Ludwes 1 682 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Nikoniecznie z Xboksa, pewnie z PC. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Jak to wyglada słabo to ja nie wiem co wyglada dobrze tak 4 real. Przynajmniej nie sa to bullshoty z toną blura czy innego photo mode Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Jaka grafika by nie była to ta gra zniszczy. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Zwaliłem pod ten nowy gameplay ale jestem przekonany, że to leciało z PC i na kąsolach takiej grafiki nie uświadczymy. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Screeny sa przepiekne, ale to niestety bullshoty. Czekam na ten gameplay w jedynej rozsadnej jakosci na Gamersyde. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 (edytowane) Haha, most renowned bounty hunter north of the Yaruga, Djenge Frett himself Edytowane 26 stycznia 2015 przez Bansai Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 (edytowane) 2gi filmik, walka z tymi "harpiami" piekne te animacje, swietny roll oraz jak nurkuja do wody. Edytowane 26 stycznia 2015 przez Bansai 3 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Animacja chodzenia widzę znowu 3 lata za standardami Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Screeny sa przepiekne, ale to niestety bullshoty. Czekam na ten gameplay w jedynej rozsadnej jakosci na Gamersyde. No nie sądze, słabsze tekstury podłoża czy trawa, która nie jest jakoś pięknie wymodelowana czy postać Geralta wygladają jakby screen był prosto z gry, fakt wykadrowany, brak hudu czy mapy i trochę podciągnięte kolory, ale bullshotem bym tego nienazwał, bullshoty zazwyczaj wyglądaj coś w ten deseń Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Podobno to wersja na konsolki. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Zwaliłem pod ten nowy gameplay ale jestem przekonany, że to leciało z PC i na kąsolach takiej grafiki nie uświadczymy. kurde też mam takie dziwne wrażenie... ale z drugiej strony po co by umieszczali kilka miesiecy przed premierą, na video przycisk A w czasie rozmowy, wskazujący na Xboxa Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Zwaliłem pod ten nowy gameplay ale jestem przekonany, że to leciało z PC i na kąsolach takiej grafiki nie uświadczymy. kurde też mam takie dziwne wrażenie... ale z drugiej strony po co by umieszczali kilka miesiecy przed premierą, na video przycisk A w czasie rozmowy, wskazujący na Xboxa Tak, ale podpięcie pada od xboxa do PC to nie jest jakaś tajemna wiedza Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84503534&v=IncWgpjFIlg&x-yt-ts=1421914688 Z komentarzem polskim. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Zwaliłem pod ten nowy gameplay ale jestem przekonany, że to leciało z PC i na kąsolach takiej grafiki nie uświadczymy. kurde też mam takie dziwne wrażenie... ale z drugiej strony po co by umieszczali kilka miesiecy przed premierą, na video przycisk A w czasie rozmowy, wskazujący na Xboxa Bo 90% pokazow gier odbywa sie uzywajac PCa i Xboxowego pada, to jest Fanku wiedza powszechna, come on Cytuj
Janush 224 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 (edytowane) Jeżeli to jest gameplay z xone to ja padam na kolana przed CD Project Red :OOO Matko święta, ale ta giera w takim razie będzie musiała wyglądać na mocnym pc skoro już gameplay z konsolek tak kosi graficznie ^ ^@SuteqSkąd masz info, że to z konsol ? Edytowane 26 stycznia 2015 przez terror Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 "Our approach has totally changed from The Witcher 1 and The Witcher 2," Iwiński tells me. He says that with the earlier games, CD Projekt Red was targeting the super-hardcore, PC-only audience that exists in the studio's home country of Poland. Now, as the series and company has grown, it wants the audience to expand as well. "With every single game, we're adding a lot more polish and making it a lot more welcoming to the general gamer," he says. "I think this is just the way games should be done. I really admire, for example, BioWare or Bethesda for introducing its games to gamers." http://www.polygon.com/2015/1/26/7906065/the-witcher-3-wild-hunt-first-three-hours-show-off-this-sequels-changed Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Fanek trochę do tyłu z techniką jest Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 nie gram od wielu już lat na PC to jestem do tyłu w tym temacie i na podpietym padzie do PC też by był taki przycisk A ? bo tak powinno wyglądać to na Xboxie? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 "Our approach has totally changed from The Witcher 1 and The Witcher 2," Iwiński tells me. He says that with the earlier games, CD Projekt Red was targeting the super-hardcore, PC-only audience that exists in the studio's home country of Poland. Now, as the series and company has grown, it wants the audience to expand as well. "With every single game, we're adding a lot more polish and making it a lot more welcoming to the general gamer," he says. "I think this is just the way games should be done. I really admire, for example, BioWare or Bethesda for introducing its games to gamers." http://www.polygon.com/2015/1/26/7906065/the-witcher-3-wild-hunt-first-three-hours-show-off-this-sequels-changed Wiadomka press to awesome finisher musi być bo się pogubią brytole czy hamburgery Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Wszystkie przyciski Ci się podmieniają przy podlączonym padzie, wystarczy, że ruszysz minimalnie gałką i już się zmienia klawiszologia na tą z Xboksa. No bez przesady, przecież to są podstawy i nie trzeba grać na PC, żeby to wiedzieć. @terror To nie jest pewne info, gdzieś ktoś napisał, a czy to prawda nie wiadomo. Trzeba szukać wrażeń może na jakimś podcascie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 nie gram od wielu już lat na PC to jestem do tyłu w tym temacie i na podpietym padzie do PC też by był taki przycisk A ? bo tak powinno wyglądać to na Xboxie? Fanuś tak, odkąd 99% gier ma wbudowaną obsługę pada i pad od xboxa jest dedykowanym kontrolerem pod windows wszystkie gry mają też ikonki z windowsa Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Przecież w tytule pisze, że PC Version. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 nie gram od wielu już lat na PC to jestem do tyłu w tym temacie i na podpietym padzie do PC też by był taki przycisk A ? bo tak powinno wyglądać to na Xboxie? To jest standard od kilku lat na PC Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Na PS4 gra działała w 1080p. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi