Figaro 8 198 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Bardziej chodziło mi o dział, w którym piszesz No chyba, że o czymś nie wiem i Fez wychodzi na Wii. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Super Mario Galaxy oraz powolutku NSMB (tak na zamiane). Potem pewnie w końcu wezmę się za RE Zero Archives i Metroidy (na koniec zostawie sobie other M). DKCR pewnie jakoś się jeszcze wkręci żebym się mógł przekonać czy taki trudny jak ludzie mowią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Xenoblade kontynuuje ale mam pytanie zamknięcie Galahad Fortres zamyka Sword Valley czy to jest zamykane później? Z tego co wiem GF jest jednorazowe a jestem na końcu GF. Pytam bo mam 1 quest (ostatni z listy) otwarty w Sword Valley. PS Ok już wiem zatem kontynuuje i polecam POLECAM!!!! Edytowane 3 Lipca 2014 przez Xord Cytuj Odnośnik do komentarza
PATRYG 290 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 W Xenoblade Chronicles Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Okami, Mario Sunshine z GaCka. Cytuj Odnośnik do komentarza
baziu123 0 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ja zakochałem się w SMG co prawda miałem już od dłuższego czasu ale dopiero od paru dni jak tylko wolna chwila to cały czas w czytniku.A jak zasiadają na kanapie znajomi to 4 witoldy Mario Party 9 i żadna gra nie daje tyle radości a emocje z co nie których kobiet przy tej grze wychodzi devil ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zabrałem się wreszcie za Super Mario Galaxy 2 i co tu dużo mówić :banderas: Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 2 jest super ale trudna jak cholera szczególnie cosmic Mario w ilości hurtowej ale sza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Heh, ta gwiazdka w ostatnim poziomie specjalnego świata... Gdzie gonią cie cosmic mario. Ile kur.ew poszło. Piękna gra. Moja ulubiona na Wii, bez dwóch zdań. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 U mnie w konsolce od paru dni wymiata Country Returns. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Super Smash Bros Brawl Jak na razie podoba mi się jeszcze bardziej niż Melee, które jest w moim top 10 ever Postanowiłem zaliczać Smashe po kolei (nie grałem tylko w wersje z N64). Jak rozwalę Brawla, to wtedy 3DS, a na końcu SSB WiiU Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Podoba ci się potykanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Brawl jest świetny ale dzięki Subspace emissary. To był strzał w 10 uwielbiałem ten tryb i właściwie głównie w niego grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 No właśnie subspace emissary wymiata Szczególnie na dwóch, a jakie potykanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Dla mnie dzięki temu trybowi SSBB jest wzorem jak przekonać niezdecydowanego klienta do serii który miał kontakt wcześniej i nie zagrzał się z tytułem a teraz tego nie ma a szkoda bo tryb był sensowny, choć po cichu liczę na DLC na Wii U z trybem ale to marzenie. PS: Nie tak dawno temu ukończyłem Xenoblade Chronicles z czego jestem bardzo zadowolony a i musiałem nie co ochłonąć po emocjach jakie wywołało na mnie zakończenie. Co tu dużo mówić świetny tytuł i chyba jedyna z niewielu gier jak dla mnie do której powróciłem by dokończyć zabawę w NG+. Epilog tej gry był wzruszający niby fabuła nie jest najlepsza a i tak jak dla mnie gra jest warta jej poznania a świat niezwykle przyciągający. Więc tymczasem spieszę się wykonać resztę zadań ubić kolejnego rzadkiego przeciwnika, zgłębiać świat Bionis i Mechonis. PS2: OD momentu ukończenia gry a poziom postaci wówczas wskazywał u trojga 86 reszta 82-84 a na dziś mam u każdego 88 po za ostatnia jestem na początku 2 przejścia tym razem z bonusami. W kieszeni 3.500.000 a i wiem na kim zarobić Edytowane 20 Września 2015 przez Xord Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Jakie gry ruchowe oprócz just dance są warte uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Masz na myśli tylko taneczne/muzyczne czy ogólnie, gdzie gracz musi ruszyć kuper z fotela? Jeżeli taneczno-muzyczne to na pewno polecam Samba de Amigo, ubaw co nie miara. Z tych co trzeba się trochę poruszać to Warioware jest ciekawy, Wii Play, Wii Sports Resort, seria Tiger Woods (jedna z ostatnich części wykorzystuje Motion Plus, przez co sterowanie jest znacznie lepsze). No i o ile pamiętam to są też Dance Dance Revolution (w EU Dancing Stage), które używają maty tanecznej i wiilota. Edytowane 20 Stycznia 2017 przez chrno-x Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Gram w dwa tytuły Xeno, Skyward Sword. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Zabiłeś już Xorda w Xeno? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Gram na ng+. Jest ubity teraz zbieram unikalnych maksuje questy i rozwijam drużyne drzewkami i ap. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi