Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

A jak z preorderami robicie? Sklep CDP dał wam jakieś info? Bo mi nic. Zamówiłem x miechów temu preordera na wersję normlaną i historia zamówień dalej czysta. Zamawiam w razie "W" w MM z płatnością i odbiorę w markecie. Zawsze mają rano w dzień premiery, a czasami nawet wieczorem dnia poprzedzającego premierę (choc w tym przypadku pewno będą trzymać terminu). Czuję, że może być ciężko z kupnem Wiecha jak na premierę GTAV.

No ja wiem ale te info jest od iluś miesięcy i ja już sam nawet o końca nie pamiętam czy zamówiłem czy nie :) , a nie mam jak sprawdzić. Walić to i tak nie płaciłem z góry. Byle mieć na day one, a skąd to już mnie ryra.

cdp ma wgląd w historię zamówień, wyślij pytanie z e maila, którego podawałeś przy za kupie i ci odpiszą czy twoje zamówienie jest u nich.

Ja zamówiłem i od razu zapłaciłem w Ultimie, nigdy nie miałem problemów z realizacją zamówień u nich. A i rabat, który mam u nich po zakupie konsoli też ładnie cenę zmniejszył. Także spokojnie sobie czekam do maja na przesyłkę.

Edytowane przez Humulin

Ja tez zamowilem preordera w cdp.pl, bo wyszedlem z zalozenia ze skoro tworcy to CD Projekt RED, to kupujac w sklepie CD Projekt najwiecej hajsu zostanie dla ludzi ktorzy zrobili gierke. Pewnie moje myslenie jest zupelnie z dupy, no ale ;)

Mam tylko nadzieje, ze wersja na PS4 nie bedzie miala ogromnych problemow technicznych.

Ja się tam jaram grą, a nie steelbookiem :sir:

Nie wiem, jak mogłoby byc inaczej?   Opakowanie z gry, zawsze będzie tylko pudelkiem, którego miejsce jest na półce, bez względu na zawartość. Czy to dobra gra, czy wybitna, nic tego nie zmieni  :reggie:

P.S Mogliby tez wydać rimejki pierwszych 2 części na konsole, jak to ma miejsce na obecnej generacji, gdzie remaster goni remastera. W tym wypadku byłoby to uzasadnione, zwłaszcza w obozie klapków  :pawel:

Edytowane przez MEVEK

pc race- gdzie kupujecie swoje kopie? cyfra czy pudło?

Oni od lat handlują tylko z korsarzami.

Kolekcjonerka goty gry w najlepszej, najpłynniejszej i najładniejszej wersji. Będzie pasować do kolekcjonerek w1 i w2.

Także na kolana peasants. Piracą tylko podludzie a nie gracze. NIEZALEŻNIE od platformy na jakiej grają.