Kornolio 1 053 Opublikowano 13 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2013 Wiele jest tych "podobno" z tego co czytam po forach, ja jednak mam nadzieje, że podadzą dokładną datę premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 13 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2013 Za wcześnie na datę premiery, gra wyjdzie dopiero pod koniec przyszłego roku. To albo intro od Bagińskiego (pokazywali je na E3) albo demo z E3 trwające prawie godzinę (mało prawdopodobne). Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=MhaIQ7Q3U6E Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 No i to jest książkowy Geralt jakiego znamy! Szkoda tylko, że walka w rzeczywistości tak nie będzie wyglądała. P.S: Czy tylko mi się wydaje, że angielski dubbing jest beznadziejny? Ja sobie nie wyobrażam grania w tą grę w innym języku niż polski. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 No i to jest książkowy Geralt jakiego znamy! Szkoda tylko, że walka w rzeczywistości tak nie będzie wyglądała. P.S: Czy tylko mi się wydaje, że angielski dubbing jest beznadziejny? Ja sobie nie wyobrażam grania w tą grę w innym języku niż polski. Nie daliby rady zrobić takiej walki. Nie, nie tylko tobie się tak wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 No i to jest książkowy Geralt jakiego znamy! Szkoda tylko, że walka w rzeczywistości tak nie będzie wyglądała. P.S: Czy tylko mi się wydaje, że angielski dubbing jest beznadziejny? Ja sobie nie wyobrażam grania w tą grę w innym języku niż polski. Z tym porównywaniem do książkowego Geralta na razie nie ma co szaleć bo to tylko krótki trailer cg. Mam tylko nadzieję, że zbytnio nie przesadzą z tą reklamowaną wielkością świata bo jednak wielkość prawie nigdy nie idzie w parze z jakością questów i głównego wątku. Ciekawe czy 3 część będzie ostatnią i CD Project przerzuci się na inną tematykę czy też będą drążyć temat wiedźmina w dalszych częściach ewentualnie jakichś spin-offach. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 978 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 Świetny trailer, mam nadzieję, że na GS pochwalą się tym gameplayem pokazanym za zamkniętymi drzwiami na E3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 (edytowane) Trailer kozacki, ale muszę się zgodzić z tym, że Angielski dub. jest słabiutki w porównaniu z naszym Polskim. Edytowane 14 sierpnia 2013 przez Kornolio Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość TopsyTurvy Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 Nie muszę nawet sprawdzać angielskiego dubbingu, który jak już orzekam, będzie gorszy od polskiego pod każdym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 Oglądam w kółko, cały czas ciary mam. Wracam do czytania "Chrztu ognia" mimo, że w pracy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 To jeszcze nie przeczytałeś sagi?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 Nie, ale łykam książki jedna za drugą. Coś w pracy trzeba robić, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 Z tym porównywaniem do książkowego Geralta na razie nie ma co szaleć bo to tylko krótki trailer cg. Mam tylko nadzieję, że zbytnio nie przesadzą z tą reklamowaną wielkością świata bo jednak wielkość prawie nigdy nie idzie w parze z jakością questów i głównego wątku. Ciekawe czy 3 część będzie ostatnią i CD Project przerzuci się na inną tematykę czy też będą drążyć temat wiedźmina w dalszych częściach ewentualnie jakichś spin-offach. Zapowiedzieli juz dwie 'mniejsze' (po 20h grania) produkcje ktore beda robione przez ich studio w Krakowie. Iwiński powiedział, że będą one wspomagały istniejące już marki czyli Wiedźmin na bank coś dostanie jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 (edytowane) @Up: No to ciekawie się zapowiadają najbliższe lata. Akurat w CDP Red pokładam nadzieję, że może jako jedni z ostatnich większych dev'ów będą serwować gry będące naprawdę crpg, a nie gierkami akcji z domieszką rpg. Trzeba też im zostawić, że jeśli chodzi o przywiązanie do szczegółów i detali choćby w designie otoczenia i postaci są oni obecnie nie do pobicia. Na plus także fakt, że PC jest priorytetową platformą jeśli chodzi o tworzenie następnego Witchera, przynajmniej będzie można liczyć na to, że otrzyma się tytuł nie tylko ładny pod względem designu ale również technikaliów. Nawet konsolowcy na tym zyskają bo konwersje na kąsole będą tworzone na bazie dopakowanej wersji pc więc i te pudełka dostaną pewnie swoje ładne wizualnie edycje. Najbliższe lata to ofc W3 i Cyberpunk na którego również bardzo czekam. W końcu dobrego cyberpunku nigdy dość. Edytowane 14 sierpnia 2013 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 Boże, jak ten trailer jest na silniku gry to ja nie mam pytań. Wygląda to mega zaje.biście. Do połowy filmiku nie wiedziałem czy to gra czy to film. Kudosy dla CDP. GOTY 2014 bez dwóch zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 Boże, jak ten trailer jest na silniku gry to ja nie mam pytań. Wygląda to mega zaje.biście. Do połowy filmiku nie wiedziałem czy to gra czy to film. Kudosy dla CDP. GOTY 2014 bez dwóch zdań. Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz? Wiadomo, ze to CG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 Ze na cdaction sa typy piszace o najlepszej grafice ever to akurat moglem sie spodziewac, ale tutaj? Oczywiscie ze to CGI. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 Kre3k czemu uwazasz ze gra wyjdzie pod koniec 2014? Na razie potwierdzili tylko to, ze nie wyjdzie w 1 kwartale. Osobiscie stawiam na maj/czerwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=56r_tNTFKNI Wersja PL DUB. Co do mojej opinii o trailerze, cóż hype się udziela, zwłaszcza, że jakieś pół godziny temu skończyłem po raz drugi W2. Edytowane 14 sierpnia 2013 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 Nawet hamburgery powinni grać z naszym dubbingiem i angielskimi napisami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 Zwykly cinematic, tak jak intro do rozszerzonej edycji wieska 2. Niemniej jednak cisnienie mam nieziemskie, I WANT THIS NOW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 (edytowane) Wiedzmin - aktualnie najlepszy polski towar eksportowy Cholera, polski zwiastun jest zdecydowanie lepszy od angielskiego. Nie jestem zwolennikiem jechania tego drugiego, bo przeszedlem dwojke i z polskim i angielskim. Mimo, ze angielski odstaje sporo to nie jest az tak straszny jak opisujecie. Glos Geralta trzyma poziom. Edit: Zaje.biscie, ze Geraltowi towarzyszy na trailerze Wesemir. Licze, ze w grze wroca pozostali wiedzmini i bedzie z nimi sporo zadan, gdzie w wielkich walkach Geralt nie bedzie sam. Edytowane 14 sierpnia 2013 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 (edytowane) Edytowane 14 sierpnia 2013 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 Jeszcze tylko wspomnę o kolorystyce która w tym najnowszym trailerze bardzo mi się podoba. Przywodzi na myśl pierwszą odsłonę, która miała świetnie dobraną kolorystykę. Liczę na to, że cała gra będzie miała tak stonowane kolory. Choć oczywiście jakąś lokacją pokroju brzegu,pól i wioski Odmęty z aktuIV Witchera 1 też nie pogardzę bo to chyba jeden z najładniejszych etapów w jedynce i jakże miła odmiana od szarości Wyzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 A mi się bardziej podobał angielski dub w tym trailerze, bardziej pasował sam język do tego posępnego klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi