Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw niech się w końcu sama gra ukaże- potem niech trąbią o fabularnych DLC.

Przecież własnie po to o tym mówią, żebyś wiedział czy chcesz brać season passa czy nie. 

Opublikowano (edytowane)

Takie tam jeszcze drobne bonusowe info o dużych dodatkach. 

Nadchodzące dodatki zaoferują zupełnie nową zawartość, przedmioty i przeciwników oraz wprowadzą do gry nowych bohaterów i postaci znane i lubiane przez fanów uniwersum.

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Jedyny minus tych DLC jaki przychodzi mi do głowy to taki, że jeszcze bardziej opóźnią one premierę Cyberpunk i pewnie zagramy w niego najwcześniej w 2020 :P

Nie, tym DLC zajmuje się studio w Krakowie. Jak skończą W3 to pewnie wszystkie siły z głównego studia pójdą w CP2077.

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Nadchodzące dodatki zaoferują zupełnie nową zawartość, przedmioty i przeciwników oraz wprowadzą do gry nowych bohaterów i postaci znane i lubiane przez fanów uniwersum.

Jak bedzie Regis to wyłożę ojro i bedzie to moim pierwszym dlc kupionym w zyciu

Opublikowano

Jak bedzie Regis to wyłożę ojro i bedzie to moim pierwszym dlc kupionym w zyciu

Coś mi się wydaje, że będzie nawet w podstawce :P Jeżeli okaże się, że jednak nie to jest szansa na spotkanie z sukkubem, z którym często znikał w Toussaint :P

Opublikowano

Regisa raczej nie będzie, bo

nie zdążyłby się zregenerować po wpierdolu od Vilgefortza

Chyba, że magicznie przyspieszą ten proces :P

A tak swoją drogą:

Niemiecka strona Gamereactora przynosi takie oto info, że z rozmów redakcji z Redami wynika, że podczas wewnętrznych testów gry najszybszy speedrun jaki udało się osiągnąć Redom to 25 godzin - wiązało się to z wyborem optymalnej trasy, wybieraniem najkrótszych opcji dialogowych itp.

http://www.gamereactor.de/News/231614/

Opublikowano

Regis, talar, borch, percival to 4 postacie jakie chciałbym aby wróciły. No oczywiście zoltan, yarpen, yenefer, ciri, wiedźmini z caer czy dijkstra wiadomo już że będą :)

No i feldmarszałka dude chętnie bym k u r w a mać zobaczył :D

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

pokazywali kilka razy, raz w jakich kryptach raz w otwartym oceanie gdzie dookoła potwory nurkowały za tobą

Edytowane przez kermit
  • Plusik 1
Opublikowano

JAK KUPIĘ  gierę w uk na ps4 będzie  polskie audio czy tylko  angielskie ??????????

SKĄD MAMY WIEDZIEĆ ??????????

Opublikowano

Roz*bal mnie na kawalki wampir w trumnie xD

I komentarz inspirowany ta scena:

-Is it May 19th yet?

-... No

-Then fuck off

:dynia:

Przez te gre strace kontakt z rzeczywistoscia :(

• Plusik 4
Opublikowano

Miałem nic nie oglądać do premiery, no ale... :D  To będzie moja gra roku i być może generacji :) Poprzednie części były bardzo fajne, owszem miały "większe" wady, ale mimo wszystko bardzo dobrze wspominam. W sumie wszystko mnie się podoba jak na razie. Oby kwiecień i początek maja szybko minęły :D