Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja sie w sumie ciesze, w lutym bym kupil gre, zagral w nia 4 godziny i zostawil do czerwca, bo nie mam czasu grac. Jeszcze DA:I jest do nadrobienia i fajnie ze dobrych RPGow mi nie zabraknie. Gralem w okolicach premiery w w1 i zdecydowanie wole opoznienie niz znowu dostac takiego bubla.

Opublikowano (edytowane)

(pipi) wziąłem już i zaklepałem wolne na koniec lutego i początek marca !!!! JA pierd...

Ani Wiedźmin ani bloodborn co mi zostało ? The Order (hehehehe przez łzy)

Edytowane przez blantman
Opublikowano

(pipi) wziąłem już i zaklepałem wolne na koniec lutego i początek marca !!!! JA pierd...

Ani Wiedźmin ani bloodborn co mi zostało ? The Order (hehehehe przez łzy)

Odwołaj.

Opublikowano

Brać urlop na gierki? Nie szkoda wam? Co do kolejnej przesuniętej premiery - akurat skończyły się targi, Wiesiek został wybrany najbardziej oczekiwana grą i taka decyzja. Nie zdziwię się jak w maju przesuną na koniec sierpnia

Opublikowano

Rozumiem zajawki , pasje ale jeżeli dorosły facet mający prawię żonę bierze urlop na gierki to wiedz, że coś się dzieje :)

A z tym Wiedźminem to faktycznie göwn.o obsrane!

Opublikowano (edytowane)

Odwołać nie mogę bo grafik z powodu projektu ustaliliśmy do czerwca :)  Urlop wziąłem też na Oskary bo lubię oglądać na żywo a zawsze pod koniec lutego w niedziele w nocy są.  Do tego po 2 miesiącach pracy czas na kilka dni urlopu (4 )  nie lubię za dużo w jednym ciągu pracować ;) . Heh no cóż w maju i tak nie dam rady wziąć. A w wakacje wyjeżdżam więc ... Wolę jak gry wychodzą w miesiącach w których pogoda jest brzydka na zewnątrz.

Edytowane przez blantman
Opublikowano

a cwane polskie cebule 3 dni temu na vga dali trailer i jak mnie pamiec nie myli na koncu dalej widniala stara data, nagroda odebrana, mozna skonczyc sciemniac i oficjalnie przyznac ze dalej ejstesmy w czarnej (pipi).e jesli chodzi o wersje na konsole

Opublikowano

a cwane polskie cebule 3 dni temu na vga dali trailer i jak mnie pamiec nie myli na koncu dalej widniala stara data, nagroda odebrana, mozna skonczyc sciemniac i oficjalnie przyznac ze dalej ejstesmy w czarnej (pipi).e jesli chodzi o wersje na konsole

Wersja na PS4 była już prezentowana w Japonii.

Opublikowano

jak mgs5 potwierdza na okolice czerwca to bede miec dylemat nielada - wiesiek 3 kolekcjonerka, ktora juz zaklepalem vs mgs5 z batmanem

dla mnie zje.bali - na tyle gier na raz mnie nie stac a akurat na luty bym to pogodzil bo zakupu niczego innego nie planowalem

Opublikowano

Czytając kilka postów z forum Wiedźmina - Januszoliada nie rozumie, że Redzi najprawdopodobniej właśnie(po raz drugi) zakpili z tych paskudnych praktyk, które serwuje nam cała growa branża - wydając na w pół dokończone gry, by tylko kasa się zgadzała.

Ha haah ha haaa ha....oj chłopcze...jeżeli jesteś z PR CD RED to ok a jeśli nie to nawijasz takie mityczne pompaliony że "rence" opadają. Jak myślisz, że nie będzie patchy i wszystko będzie śmigać... to żal mi....żal...

W sumie średnio grzała mnie ta gierka ale teraz stoi obok Watch Dogs w kategorii "Najlepszy Downgrade".

• Minusik 3
Opublikowano

Uwielbiam uniwersum Wiedźmina i czekam na ten tytuł z wypiekami na twarzy. Wielka szkoda, że go przełożyli o te trzy miesiące. 

Ale z drugiej strony lepiej otrzymać dopracowany produkt niż później użerać się z aktualizacjami, czy żeby społeczność graczy coś naprawiała.

Opublikowano

Szkoda,że przenieśli premierę ale może dzięki temu bardziej doszlifują gierkę. I tak mam jeszcze co ogrywać więc na brak zajęcia nie moge narzekać.Lepiej jak przesuną premierę niż wydadzą jakieś niedopracowane góvno jak to ma obecnie miejsce z większością gierek.

Ale i tak liczę się z tym,że w W3 z otwartym świecie,który będzie stanowił pierwszą ich gierkę w takiej koncepcji i tak pewnie znajdzie się troszkę bugów.

Opublikowano

Czytając kilka postów z forum Wiedźmina - Januszoliada nie rozumie, że Redzi najprawdopodobniej właśnie(po raz drugi) zakpili z tych paskudnych praktyk, które serwuje nam cała growa branża - wydając na w pół dokończone gry, by tylko kasa się zgadzała.

Ha haah ha haaa ha....oj chłopcze...jeżeli jesteś z PR CD RED to ok a jeśli nie to nawijasz takie mityczne pompaliony że "rence" opadają. Jak myślisz, że nie będzie patchy i wszystko będzie śmigać... to żal mi....żal...

W sumie średnio grzała mnie ta gierka ale teraz stoi obok Watch Dogs w kategorii "Najlepszy Downgrade".

W W1 grałem na premierę bez łatki i było dobrze, łatka dodała kilka rzeczy/poprawiła rozgrywkę.

W2 PC był w pełni grywalny, edycja rozszerzona dodała i poprawiła sporo rzeczy, powiedzmy takie darmowe DLC wyszło.

Na X360 W2  śmigał "z pudła".

Z tego wynika, że nie wiesz o czym piszesz.

• Plusik 1
Opublikowano

Wiesiek 2 w porównaniu do jedynki był niebo a ziemia. Nie wierze ze mogliby to spier.dolic. Tym bardziej ze mają teraz konsole wydajne po chu.ju fest.

Opublikowano

Może do tego maja uda mi się ograć wreszcie dwie pierwsze części, bo jakoś nie mam w zwyczaju zaczynać czegoś od końca, szczególnie jeśli jest dużo nawiązań do poprzednich odsłon.

Opublikowano (edytowane)

W W1 grałem na premierę bez łatki i było dobrze, łatka dodała kilka rzeczy/poprawiła rozgrywkę.

W2 PC był w pełni grywalny, edycja rozszerzona dodała i poprawiła sporo rzeczy, powiedzmy takie darmowe DLC wyszło.

Na X360 W2  śmigał "z pudła".

Z tego wynika, że nie wiesz o czym piszesz.

Lubię forumowych myślicieli i ich argumenty" nie ogrania gier". Ja nie wiem w jakie wersje tych gier grałeś ale chyba nie w te same co ja. Jak dla ciebie było wszystko w porządku na premierę to gratuluję szczęścia ale może chodzi Ci o GTYE? Tak więc pewnie sam nie wiesz o czym piszesz. Niesamowitym sukcesem jest wydać grę na konsolę bez bugów prawie rok po wersji pecetowej.

Wybaczam.

PS. Zazdroszczę Wam tej wiary w genialność developerów.

Pan Mielu napisał:

"W skrócie - opóźnienie gry nie jest wielkim zaskoczeniem. W końcu wciąż nikt w to jeszcze nie grał. Na niecałe 3 miesiące przed premierą"

Tak więc nie jest to problem z pieszczeniem krzaczków i ślimaczków.

Edytowane przez da$io
Opublikowano (edytowane)

No histeryzuj sobie ile chcesz, ale Andreal - sama prawda  :reggie: 
Z W2 na pc były tylko brzydkie perypetie u pre-orderowców, nie pamiętam dokładnie, chyba nie mogłem przeprowadzić aktywacji czy coś ale dali potem bdb tiszerty, moja luba do dziś nosi, profit  :cebula: 

Edytowane przez TheAceOfSpades
Opublikowano

da$io - dokładnie pamiętam w jakie wersje gier grałem, hype na Wiedźmina 1 miałem przeogromny, zbiegło się to ze zmianą karty graficznej w ówczesnym PC.

W2 ograłem na X360 jak pisałem - ta sama sytuacja, gra kupiona w preorderze, W2 na PC przeszedł mój brat na premierę (zaznaczam, że na na PC w tą część nie grałem o czym też nie pisałem), oczywiście narzekał, że końcówka krótka itd, ale problemów technicznych z grą nie było, po wypuszczeniu wersji Enchanced przeszedł ponownie.

Nie chodzi to o to, czy developerzy są genialni, czy nie, ale o czystą politykę biznesową, jeżeli s(pipi)ą W3 (czego im nie życzę) to upadnie wizerunek icg świetny wizerunek budowany przez lata, a jeszcze Cyberpunk za pasem.

Ja tam w CDP wierzę.

A jak już chcesz ponarzekać to proponuje zjechać Techland za Chrome, wypuścili betę, by potem kompletnie przebudować silnik i całą grę 1-gigowym patchem, oczywiście należy wspomnieć, że dla osób, które kupiły oryginał wysłano płytę z łatą wraz z soundtrackiem, ale niesmak pozostał. Do tego doszło praktycznie całkowite olanie świetnego multi, przy którym przednio się bawiłem.