kornixxxx 45 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Siema, szukam dobrego, dobrze sie prezentującego RPGa ( na xboxa najlepiej ) w który mogłaby zagrywać sie moja dziewczyna. Musi byc w miare prosty, ładny, wciągający Macie jakies propozycje ? Jedyne co mi przyszło do głowy do Fable 2 lub 3, szczerze mowiac nie mam doswiadczenia w tej kwestii, prosze wiec was o pomoc , dzieki Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 (edytowane) Eternal Sonata, a lepiej kup jej jakieś viva piniata albo coś ze zwierzakami na kinecta xD O jeszcze Dust, Bastion, Deathspank (!) z XBLA, Kingdoms of Amalur troche przypomina Fable. Edytowane 2 lutego 2013 przez _Be_ Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Fable 3 jest tak prosty, że nic lepszego na pierwszą pozycję na 360tkę nie znajdziesz. Cytuj
kornixxxx 45 Opublikowano 2 lutego 2013 Autor Opublikowano 2 lutego 2013 dust mam, nie podoba mi sie w ogole, jej to nawet nie pytam xD bastion genialny ale ogralismy, eternal sonata chyba nie ten klimat. a te viva pinata to nie byl starter do xboxa ? dzieki za odpowiedzi. Fable 3 czy 2 Hela ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Fable II jest normalne jesli chodzi o poziom trudności (anyway bardzo dobra gra). Viva Piniata tak, ale potem wyszła jeszcze kolejna czesc (to nie rpg jak coś, ale ładna gierka dla dziewczyn). Deathspank sprawdź. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Znam dziewczyny które są zachwycone Skyrim. Cytuj
ornit 2 984 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Dark Souls. Tak jak w Fable widok z trzeciej osoby, z walką też podobnie. Spodoba jej się ta gra. 4 Cytuj
kornixxxx 45 Opublikowano 2 lutego 2013 Autor Opublikowano 2 lutego 2013 deathspank moze sie nadać dark souls heh chyba jako nastepna pozycja ewentualne w skyrim byl wybor poziomu trudnosci ? bo nie pamietam Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 (edytowane) Polecam Fable 2 albo 3. Dwójkę bardziej bo to świetna gra i moim skromnym zdaniem najlepsza odsłona serii. Dobry dla dziewczyny będzie też Mass Effect. Zrobi se panią Shepard i ruszy ratować galaktykę. Edytowane 2 lutego 2013 przez aux Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Nie na xboxa ale Xenogears jest zawsze dobrym pomysłem. Cytuj
Mace 170 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 (edytowane) Nie na xboxa ale Xenogears jest zawsze dobrym pomysłem. no bankowo spodoba jej się gra z miliardem dialogów, japońskimi robotami wielkimi na 10 metrów, słabą jak na dzisiejsze czasy grafiką i losowymi walkami co 3 kroki . To świetna gra(z chyba najlepszym scenariuszem na świecie w gatunku), ale raczej dla ludzi którzy znają jrpg i wiedzą czego oczekiwać. Edytowane 2 lutego 2013 przez Mace Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Lost Odyssey to moim zdaniem najlepszy jRPG na Xbox'a 360. Co prawda pierwszy boss sprawia lekkie problemy (jak się nie wie, jak go załatwić), ale potem gra jest bardzo przystępna. Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 Już się pojawiły niektóre z poniższych propozycji, ale potwierdzę z autopsji, że podziałały na narzeczoną: - Fable 2 & 3 - Dragon Age 1 & 2 - Wiedźmin 2 - Eternal Sonata (dwa razy ukończona :o) Zobaczymy czy na dniach tak jak Eternal Sonata również podejdzie i Tales of Vesperia, którą właśnie zamówiłem. Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 (edytowane) Persona 3 Portable - możliwość wyboru dziewczyny jako main character. Niemniej jednak P3 i P4 na PS2 też imo będą się nadawać. Z tych takich cukierkowo słodkich, prostych i dziewczęcych przychodzi mi do głowy Rhapsody: A Musical Adventure. Edytowane 3 lutego 2013 przez Suavek Cytuj
Strife 228 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 Na X Tales of Vesperia i Eternal Sonata. Cytuj
Gość Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 Fajnal XIII z fajną historią, genialną oprawą A/V i dość prosty jak na początek. Cytuj
kornixxxx 45 Opublikowano 3 lutego 2013 Autor Opublikowano 3 lutego 2013 no final fantasy 13 / fable 3 - coś z tych zakupie, a fajnala chyba sam bym sobie przeszedł ; ) Cytuj
Gość Opublikowano 4 lutego 2013 Opublikowano 4 lutego 2013 Szczególnie polecam jeśli już pierwszą XIII, dwójka dla babeczki może być nieco gorsza - gorsza fabularnie, oprawowo oraz bardziej zagmatwana gameplayowo (otwieranie bram, przeskakiwanie w czasie, cofanie się itd.) Cytuj
Sadzikkk 159 Opublikowano 4 lutego 2013 Opublikowano 4 lutego 2013 moja zona ciagle gra w skyrim 2h dziennie od ponad roku. Dobila juz do 44 lvl wiec polecam 1 Cytuj
kornixxxx 45 Opublikowano 7 lutego 2013 Autor Opublikowano 7 lutego 2013 zdecydowalismy sie wlasnie na... skyrima ; ) strzał w dziesiątke, dzieki sadzikkk za przypomnienie klasyka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi