Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jestem świeży w temacie ale uświadomcie mnie: te obelgi są przez dwie głupie karty dla Xone?

Poza tym drogi MaZZeo, dwie karty czy pięć figurek to nie jest ten sam kaliber co downgrade grafiki. Nie wiem jaki masz stosunek do kłamców ale ja negatywny.

Edytowane przez da$io
Opublikowano

Mazzeo polecam olać CW i tym podobne tematy na innych forach. Ogólnie więcej konsoli, a mnie internetu i przestanie to przeszkadzać.

ale u nas CW to 90% beki, 5% manipulacji i 5% sirius biznes, mnie chodzi o to co ludzie gdzie indziej w netach piszo.

No to nie wchodź gdzie indziej, same korzyści z tego będą. Więcej czasu na granie, mniej czytania debili i hejtu. Ja tak robię, tylko ten forumek czytam (+ szmurki do innych serwisów z poszczególnych tematów) to praktycznie całe moje growe źródło informacji, może nie bez wad ale styka i co ważne nie irytuje.

Co do naszego CW to moim zdaniem przesada z tym 90 % ...

Dobra kończę OT i dalej odliczam do premiery Wiesława tczeciego.

Opublikowano

panowie ten nowy materiał którym wszyscy się jarają mnie martwi :( 

1. Cutscenka postacie strasznie słabo to wygląda

2. Początek gry Wiesiek omija zwierzęta rolne jakby było statycznne która blokują przejście, komicznie to wygląda 

Od 1:46 

• Plusik 1
Opublikowano

panowie ten nowy materiał którym wszyscy się jarają mnie martwi :(

1. Cutscenka postacie strasznie słabo to wygląda

2. Początek gry Wiesiek omija zwierzęta rolne jakby było statycznne która blokują przejście, komicznie to wygląda 

Od 1:46 

Animacje są okropne. Drewniane jak w Gothic'u 2

http://www.gamersyde.com/news_gc_the_witcher_3_gameplay_video-15729_en.html

Tutaj jest materiał w lepszej jakości. Ogólnie jestem zaskoczony, jak słabo ta gra wygląda w ruchu. A tyle szumu było w necie, jaka to ta gra będzie za(pipi)ista... wykonanie słabe.

• Minusik 2
Opublikowano (edytowane)

przynajmniej nie mydla oczu bullshotami, tylko mowia jak jest. w dwojce animacja byla na poziomie re4, a gra i tak zabijala.

Edytowane przez Andżej
Opublikowano

Work in progress. Poprawią większość niedociągnięć.

Bardziej mi się nie podoba to, że jest to kontunuacja questa od

Dijkstry

w Novigradzie i każdy następny zleceniodawca wysyła nas do kogoś innego aby wykonać jego zadanie by dopiero na końcu uzyskać potrzebne informacje. Trąci to tanim motywem z kreskówki :/

Opublikowano (edytowane)

przynajmniej nie mydla oczu bullshotami, tylko mowia jak jest. w dwojce animacja byla na poziomie re4, a gra i tak zabijala.

Nie mydlą? Ciekawe...

Na ostatnich materiałach gra nie wygląda na taką wygłaskaną jak na tym szocie.image_the_witcher_3_wild_hunt-25981-2651

Edytowane przez Masamune
Opublikowano

PC Master Race robi tam problemy o nierealistyczne otwieranie drzwi i o klimatyczne kolory tekstur. Ta akcja to dla nich herezja i symbol zdrady większej niż to zrobiły WB i Francja w 1939.

Ostatnio nawet był temat z wnioskiem o downgrade grafiki na PS4 i X1, bo jak tak może być, że te wersje będą mieć grafikę w wersji high gdy tymczasem oni płacą 2 tysie na grafikę i ledwo będą mogli grać na ultra, a to wszystko mimo, że nie wiedzą jakie są wymagania.

Masz może link do tego temtu o downgrade grafiki na konsolach, bo to może być porcja dobre beki.

Opublikowano

PC Master Race robi tam problemy o nierealistyczne otwieranie drzwi i o klimatyczne kolory tekstur. Ta akcja to dla nich herezja i symbol zdrady większej niż to zrobiły WB i Francja w 1939.

Ostatnio nawet był temat z wnioskiem o downgrade grafiki na PS4 i X1, bo jak tak może być, że te wersje będą mieć grafikę w wersji high gdy tymczasem oni płacą 2 tysie na grafikę i ledwo będą mogli grać na ultra, a to wszystko mimo, że nie wiedzą jakie są wymagania.

Masz może link do tego temtu o downgrade grafiki na konsolach, bo to może być porcja dobre beki.

Już na poprzedniej stronie Mazzeo odpisywałem, że już usunęli ten temat po kilku stronach dyskusji :(

Wejdź w dział o trzeciej części poczytaj tematy o grafice, postaciach, sugestiach i marzeniach.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Nie mydlą? Ciekawe...

Na ostatnich materiałach gra nie wygląda na taką wygłaskaną jak na tym szocie.image_the_witcher_3_wild_hunt-25981-2651

Bo to jest materiał promocyjny/bullshot. Choć nie twierdzę,że gierka nie będzie tak albo lepiej wyglądać.

Edytowane przez Paliodor
Gość Orzeszek
Opublikowano

Już na poprzedniej stronie Mazzeo odpisywałem, że już usunęli ten temat po kilku stronach dyskusji :(

Wejdź w dział o trzeciej części poczytaj tematy o grafice, postaciach, sugestiach i marzeniach.

przejrzałem, myślałem że więcej zyebów niż na forum blizzarda sie nie znajdzie... no i znalazłem i to na naszym poletku. wstyd.

Opublikowano

Ten deal MS raczej załatwił z wydawcą, a nie CDP.

Ale w Polsce chyba tylko cdp jest wydawcą :) mnie tam zwisa, ale niepotrzebnie po prostu wcześniej gadali o równości. Gracze pecetowi to już ogólnie mają duży żal, bo pierwsza część wyszła tylko na PC, a druga rok wcześniej od wersji konsolowej.
Opublikowano

Ten deal MS raczej załatwił z wydawcą, a nie CDP.

Ale w Polsce chyba tylko cdp jest wydawcą :) mnie tam zwisa, ale niepotrzebnie po prostu wcześniej gadali o równości. Gracze pecetowi to już ogólnie mają duży żal, bo pierwsza część wyszła tylko na PC, a druga rok wcześniej od wersji konsolowej.

Nie gracze PC-towi, tylko buraki z forum wiedźmina 3, a to różnica.

A tak swoją drogą spotkanie po latach:

10367129_1528431930702539_16253557679559

• Plusik 2
Opublikowano

Smutno mi. W dwa dni moja wielka podjarka trzecim Wiedźminem spadła do zera :( Najpierw news o lepszej kolekcjonerce dla XO. Wkurzyłem się, ale okej, można to jakoś przeboleć. Dzisiaj jednak nadeszły jeszcze gorsze informacje o równym poziomie graficznym na obu konsolach. Oznacza to niestety jedno - pogorszenie wersji na PS4. Witajcie ząbki, 23 klatki i dorysowujące się nagle obiekty. K... mać! Pociesza mnie trochę wersja na PC, która w takim wypadku będzie wyraźnie odstawać od konsolowych. Co jeszcze spier.dolisz drogi Microsofcie? 

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

jak pogorszenie wersji PS4?

przecież w tym linku z CW było zero konkretów, zwykła papka medialna

już dość dawno twórcy w wywiadach mówili, że 1080p z betonowym 30fps na PS4 osiągneli bez problemu

grafika na PS4 ma być taka sama jak na PC w wersji high

będzie jeszcze wersja ULTRA dla PC z lepszym futrem, post processingiem i futureami Nvidii

Gość Orzeszek
Opublikowano

nahajpowałem się w3, nieograłem w1 i w2, odpalam sobie jedynke i woogle nie czuje klimatu :< to samo dwójka, odpycha mnie ta gra, o ja biedny. boli mnie to ze to jedyny chyba porządny rpg na tą chwile na konsole, błagam nie mówcie mi o dragon age-u <żyg>.