Gość szpic Opublikowano 29 lipca 2010 Opublikowano 29 lipca 2010 moj slim nie ma tylu goracego ale brzuszek ma lekko cieply po paru godzinach grania Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 Właśnie padła mi konsola. Przy próbie włączenia pojawia się zielona lampka, potem na chwilę żółta, następni ekonsola się wyłącza i miga czerwona lampka ... czy to Yellow?? Czy już przyszedł czas pożegnać moją premierową sześćdziesiątkę ? Co z sejwami i płytą w środku?? Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 Wychodzi na to że twoja PS3 uległa"biodegradacji"jak moja Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 Niestety na to wygląda. Chyba nic z tym nie zrobisz... Cytuj
Lamkers 20 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Właśnie padła mi konsola. Przy próbie włączenia pojawia się zielona lampka, potem na chwilę żółta, następni ekonsola się wyłącza i miga czerwona lampka ... czy to Yellow?? Czy już przyszedł czas pożegnać moją premierową sześćdziesiątkę ? Co z sejwami i płytą w środku?? Co do płyty spróbuj odpalić FAN TEST, konsola powinna ją wypluć Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Moja 60 padla w lutym naprawa to jakies 600zl wiec nie oplaca sie teraz czekam na nowa wersje slim. Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 (edytowane) Major - Fana zaraz spróbuje jak mówisz ale co z sejwami?? Muszę koniecznie wydostać Community do PES2010, Monkey Island i nie wiem jak z COD:MW2 czy wszystko do multi to na serwerze siedzi? Masta - ta czytałem kiedyś o tym na forum, że się nie oplaca bo nie ma żadnej gwarancji że potem nie padnie np. po tygodniu. Edytowane 31 lipca 2010 przez Incognitos Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Właśnie padła mi konsola. Qtwa, blady strach mnie obleciał jak czytam te Wasze wpisy - posiadam wiekową "czterdziestkę"... Najgorsze jest to, że zgodnie z tym co piszecie, brak jakichkolwiek objawów przed zgonem - ot, włączam i hui Z drugiej strony, co ma być to będzie - wracam do gry w Dżdżownice Jim'a Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Major - Fana zaraz spróbuje jak mówisz ale co z sejwami?? Muszę koniecznie wydostać Community do PES2010, Monkey Island i nie wiem jak z COD:MW2 czy wszystko do multi to na serwerze siedzi? Sejwy przepadną, wszystko siedzi na dysku twardym, tylko staty z multi siedzą na serwerze. Już wiem dlaczego producenci chcą wejść z cloud storage na rynek... Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Właśnie padła mi konsola. Przy próbie włączenia pojawia się zielona lampka, potem na chwilę żółta, następni ekonsola się wyłącza i miga czerwona lampka ... czy to Yellow?? Czy już przyszedł czas pożegnać moją premierową sześćdziesiątkę ? Co z sejwami i płytą w środku?? A jaki masz model konosli? Tak z ciekawości pytam. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Już wiem dlaczego producenci chcą wejść z cloud storage na rynek... A ja np. nie wiem po co TPM i blokady uniemożliwiające kopiowanie save'ów na zew. nośniki... Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 (edytowane) Właśnie padła mi konsola. Przy próbie włączenia pojawia się zielona lampka, potem na chwilę żółta, następni ekonsola się wyłącza i miga czerwona lampka ... czy to Yellow?? Czy już przyszedł czas pożegnać moją premierową sześćdziesiątkę ? Co z sejwami i płytą w środku?? A jaki masz model konosli? Tak z ciekawości pytam. 60 GB. Major - Fan testu nawet nie mogę odpalić... jest jakiś sposób na wyjęcie płyty? A jeżeli tak to jak to zrobić? Edytowane 31 lipca 2010 przez Incognitos Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Właśnie padła mi konsola. Przy próbie włączenia pojawia się zielona lampka, potem na chwilę żółta, następni ekonsola się wyłącza i miga czerwona lampka ... czy to Yellow?? Czy już przyszedł czas pożegnać moją premierową sześćdziesiątkę ? Co z sejwami i płytą w środku?? A jaki masz model konosli? Tak z ciekawości pytam. 60 GB. Major - Fan testu nawet nie mogę odpalić... jest jakiś sposób na wyjęcie płyty? A jeżeli tak to jak to zrobić? Bo 60-tki nie mają fantestu (jako jedyne). Trzeba rozkręcić konsolę aby wyjąć płytkę. Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Właśnie padła mi konsola. Przy próbie włączenia pojawia się zielona lampka, potem na chwilę żółta, następni ekonsola się wyłącza i miga czerwona lampka ... czy to Yellow?? Czy już przyszedł czas pożegnać moją premierową sześćdziesiątkę ? Co z sejwami i płytą w środku?? A jaki masz model konosli? Tak z ciekawości pytam. 60 GB. Major - Fan testu nawet nie mogę odpalić... jest jakiś sposób na wyjęcie płyty? A jeżeli tak to jak to zrobić? Bo 60-tki nie mają fantestu (jako jedyne). Trzeba rozkręcić konsolę aby wyjąć płytkę. No żaden problem przecież i tak jest trupem. Pytanie tylko jak to zrobić?? Wszędzie poradniki jak podgrzewać płytę do YLOD ale wyjęcia płyty ani widu ani słychu. Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 (edytowane) Rozkręciłem sam na podstawie tutoriala, a do samego napędu dostałem się sam Trochę szczęście w nieszczęsciu bo niby padła konsola ale dziś (jutro też) była promocja w MM na Slima z grą za 1150 zeta ... więc kupiłem Pozostają tylko sejwy ... jakieś pomysły?? Edytowane 31 lipca 2010 przez Incognitos Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Z zapisami z gier nic nie wykminisz, jedyny sposób to naprawić konsole i skopiować na tą nowa co kupiłeś. Ja ci radzę sam spróbować naprawić PS3, jak już rozkręciłeś sprzęt to postępuj według poradników/filmów z YT i może przy małym szczęściu konsola "odżyje" Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Z dupy jest to pomyślane, że z dysku, który można wyjmować nie ma żadnego sposobu na skopiowanie sejwów np. poprzez podłączenie go do kompa. Nie potrafię pojąc przyczyn takiego stanu rzeczy. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 dysk przypisywany jest do danej konsoli przez jego sformatowanie .... każdy nowy dysk wkładany do ps3 trzeba formatować. Wzałożeniu jest to blokada antypiracka by nie można było przenosić gier z ps store na inne ps3 ...w praktyce dużo komplikuje Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Ja swoja konsole wyslalem do http://www.pram.com.pl/ i tam wszystko jest profesjonalnie przeprowadzone i daja 3 miesiace gwarancji jesli koszta naprawy wynosza wiecej niz 170zl to dzwonia do ciebie w moim przypadku bylo to okolo 570zl wiec podziekowalem . Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 No właśnie mi tez sie samemu nie udało odzyskać K@,ciężko się do płytki dostać w 60. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Mam problem z moją konsolą. Chciałem sobie wieczorem załączyć multi w Uncharted 2 no i po odpaleniu konsoli zielona zaczyna mrygać na żółto, poczym zamienia się w czerwoną diodę piknie 3 razy poczym konsola przechodzi w tryb spoczynku. Czego to może być wina, wysokich temperatur ? Konsola stała na dekoderze UPC (który grzeje się jak cholera bo chyba nie ma w nim odpowiedniej wentylacji). Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Mam problem z moją konsolą. Chciałem sobie wieczorem załączyć multi w Uncharted 2 no i po odpaleniu konsoli zielona zaczyna mrygać na żółto, poczym zamienia się w czerwoną diodę piknie 3 razy poczym konsola przechodzi w tryb spoczynku. Czego to może być wina, wysokich temperatur ? Konsola stała na dekoderze UPC (który grzeje się jak cholera bo chyba nie ma w nim odpowiedniej wentylacji). YLOD = padla Ci konsola. No to gratulacje,swietne miejsce dla konsoli! Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Przeniosłem ją wieczorem w inne, chłodne, miejsce, no i po godzinie działała normalnie. Wyłączyłem i włączyłem konsole 2 razy żeby sprawdzić czy wszystko działa no i działało. Ale tylko do rana, konsola znowu odmówiła posłuszeństwa dziś rano . Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 czeste wlaczanie i wylaczanie tez nie jest dobre... podczas rozruchu urzadzenia elektroniczne sa najbardziej obciązone. ogolnie to przegrzaleś ją. konsola raczej dokosza ew. sprzedaj na allegro za jakies grosze ;] za laser dostaniesz 150-200zl Cytuj
agst 138 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Od dzisiaj rana nie mogę się połączyć z PSN. Występuje błąd 80710092. Wie ktoś jak to rozwiązać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi