ciwa22 856 Opublikowano 4 lutego 2013 Opublikowano 4 lutego 2013 (edytowane) Większość działów konsolowych ma ten cudowny neverending story, a DeCek od wielu lat cierpi...Wstyd!!! Hańba!!! Dlatego oficjalnie ogłaszam: od dziś DeCekowcy też możecie pochwalić się ogrywanymi przez was tytułami, nawet jeśli odpaliliście tę konsolę przez przypadek, w zamyśle chcąc pograć w jakiegoś odtwórczego fpsa na PS3/X-BOX 360 (nic nie szkodzi, bo cudowna konsola firmy Sega i tak ma lepsze shootery :blum1: ). Może zacznę od swoich typów, ażeby zachęcić co bardziej wstydliwych fanatyków DeCeka: Ostatnio ogrywam Street Fghter Double Impact. Udało mi sie go ostatnio zakupić po okazyjnej cenie, więc czerpię pełnię satysfakcji z obcowania z oryginałem. Poza tym dwie pierwsze odsłony SF3 miały o niebo lepsze tła od 3rd Strike'a, więc tymbardziej upajam mój spragniony cudownych estetycznie wrażeń wzrok. Poza tym w poprzednim roku wymasterowałem wreszcie Sonic Adventure 1 (zabrakło pięciu emblematów za hodowle Chao, nie mam baterii do memorki) i Revolt ( hardkorowe czasówki) z kapitalnym designem tras. Prócz tego odblokwałem endingi w Mortal Kombat Gold i zarzyłem nieco treningu Taką Arashim w VF3. Edytowane 4 lutego 2013 przez ciwa22 1 Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 4 lutego 2013 Opublikowano 4 lutego 2013 Ja ostatnio poszpilałem znów w JSR, z odblokowaniem wszystkich "chłopków" i wszystkimi wrzutami, gdybym miał PS3/X0 to pewnie bym zakupił wersje HD Do Makarona mam ogromny sentyment i zawsze pozostanie dla mnie konsolą z którą mam najwięcej miłych wspomnień około growych. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 4 lutego 2013 Opublikowano 4 lutego 2013 ostatnio jak uwaliłem vga i testowałem "sprawność DC", ograłem sobie nieco DOA 2, Crazy taxi2 i REZ'a Świetna konsola. Cytuj
kacprozo 4 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Ja ostatnio poszpilałem znów w JSR, z odblokowaniem wszystkich "chłopków" i wszystkimi wrzutami, gdybym miał PS3/X0 to pewnie bym zakupił wersje HD Do Makarona mam ogromny sentyment i zawsze pozostanie dla mnie konsolą z którą mam najwięcej miłych wspomnień około growych. Przecież jest JSR HD Polecam:) Cytuj
Kondeer 34 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 (edytowane) Ja ostatnio poszpilałem znów w JSR, z odblokowaniem wszystkich "chłopków" i wszystkimi wrzutami, gdybym miał PS3/X0 to pewnie bym zakupił wersje HD Do Makarona mam ogromny sentyment i zawsze pozostanie dla mnie konsolą z którą mam najwięcej miłych wspomnień około growych. Przecież jest JSR HD Polecam:) adwokat mode Edytowane 3 maja 2013 przez Kondeer Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 13 marca 2014 Autor Opublikowano 13 marca 2014 Ostatnio skończyłem Wacky Racers - masterowana chyba od roku w coopie z kumplem. Świetne wyścigi. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 ja zazwyczaj odpalam DC jak mam coś zrobić związanego z innymi grami - nagranie jakiegoś gameplayu, recka, etc. To troche jak "robienie wszystkiego byle się nie uczyć na egzamin/sprawdzian/etc" Ostatnio odkurzyłem MSR i REZa świetnie się bawiłem, a przy okazji przetestowałem nowe słuchawki Cytuj
Amethyst 0 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Aktualnie wymiatam w Sturmwinda, zaiebisty shooter!, przy okazji sprawdzilem przez siebie zrobionego VGA moda, works perfectly! Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Za niedługo w Shenmue, które czeka na swoją kolej na półce już prawie pół roku... Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 moje shenmue czeka na swoją kolej od... około 5 lat. tzn jestem gdzies tak w 1/3 gry chyba i jakos nie mogę się zebrać, żeby to ukończyć ;/ a jeszcze S2 czeka... omg. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Autor Opublikowano 12 kwietnia 2014 (edytowane) Pierwszą część przygód Ryo ukończyłem dawno temu (rok 2004), ale za drugą jakoś ciężko mi się zabrać. Trochę po Hong Kongu pobiegałem,ale klimat jak dla mnie nieco gorszy od przygody w Yokosuce. Edytowane 12 kwietnia 2014 przez ciwa22 Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Dwojka jest po prostu w (pipi) rozbudowana i rozlegla, nie to co kameralny i "bezpieczny" klimat jedynki. Mniej wiecej od polowy dwojka juz troszke przynudzala. W chwili obecnej ogrywam w sumie wiekszosc znanych tytulow testujac kabel VGA. Kurcze, gry nawet po tylu latach wygladaja masakrycznie dobrze. Daytona na 40 calach LCD + VGA = :O. Cytuj
nubaro 0 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Ja przeszedłem Shenmue 1 stosunkowo niedawno po raz pierwszyw życiu (chyba jakoś w marcu). Ta gra zainspirowała mnie niesamowicie. Końcówka jest rodem z amerykańskich filmów:). Niestety mam tylko jedynkę, a zauważyłem, że obie części mogły by być w sumie jedną produkcją. Takie płynne przejście. Nawet myślałem że ostatnie cd w boxie jest kolejną płytą z grą (Nawiasem mówiąc, do czego ona służy? ta oznaczona jako passport). Z konsolką SEGI miałem do czynienia jeszcze za dzieciaka, pamiętam jak znajomy z niemiec przyjeżdżał z nim do nas i pokazywał SEGA Rally, właśnie shenmue i chyba chu chu rocket. W Niemczech DC był chyba dosyć popularny, wnioskuje po sporej ilości wydanych w tym języku gier spotykanych na all~. Gdyby nie PSX pewnie wychowałbym się na DC. Własnego Dreamcasta kupiłem w zeszłym roku głównie po to żeby doświadczyć Shenmue. Udało się Polecam, choć w tym temacie chyba nikogo to nie ominęło:). Korzystając z okazji zapytam, czym powinienem się zainteresować jeśli chodzi o kolejny tytuł na DC? Shenmue 2 oczywiście wezmę jak trochę odłożę, ale chciałbym poza tym coś charakterystynego dla DC jak np. Chuchu rocket! Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Soul Calibur, nie miałem DeCeka, ale w SC grałem nawet w 20 klatkach na emulatorze, bo tako był miodny. 1 Cytuj
Kondeer 34 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 @nubaro The House of the Dead 2 z Light Gunem, namiastka salonu arcade w domu. Soul Calibur to na pewno. No i Sonic Adventure 1 i 2...jeszcze nie miałem przyjemności ograć, ale to chyba jedne z ostatnich udanych Sonic'ów, więc must-have jak nic. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 aktualnie ratował mojego DC szwagier, który go odziedziczył po sprzątaniu strychu. miałem to szczęście ograć co najlepsze sonici, crazy taxi, shenmue 1 i 2, jet set radio, soul calibura, metropolis street racer, ferrari 355 i pewnie sporo czego nie pamiętam już. kurcze dobre gry to były. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 9 maja 2014 Autor Opublikowano 9 maja 2014 (edytowane) Street Fighter Double Impact od dwóch tygodni w moim DeCeku. Pierwsza część trójeczki (hehe)i już ograna, teraz zagrywam się w Second Impact. Edytowane 13 maja 2014 przez ciwa22 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 A jak sprawuje się laser w Twojej konsoli? Ten sam od '98 roku? Pytam, bo ostatnio zakupiłem PS2 i laser tak zużyty, że nie czyta gier z PSXa. :confused: Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 kumpel zakupił oryginalnego Shenmue 2 - teraz gdy jestem u niego, to katujemy tę właśnie wyrąbistą grę, a na zakrapianych imprach grane są głownie Soul Calibur, Virtua Tennis, Power Stone i Ready 2 Rumble Boxing. Makaron to kozacki sprzęt, z niemniej kozackimi grami. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 13 maja 2014 Autor Opublikowano 13 maja 2014 A jak sprawuje się laser w Twojej konsoli? Ten sam od '98 roku? Pytam, bo ostatnio zakupiłem PS2 i laser tak zużyty, że nie czyta gier z PSXa. :confused: Mojego Deceka zakupiłem na początku 2003 roku w stanie używanym. Jechałem na piratach, a mimo to czytnik wytrzymał jeszcze pięć, sześć lat. Potem zakupiłem na allegro oryginalny, używany laser (z pewnego źródła) i konsola śmiga do dziś, z tym, ze trzeba wziąć poprawkę na fakty, iż nie gram na niej tyle co kiedyś (chociaż nadal sporo) oraz od dawien dawna nie korzystam z kopii zapasowych. Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 Do listy kolegi hooki dodałbym Marvel vs. Capcom 2 i miodzio. Co do Passportu w Shenmue, to taka płytka gdzie możesz oglądać odblokowane cutscenki, posłuchać soundtracku, obejrzeć coś w stylu tutorialu. Do 2002 roku mogłeś jeszcze pościągać sobie różne bajery na VMU ale mamy rok 2014. Cytuj
Stoki Chan 1 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Nikt w nic nie gra na DC ???? PS. Rez niszczy system Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Stary ps2 niszczy jeszcze bardziej! Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 nie gram w nic bo nie mam. jakbym miał to bym pewnie grał w crejzi taksi albo outruna . Cytuj
Sugan 60 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 JET SET RADIO SUPCIO GIERKA, GRALEM DWA LATA TEMU Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi