bajta777 0 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Witam mam problem tego typu ps3 fat chodzi normalnie na YouTube i w menu ale po włączeniu gry z dysku albo z płyty w roznym odstępie czasu czasami 15 min czasami odrazu wyłącza się i miga czerwona dioda cały czas czego to mogą być objawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca On 1/19/2024 at 12:37 AM, bajta777 said: Witam mam problem tego typu ps3 fat chodzi normalnie na YouTube i w menu ale po włączeniu gry z dysku albo z płyty w roznym odstępie czasu czasami 15 min czasami odrazu wyłącza się i miga czerwona dioda cały czas czego to mogą być objawy Na dzień dobry bym zrobił zmianę pasty, z CFW możesz sprawdzać temperaturę Cytuj Odnośnik do komentarza
TheMajster1337 0 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Mam do was pytanie. Bardziej opyla mi się kupić sprawne PS3 (wsteczna kompatybilność z PS2) za 700-800 zł, czy kupić za 300 zł z YLODem i potem dać do rebailingu? (200-300 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Ja bym brał te które działa. A tam poza ylod nie wiesz co było nie tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi