Ci konsola. No to gratulacje,swietne miejsce dla konsoli!
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l Przeniosłem ją wieczorem w inne, chłodne, miejsce, no i po godzinie działała normalnie. Wyłączyłem i włączyłem konsole 2 razy żeby sprawdzić czy wszystko działa no i działało. Ale tylko do rana, konsola znowu odmówiła posłuszeństwa dziś rano .
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l czeste wlaczanie i wylaczanie tez nie jest dobre... podczas rozruchu urzadzenia elektroniczne sa najbardziej obciązone. ogolnie to przegrzaleś ją. konsola raczej dokosza ew. sprzedaj na allegro za jakies grosze ;] za laser dostaniesz 150-200zl
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l Od dzisiaj rana nie mogę się połączyć z PSN. Występuje błąd 80710092. Wie ktoś jak to rozwiązać?