Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

A dokladnie, z tego calego hajpu zapomnialem o eurogamerze. Ale nie bede ukrywal ze czekam na wieska napalony jak arab na kurs pilotazu i kazde pozytywne wspomnienie o kodzie na ps4 jest dla mnie jak woda na mlyn.

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 944,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Podoba mi sie ta polska roslinnosc :)

Chociaz nie lubie tego typu rpg, to wespre chlopakow i kupie to na pramiere.

Opublikowano

O jakim typie rpg mówisz?

Opublikowano

Ekstra się to prezentuje.Swojskie klimaty zawsze na propsie.

Mam nadzieję,że na GDC zaprezentują też wersję na poszczególne konsole by mieć porównanie między platformami. Liczę,że każda maszynka dostanie Wieśka w maksymalnej formie na jaką pozwalają bebechy pudełka.

Opublikowano

No w przypadku konsol powinno tak być. Komp się nie liczy.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano
  W dniu 4.03.2015 o 09:34, Humulin napisał(a):

No w przypadku konsol poziom tak być. Komp się nie liczy.

Co?

Opublikowano

Nie rozumiem co napisałeś w tych dwóch postach, możesz napisac jak człowiek?

Opublikowano

jak komp nie liczy jak poziom też być

Opublikowano

O matko.

Palidor napisał, że liczy na to, że Wiesław będzie na każdej z platform działał w maksymalnej formie na jaką pozwalają bebechy pudełka.

Na co ja przytaknąłem, że w przypadku konsol tak powinno być - to zapowiadają twórcy. Jednocześnie nie mogłem się oprzeć pokusie i nie dopisać, że komputery osobiste się w tym przypadku nie liczą.

Błąd 'poziom' - 'powinno' wynika z faktu, że piszę tu posty na tapatalku z wyłączonym t9, stojąc w magazynie i nasłuchiwywując, czy przypadkiem kierowniczka nie nadchodzi. Trochę wyrozumiałości proszę.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Zamówienie już dawno złożone. Trzeba wspierać CD RED, zagrali trochę vabank z W3 i pewnie od dobrej sprzedaży(na konsole) sporo zależy. Geralt robi też postęp w bieganiu, jeszcze ze dwie gry i animacja będzie w sam raz :D

Opublikowano

Oczywiście beka z polskiej gry gdzie bad guy pierwsze co mówi gdy nas widzi to: Fuck :D

Opublikowano

No w książkach ludzie też przeważnie nie cieszyli się jak Wiesłam do nich startował :)

Ja mam mega jaranko, jedyna rzecz do której na siłę mógłbym się doczepić to trochę sztywno Geralt chodzi, w sensie podczas swobodnego chodu i truchtu bez broni on ma bardziej kocie ruchy:) (z bronią już jest ta gibkość)

Opublikowano

Czy animacja chodu postaci to na prawdę tak ważny aspekt gry o Geralcie? Myślę, że marginalny. Liczy się historia, a ta na pewno nie zawiedzie. 

Poza tym animacja podczas walki robi i wygląda :banderas:

Nie mogę się doczekać momentów gry z Ciri...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Nie no przez te XX-XXX godzin bedziemy jednak chodzic wiec wypadaloby zeby nie bylo drewna pod tym wzgledem, na szczescie ja tutaj nie widze nic co by mi przeszkadzalo w tych animacjach, sa ok.

Animacje poczas walki, miecza i unikow za to prezentuja sie wybornie.

Opublikowano

No animacja walki pikna. Co do chodu to pisałem, że to tak trochę na siłę się czepiłem. Znając moje podejście do gier to po pierwszych 5 min już tego nie będę widział.

Opublikowano

Animacje to najmniejsze z moich zmartwień. Mam nadzieję, że nie będzie premierowej kaszany podobnej do AC... Wiadomo, że gra nie będzie wolna od błędów, wiadomo, że dostajemy day one patch, ale niech nie spierdolą tego. 

Czy proszę o tak dużo?

Opublikowano

Pokażcie mi lepszą animację w rpg. W Skyrim to jest dopiero drewno. 

Opublikowano

No sutqu zgodzę się, to sam ostatnio w DA:I animacja Andrastego była na bank bardziej drewniana niż Wiecha.

Co do animacji chodu to wiadomo, że każdy też ma trochę inne wyobrażenie po le,turze książek co do ruchów i sylwetki Geralta.

Opublikowano

Prawie wszystko mi się podoba ,ale jest jedna rzecz ,której nie trawie animacja... wygląda jak z poprzedniej generacji.

Opublikowano

Jak dla mnie, to wyglada swietnie.