Bansai 11 198 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Panie i panowie, zrzucam bombe, Wiedzmin nie tylko zaliczyl downgorad, zaliczyl tez upgorad! Patrzcie na futro: Czyli jednak nie Ubi-Projekt Red, cos zaliczylo upgorada Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Czy tylko ja mam wrażenie, że kolorystyka na górnym screenie jest znacznie lepsza niż w tym na dole? Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Czy tylko ja mam wrażenie, że kolorystyka na górnym screenie jest znacznie lepsza niż w tym na dole? i teraz zgodnie z tradycja oficjalnego forum wieśka musimy naklepać z 10 stron o tym że słoneczniki są zbyt żółte :facepalmz: Cytuj
ASX 14 715 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 (edytowane) Jest, ale pierwszy "screenshot" pochodzi z materialow promocyjnych ktore sa starannie wybierane pod wzgledem ujecia, palety barw, kompozycji itd. Natomiast drugi obrazek to screen prosto z rozgrywki Edytowane 8 marca 2015 przez asax Cytuj
Paolo de Vesir 9 219 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Fakt, że zagram w to po polsku Czy ktoś wybiera inne wersje językowe? Angielskiego Wieśka widziałem na YT, ale bez podjarki. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Ja bede grał po angielsku bo pod cesarza Emhyra głos podkłada Charles Dance Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 a ten drugi screen z futrem skąd pochodzi? z PAX coś czy to jakiś znacznie starszy? nie no, upgorad 1 1 Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Rozumieć polski język. Grać w Wiedźmina po angielsku. Jak można tak przegrać życie..... :facepalmz: Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Ja rowniez bede gral po angielsku Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Rozumieć polski język. Grać w Wiedźmina po angielsku. Jak można tak przegrać życie..... :facepalmz: No, ale po co ten bóldupy (oraz minusik xd) bo mam inne preferencje, lel. I tak pewnie jak będę grał drugi raz to sobie odpale polską wersje. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 posłuchajcie sobie tych głosów, charyzma aż wylewa się z słuchawek, mnie przekonali do angielskiej wersji od pierwszego trailera gdzie polski brzmiał tak sobie Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 (edytowane) Po angielsku brzmi to dobrze, Lannister też.Ale mimo wszystko uważam, że nie da się przenieść swojskiego-wiejskiego-sapkowskiego żargonu, który na pewno będzie użyty w polskiej wersji, jak w poprzednich częściach. Gdzie polski dubbing mocno robił nawiasem mówiąc. Edit Nie mam nic do zarzucenia dubbingowi, wrażenie z samych urywek - poziom z dwójki mamy zapewniony. W polskiej wersji trailera, który wrzucił Bartłomiej czuć, że Lannister to jednak wyższy poziom niż ten polaczek, który podłożył głos Cesarzowi... ale nadal - wiemy tyle, ile nam pokazali. Całość ocenimy dopiero po solidnym ograniu. Edytowane 9 marca 2015 przez Humulin 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 (edytowane) Dwójkę zaliczyłem najpierw na kompie po polsku 2 razy, a potem kiedy kupiłem wersję na OnLive (przy maksymalnej jakości gra wyglądała lepiej niż mój komp dałby radę wyciągnąć) i tam niestety jest do wyboru tylko wersja angielska. Ta wersja całkiem daje radę ale daleko jej do polskiej. To jedyna gra, gdzie między polską a angielską wersją językową jest przepaść ze wskazaniem na naszą rodzimą wersję. Edytowane 9 marca 2015 przez Voytec Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Granie w Wiedźmina po angielsku = ostatnie stadium nowotworu płuc, trzustki, wątroby w dodatku z przerzutami... 2 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 jest jakiś gameplay z polskim audio? bo nie przypominam sobie, gameplay nie trailer Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 (edytowane) Jest ten ponad 30 minutowy gameplay w polskiej wersji, ale więcej nie pomogę - z telefonu szukać tego nie będę, bo dostanę raka. W tym temacie na pewno ktoś wrzucał link, chyba z gamersyde. Edytowane 9 marca 2015 przez Humulin Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 jest jakiś gameplay z polskim audio? bo nie przypominam sobie, gameplay nie trailer 1 Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Kilka postów wyżej jest przecież Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 :facepalmz: ps odnośnie wersji PL, ten ziomek też podkładał głos do dwójki bo z tego co pamiętam ta jakoś bardziej mi się głos Geralta podobał. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 odnosnie dyskusji na temat wersji językowej: można zamykać. 9 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 :facepalmz: ps odnośnie wersji PL, ten ziomek też podkładał głos do dwójki bo z tego co pamiętam ta jakoś bardziej mi się głos Geralta podobał. Geralt w wersji angielskiej jest tak samo jak w polskiej taki sam od 3 części. 1 Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 odnosnie dyskusji na temat wersji językowej: można zamykać. Jesli to prawdziwe teksty to wersja na X360 zostala nieomal w stu procentach ocenzurowana Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 @Andzej Dobry filmik, pamietam jak przy 5tym podejsciu zdecydowalem sie przejsc Wieska 2 po angielsku i ten cytat od Talara z samych fuckow sie chyba skladal, to po prostu nie jest to samo po angielsku, gubi sie sporo smaczkow w tlumaczeniu @up To prawdziwe teksty, wiekszosc z nich na pamiec znam Cytuj
Artesal 68 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 odnosnie dyskusji na temat wersji językowej: można zamykać. GENIUSZ. To już postanowione, w trójkę gram po polsku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi