ssxx1 208 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Ja sie w sumie ciesze, w lutym bym kupil gre, zagral w nia 4 godziny i zostawil do czerwca, bo nie mam czasu grac. Jeszcze DA:I jest do nadrobienia i fajnie ze dobrych RPGow mi nie zabraknie. Gralem w okolicach premiery w w1 i zdecydowanie wole opoznienie niz znowu dostac takiego bubla. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 (edytowane) (pipi) wziąłem już i zaklepałem wolne na koniec lutego i początek marca !!!! JA pierd... Ani Wiedźmin ani bloodborn co mi zostało ? The Order (hehehehe przez łzy) Edytowane 8 grudnia 2014 przez blantman Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 (pipi) wziąłem już i zaklepałem wolne na koniec lutego i początek marca !!!! JA pierd... Ani Wiedźmin ani bloodborn co mi zostało ? The Order (hehehehe przez łzy) Odwołaj. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Brać urlop na gierki? Nie szkoda wam? Co do kolejnej przesuniętej premiery - akurat skończyły się targi, Wiesiek został wybrany najbardziej oczekiwana grą i taka decyzja. Nie zdziwię się jak w maju przesuną na koniec sierpnia Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Rozumiem zajawki , pasje ale jeżeli dorosły facet mający prawię żonę bierze urlop na gierki to wiedz, że coś się dzieje A z tym Wiedźminem to faktycznie göwn.o obsrane! Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 (edytowane) Odwołać nie mogę bo grafik z powodu projektu ustaliliśmy do czerwca Urlop wziąłem też na Oskary bo lubię oglądać na żywo a zawsze pod koniec lutego w niedziele w nocy są. Do tego po 2 miesiącach pracy czas na kilka dni urlopu (4 ) nie lubię za dużo w jednym ciągu pracować . Heh no cóż w maju i tak nie dam rady wziąć. A w wakacje wyjeżdżam więc ... Wolę jak gry wychodzą w miesiącach w których pogoda jest brzydka na zewnątrz. Edytowane 8 grudnia 2014 przez blantman Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 a cwane polskie cebule 3 dni temu na vga dali trailer i jak mnie pamiec nie myli na koncu dalej widniala stara data, nagroda odebrana, mozna skonczyc sciemniac i oficjalnie przyznac ze dalej ejstesmy w czarnej (pipi).e jesli chodzi o wersje na konsole Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 a cwane polskie cebule 3 dni temu na vga dali trailer i jak mnie pamiec nie myli na koncu dalej widniala stara data, nagroda odebrana, mozna skonczyc sciemniac i oficjalnie przyznac ze dalej ejstesmy w czarnej (pipi).e jesli chodzi o wersje na konsole Wersja na PS4 była już prezentowana w Japonii. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 jak mgs5 potwierdza na okolice czerwca to bede miec dylemat nielada - wiesiek 3 kolekcjonerka, ktora juz zaklepalem vs mgs5 z batmanem dla mnie zje.bali - na tyle gier na raz mnie nie stac a akurat na luty bym to pogodzil bo zakupu niczego innego nie planowalem Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Najgorsze info dnia, już tak się cieszyłem, że do lutego zostały dwa miesiące... (pipi)a. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Gra podobno już gotowa ale nie nadążają z uszyciem tych kaszmirowych mapek dlatego przesunęli premiere. 2 Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Mam jeszcze mnóstwo gier z zeszłej generacji do ogrania i nie ubolewam nad tym ale ta informacja, to tylko potwierdzenie plotek z kilku miesięcy o słabym stanie gry i ogólnej atmosfery podczas jej tworzenia. Przerosła ich własna wizja. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Czytając kilka postów z forum Wiedźmina - Januszoliada nie rozumie, że Redzi najprawdopodobniej właśnie(po raz drugi) zakpili z tych paskudnych praktyk, które serwuje nam cała growa branża - wydając na w pół dokończone gry, by tylko kasa się zgadzała. Ha haah ha haaa ha....oj chłopcze...jeżeli jesteś z PR CD RED to ok a jeśli nie to nawijasz takie mityczne pompaliony że "rence" opadają. Jak myślisz, że nie będzie patchy i wszystko będzie śmigać... to żal mi....żal... W sumie średnio grzała mnie ta gierka ale teraz stoi obok Watch Dogs w kategorii "Najlepszy Downgrade". 3 Cytuj
Matek 0 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Uwielbiam uniwersum Wiedźmina i czekam na ten tytuł z wypiekami na twarzy. Wielka szkoda, że go przełożyli o te trzy miesiące. Ale z drugiej strony lepiej otrzymać dopracowany produkt niż później użerać się z aktualizacjami, czy żeby społeczność graczy coś naprawiała. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Ale by było smiesznie jakby i tak wyszedł bubel mimo przesuwania daty. bardzo bym sie zawiódł i kupił wii Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Szkoda,że przenieśli premierę ale może dzięki temu bardziej doszlifują gierkę. I tak mam jeszcze co ogrywać więc na brak zajęcia nie moge narzekać.Lepiej jak przesuną premierę niż wydadzą jakieś niedopracowane góvno jak to ma obecnie miejsce z większością gierek. Ale i tak liczę się z tym,że w W3 z otwartym świecie,który będzie stanowił pierwszą ich gierkę w takiej koncepcji i tak pewnie znajdzie się troszkę bugów. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Czytając kilka postów z forum Wiedźmina - Januszoliada nie rozumie, że Redzi najprawdopodobniej właśnie(po raz drugi) zakpili z tych paskudnych praktyk, które serwuje nam cała growa branża - wydając na w pół dokończone gry, by tylko kasa się zgadzała. Ha haah ha haaa ha....oj chłopcze...jeżeli jesteś z PR CD RED to ok a jeśli nie to nawijasz takie mityczne pompaliony że "rence" opadają. Jak myślisz, że nie będzie patchy i wszystko będzie śmigać... to żal mi....żal... W sumie średnio grzała mnie ta gierka ale teraz stoi obok Watch Dogs w kategorii "Najlepszy Downgrade". W W1 grałem na premierę bez łatki i było dobrze, łatka dodała kilka rzeczy/poprawiła rozgrywkę. W2 PC był w pełni grywalny, edycja rozszerzona dodała i poprawiła sporo rzeczy, powiedzmy takie darmowe DLC wyszło. Na X360 W2 śmigał "z pudła". Z tego wynika, że nie wiesz o czym piszesz. 1 Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Pewnie znaczna część krzykaczy nawet nie ograła W1/2 ale swoje wiedzą o tych gierkach i tym jak pracuje i jakie gry wypluwa CDPR Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Wiesiek 2 w porównaniu do jedynki był niebo a ziemia. Nie wierze ze mogliby to spier.dolic. Tym bardziej ze mają teraz konsole wydajne po chu.ju fest. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Może do tego maja uda mi się ograć wreszcie dwie pierwsze części, bo jakoś nie mam w zwyczaju zaczynać czegoś od końca, szczególnie jeśli jest dużo nawiązań do poprzednich odsłon. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 (edytowane) Czytając kilka postów z forum Wiedźmina - Januszoliada nie rozumie, że Redzi najprawdopodobniej właśnie(po raz drugi) zakpili z tych paskudnych praktyk, które serwuje nam cała growa branża - wydając na w pół dokończone gry, by tylko kasa się zgadzała. Ha haah ha haaa ha....oj chłopcze...jeżeli jesteś z PR CD RED to ok a jeśli nie to nawijasz takie mityczne pompaliony że "rence" opadają. Jak myślisz, że nie będzie patchy i wszystko będzie śmigać... to żal mi....żal... W sumie średnio grzała mnie ta gierka ale teraz stoi obok Watch Dogs w kategorii "Najlepszy Downgrade". W W1 grałem na premierę bez łatki i było dobrze, łatka dodała kilka rzeczy/poprawiła rozgrywkę. W2 PC był w pełni grywalny, edycja rozszerzona dodała i poprawiła sporo rzeczy, powiedzmy takie darmowe DLC wyszło. Na X360 W2 śmigał "z pudła". Z tego wynika, że nie wiesz o czym piszesz. Lubię forumowych myślicieli i ich argumenty" nie ogrania gier". Ja nie wiem w jakie wersje tych gier grałeś ale chyba nie w te same co ja. Jak dla ciebie było wszystko w porządku na premierę to gratuluję szczęścia ale może chodzi Ci o GTYE? Tak więc pewnie sam nie wiesz o czym piszesz. Niesamowitym sukcesem jest wydać grę na konsolę bez bugów prawie rok po wersji pecetowej. Wybaczam. PS. Zazdroszczę Wam tej wiary w genialność developerów. Pan Mielu napisał: "W skrócie - opóźnienie gry nie jest wielkim zaskoczeniem. W końcu wciąż nikt w to jeszcze nie grał. Na niecałe 3 miesiące przed premierą" Tak więc nie jest to problem z pieszczeniem krzaczków i ślimaczków. Edytowane 9 grudnia 2014 przez da$io Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 (edytowane) No histeryzuj sobie ile chcesz, ale Andreal - sama prawda Z W2 na pc były tylko brzydkie perypetie u pre-orderowców, nie pamiętam dokładnie, chyba nie mogłem przeprowadzić aktywacji czy coś ale dali potem bdb tiszerty, moja luba do dziś nosi, profit Edytowane 9 grudnia 2014 przez TheAceOfSpades Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 da$io - dokładnie pamiętam w jakie wersje gier grałem, hype na Wiedźmina 1 miałem przeogromny, zbiegło się to ze zmianą karty graficznej w ówczesnym PC. W2 ograłem na X360 jak pisałem - ta sama sytuacja, gra kupiona w preorderze, W2 na PC przeszedł mój brat na premierę (zaznaczam, że na na PC w tą część nie grałem o czym też nie pisałem), oczywiście narzekał, że końcówka krótka itd, ale problemów technicznych z grą nie było, po wypuszczeniu wersji Enchanced przeszedł ponownie. Nie chodzi to o to, czy developerzy są genialni, czy nie, ale o czystą politykę biznesową, jeżeli s(pipi)ą W3 (czego im nie życzę) to upadnie wizerunek icg świetny wizerunek budowany przez lata, a jeszcze Cyberpunk za pasem. Ja tam w CDP wierzę. A jak już chcesz ponarzekać to proponuje zjechać Techland za Chrome, wypuścili betę, by potem kompletnie przebudować silnik i całą grę 1-gigowym patchem, oczywiście należy wspomnieć, że dla osób, które kupiły oryginał wysłano płytę z łatą wraz z soundtrackiem, ale niesmak pozostał. Do tego doszło praktycznie całkowite olanie świetnego multi, przy którym przednio się bawiłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi