Firekage 1 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2010 (edytowane) Czy jest/będzie wsteczna kompatybilność w PS3 Slim? Nie ma, a czy bedzie ? Nowy FW wycial Lina ze starych PS3...wiec watpie Edytowane 12 kwietnia 2010 przez Firekage Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2010 Żartem można rzec, że Sony zrezygnowało z wstecznej kompatybilności "czarnulki" dla PS3 na rzecz utrzymywania aktualnej sprzedaży PS2. Ale chyba takiej teorii w Sony nikt nie praktykuje. Mam nadzieję, że w końcu wyjdzie jakiś mocny update, który da nam taką możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 372 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2010 Oficjalny UPDATE nie wyjdzie.Sony juz jakis czas temu to oswiadczylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2010 Witam , grajac dzisiaj nagle wylaczyla mi sie konsola .Gdy probuje ja wlaczyc natychmiast sie wylacza , i przez chwilke raz mruga zolte swiatelko.Normalnie miga mi naokraglo czerwone.Czy to oznacza ze zalapalem tego slynnego YLODA? Konsola rozumiem do kosza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2010 Witam , grajac dzisiaj nagle wylaczyla mi sie konsola .Gdy probuje ja wlaczyc natychmiast sie wylacza , i przez chwilke raz mruga zolte swiatelko.Normalnie miga mi naokraglo czerwone.Czy to oznacza ze zalapalem tego slynnego YLODA? Konsola rozumiem do kosza? Niestety... A czy do kosza? Sprzedaj ja;) Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2010 Druga sprawa , to czy jak kupie nowa bede mogl bez problemu przelozyc sobie dysk twardy? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2010 (edytowane) A mozna jakos moze na PeCeta je przewalic? Ktorego slima lepiej brac , 120 czy 250? Edytowane 16 kwietnia 2010 przez darkknight Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 16 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2010 A czy jak wymieni dysk w nowej konsoli to nie straci gwarancji przypadkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2010 Sorki ze tak truje ale wychodze z siebie , ostatnia rzecz jaka mnie interesuje jak sie ma YLOD do slimow? Nadal tam istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Firekage 1 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2010 Sorki ze tak truje ale wychodze z siebie , ostatnia rzecz jaka mnie interesuje jak sie ma YLOD do slimow? Nadal tam istnieje? Kto Ci ma na to odpowiedziec? Za krotko to na rynku siedzi. Chlodzenie musi byc lepsze bo konsola jest mniejsza - mniejszy obieg, a gpu/pu zlazlo z 65 do 45nm. Gdybanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 16 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2010 Jeżeli Ci bardzo na save'ach zależy to w sieci można znaleźć domowe sposoby na podniesienie PS3 z YLOD'a na jakiś czas wtedy sobie zrzucisz na pena save'y. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2010 Dzieki wszystkim za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2010 Osobiście polecam backup stanów gry na pendrive'a co jakiś czas. Osobiście mam małego pendrive'a 2gb przeznaczonego na save'y i co 3-4 dni poświęcam te kilka minut na zgranie nowych save'ów. I tak oto mam całego pendrive'a wypchanego save'ami nawet z gier, których już nie mam xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2010 (edytowane) Osobiście polecam backup stanów gry na pendrive'a co jakiś czas. Osobiście mam małego pendrive'a 2gb przeznaczonego na save'y i co 3-4 dni poświęcam te kilka minut na zgranie nowych save'ów. I tak oto mam całego pendrive'a wypchanego save'ami nawet z gier, których już nie mam xD 2GB sejwów ? to ile tych gier ograłeś na konsoli ? Edytowane 16 kwietnia 2010 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Chicken 4 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2010 darkknight: Jaka wersja PS3 Ci padła? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2010 Padla mi 60gb. Bedac w pracy doszedlem do wniosku ze sejwy to nie moj najwiekszy problem , te mozna od kogos zgrac. Problem to to ze mialem na niej kilka 'skladkowych' dlc ktorych nie pokonczylem.Z tego co wiem mozna sciagnac dlc na inna konsole gdy na jedej z 5 dezaktywuje sie konto (nie wiem jak to zrobic).Wyglada na to ze bez uruchomienia konsoli i tak nie dezaktywuje nic.Jakies rady? Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2010 (edytowane) Padla mi 60gb. Bedac w pracy doszedlem do wniosku ze sejwy to nie moj najwiekszy problem , te mozna od kogos zgrac. Problem to to ze mialem na niej kilka 'skladkowych' dlc ktorych nie pokonczylem.Z tego co wiem mozna sciagnac dlc na inna konsole gdy na jedej z 5 dezaktywuje sie konto (nie wiem jak to zrobic).Wyglada na to ze bez uruchomienia konsoli i tak nie dezaktywuje nic.Jakies rady? Konto dezaktywujesz w account management, no ale do tego musisz odpalić jakoś tego ps3.... Edytowane 16 kwietnia 2010 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2010 Grigori sejwy to nie taki bol , gorzej z DLC na ktore sie skladalem. Gdzies na necie wyczytalem ze podobno mozna zadzwonic do Sony Poland i podajac jakis numer konsoli oni moga ja dezaktywowac.Wiecie cos w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2010 Mam dwie PS3 teraz do serwisu, obie p gwarancji. W 60 Silniczek + elektronika napędu, natomiast w 20stce laser, bądź jego sterownik. Najzabawniejsze jest to, że jedyna gra w jaką było grane na 60tce to GT5P do tego bardzo mało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2010 No i bach, moja 60GB padła po raz drugi, żółta dioda i kaplica. Szkoda mi Bad Company 2, który został w środku, chyba naprawie, pogonie i kupię slima. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2010 i z kim ja teraz bede grac w bc2? xD btw, mam nadzieje, ze uda ci sie reanimowac konsolke... i odzyskac konto psn :> bo jakos tak... szkoda by mi bylo oddawac slota XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2010 i z kim ja teraz bede grac w bc2? xD btw, mam nadzieje, ze uda ci sie reanimowac konsolke... i odzyskac konto psn :> bo jakos tak... szkoda by mi bylo oddawac slota XD Hiena. Ja tutaj cierpie xD Zobaczymy, zobaczymy co zrobie, online zabija moje życie, więc może i dobrze się stało Muszę poczytać czy konto z podpietą kartą mogę usunąć bez konsoli, bo jak ją sprzedam to ktoś wykupi wszystko z PSN Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2010 Karte można chyba usunąć poprzez stronke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2010 Za dziadostwo roku uznaje fakt że moja nowa slimka już się zawiesza podczas grania.Dobrze że mam wykupione 3 lata gwary. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomaszz04 6 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2010 Za dziadostwo roku uznaje fakt że moja nowa slimka już się zawiesza podczas grania.Dobrze że mam wykupione 3 lata gwary. Jak się wiesza to reklamuj. Normalnie zwiechy pojawiają się baaaardzo rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi