Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogladajac trailer bylem zbyt zajety patrzeniem na Geralta, teraz dopiero zauwazylem ile on ma tych armorow w ekwipunku :obama:

bvsiov.gif

Podczas sceny z ...

Yennefer

mozna tez zobaczyc ze kon to chyba jednorozec lol ... podczas traileru niestety tez bylem zajety patrzeniem w inna czesc ekranu :Coolface:

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Ja akurat zdążyłem kilka dni temu skończyć po raz kolejny Wiedźmina 1, teraz na szybko powtarzam Wieśka 2 i jestem przy końcówce. Przygotuje save'a pod trzecią część ;)

No i przez te kilka tygodni jeszcze sobie sagę przypomnę - dobrze, że mam audiobooki, to się wieczorami przesłucha co nieco ;)

Edytowane przez Bigby
Opublikowano (edytowane)

Ludziska, nie uważacie, że jak na wersję pc to za duże ząbki?

A może to jednak nie wersja PC? 

Just sayin'. ;)

Ale będzie napier.dalanie. :fsg:

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Ludziska, nie uważacie, że jak na wersję pc to za duże ząbki?

A może to jednak nie wersja PC?

Just sayin'. ;)

Ale będzie napier.dalanie. :fsg:

Jak na moje to była wersja na konsole. Jak na pc to wyglądało jednak dosyć słabo. Trochę jakbym oglądał gta5 w wyższej rozdzielczości.
Opublikowano

Gra roku jak nic,słowami nieopisze jak bardzo czekam i jak wysoki hajp mnie dopadł.Obyśmy dostali rpga na miare Syrima i Gothiców tak żeby można go było wspominać za 20 lat jaka to była dobra gra.

BTW Bardzo fajnie ze chyba wprowadzili podział ekwipunku (sadząc po kolorach tła ikon pancerzy)na przedmioty normalne rzadkie itp 

Opublikowano

Ale mnie hype złapał po tym trailerze. :banderas: Nie miałem do tej pory pre-ordera, ale to się zmieni w najbliższych godzinach. Gdzie braliście swoje pre-ordery? Chciałbym wziąć gdzieś, gdzie będzie pewność że gra będzie najpóźniej w dniu premiery, ktoś poleci coś konkretnego?

Opublikowano (edytowane)

Ale mnie hype złapał po tym trailerze. :banderas: Nie miałem do tej pory pre-ordera, ale to się zmieni w najbliższych godzinach. Gdzie braliście swoje pre-ordery? Chciałbym wziąć gdzieś, gdzie będzie pewność że gra będzie najpóźniej w dniu premiery, ktoś poleci coś konkretnego?

Z muve masz zawsze w premierę. W gram.pl raczej też. Ultimy nie polecam, bo przy głośniejszych tytułach mogą dostarczyć nawet kilka dni po premierze. :/

Sprawdź też po prostu źródło czyli cdp.pl. :)

Edytowane przez suteq