Rayos 3 170 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 wydanie z wiimotem czy tylko z OSTem? jak z ostem to nawet dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Zelda: TP. Wkrecilo mnie na maksa( w ogole te gry z wii z tym swoim klimatem rodem z ps2 wkrecaja na maksa) i chociaz czasami meczy mnie troche sterowanie to piekna basn. A dzisiaj moi drodzy.. buahahahaha kupilem sobie Zelde: SS w edycji specjalnej : 25th aniversary za 15 euro oj niebawem bedzie sie dzialo No i wpadniesz w pułapkę Nintendowych zakupów o Metroid Trilogy tylko nie zapomnij a Hyrule Historia to już tylko kwestia czasu i finansów.Do mnie już leci Słyszałem że na amazonUK się skończył Edytowane 11 Marca 2013 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Rayos wydanie z sountrackiem, Bushisan jak na razie to zalezy mi jeszcze na paru tytulach ktorych za chu** nie moge znalesc... The Shadow tales, Muramasa, Fragile Dreams. W metroida gralem kiedys, dawno na Dsie i totalnie mi nie podszedl. W ogole u mnie w miejscie tak czesto popelniaja bledy w sklepach. Z Xenoblade Chronicles mialem taka sama historie... bylo pare dni po premierze a ja bylem akurat w media markt. Wszedzie gra kosztowala 60 euro a tam pare egzemplarzy 20e.... zrozumcie, ze ja sprawdzalem trzy razy na pudelku czy to aby nie wersja demo tylko, albo jakies dziwy. Edytowane 12 Marca 2013 przez okens Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Metroid Hunter z DS to jedna z niewielu gier które kupiłem i nie przeszedłem. Tak bardzo mi się nie podobała. A jestem fanboyem tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Okens, to kupuj nam czasem rozne gry po takich cenach ;D 15€ za nowke tej zeldy to dobry deal Cytuj Odnośnik do komentarza
ubol 59 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 The Legend of Zelda Skyward Sword. Tak jak pierwszy kontakt z gra nie zaliczam do udanych (moja pierwsza gra na Wii), tak po ogarnieciu sterowania, i oswojeniu sie z gra, musze stwierdzic, ze gra wymiata. Tak mnie nowa Zelda wciagnela, ze nawet Ni no Kuni poszedl w odstawke. Cytuj Odnośnik do komentarza
morciba 14 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Xenonblade. Zmęczyła mnie ta gra w zeszłym roku kiedy miałem około 80h i zbliżałem się do końca. Niedawno włączyłem ponownie, żeby szybko przejść, ale gra znowu mnie urzekła :-) i niespiesznie sobie łażę przed finałem, zaliczam brakujące questy, odbudowuję colony 6, zdobywam nowe skille i podziwiam widoki. Mam już 120h i utwierdziłem się w przekonaniu, że Xenoblade to ścisła czołówka gier. Nie wiem jak Monolith to zrobił, ale Xenoblade wygląda genialnie i mimo że powstał na "zacofanej graficznie" Wii, może zachwycać w 2013 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) donkey kong skonczone, ale na 100% nie mam cierpliwosci. teraz sie wezme chyba za last story, kupilem na premiere, pogralem 30 minut i tak lezy potem musze dorwac pandoras tower i chyba wszystko co chcialem przejsc na wii bede mial z glowy. Edytowane 18 Marca 2013 przez Traktorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 No More Heroes. Moje pierwsze spotkanie z tym tytułem to demo na ps3 które mnie nie porwało, sterowanie padem było do bani, ale już willot + grucha to już zupełnie inna bajka. Lubie japońskie dziwne produkcje i ten tytuł mi jak najbardziej podpasował, chociaż grafika jest kiepska, ale da się to przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Nooo NMH to swietny tytul, tez mam na polce i mam zamiar przerobic( w ogole Wii bawie sie od niedawna i mam do przejscia jeszcze 95% gier Szkoda, ze to studio od NMH nie wydalo na Wii Killer7 bo to dopiero byla gra omg! Wczesniej meczylem Donkey Konga ale musialem sobie dac spokoj na jakis czas. Teraz ciagle powoli mecze sobie Zelde TP. Mam do was pytanie. Gral ktos z was w Go Vacation?? Naogladalem sie filmow na Youtube i mi sie to wszytsko wydaje sympatyczna minigierka, tylko czy tam mozna w jakis sposob ustawiac poziomy trudnosci, czy bede zmuszony bic swoje wlasne rekordy? Fajnie sie w to gra w dwie osoby?? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 gracie w coś online? jakieś monster huntery, tatsunoko vs capcomy? Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Mario power tennis ( szkoda ze niema mozliwosci sterowania w ,bez machania wiilotem), i bardzo fajne mario kart wii . Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Metroid Prime2 wer.Trilogy, miała być tylko godzina a Wiilota odłożyłem dopiero teraz.I co z tego jak w bani zostaje analizowanie lokacji i pomysły na ubicia kolejnego bossa.Geniusz ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Super Mario Galaxy. Z hydraulikiem nie miałem do czynienie od dawien dawna więc zasiadając do tego tytułu sądziłem że dostane dobrego platformera. Ale nic z tych rzeczy, pojawił się syndrom "jeszcze jedna gwiazdka, jeszcze jedna galaktyka" i nagle okazało się że minęło ładnych parę godzin od kiedy odpaliłem grę. Chyba tylko Big N potrafi sprawić żeby ich ekskluzywne serie gier trzymały tak wysoki poziom przez tyle lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 lego piraci z karaibów - tzn. ja oglądam bo jak tylko odpalę grę z tej serii to zaraz córka zabiera wiilota i tyle mam z grania Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 40 czapter w last story, czemu mimo fabularnych wpaduch ta gra pokazuje pazura dopiro pod koniec w metroida trilodży gralem chwile, w jedynke, tam przelazlem kawal i ten baktraking mnie rozyebal boze mozna wracac i w ogole, ale ILE MOZNA teraz czeka na odpalenie gitar hiro 4, w ogole na wii MAM WRAZENIE ze gitarka ma ciutke lagi w porownaniu do tej np. z xboxa jezu jaka to zaj,ebista konsola, do tego tanio, czemu wczesniej na to nie wpadlem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 New super mario. Super gra na krotkie sesje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Super Mario Galaxy 2. Jak Oni to robią ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) wczoraj zaliczyłem Prince of Persia:The Forgotten Sands 80% gry to skakanie po ścianach, gzymsach itd, 10% walki i 10% łamigłówek dla mnie seria jest mega więc zaliczyłem gierkę z nieukrywaną przyjemnością (pękła w ok.12h) dziś zaczynam przygodę z Metroid Trilogy Edytowane 30 Maja 2013 przez maciekww28 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Obecnie Pandora's Tower. Intrygująca fabuła, ciekawe walki z bossami, podobne do siebie jeśli chodzi o konstrukcje dungeony (choć każdy ma swój motyw przewodni). Oby tak utrzymało się do końca a będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yuhas 8 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 No właśnie te podobne dungeony sprawily, ze przy czwartym odpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 namiętnie katuję multi w black ops Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 a graja ludzie jeszcze? :O Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 a graja ludzie jeszcze? :o a co to za pytanie? w BO ludzików masa - zazwyczaj pełne lobby nic tylko kosić (albo być koszonym) Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Call of duty 3 i SMG Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi