Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W glowach sie poprzewracalo :/

ZAKUPIONE PRODUKTY FIZYCZNE
wiedzmin3_pc_600b.png
WIEDŹMIN 3: DZIKI GON + STEELBOOK (PC)

Wybrana forma dostawy: Paczkomat InPost

No to teraz bedzie trzeba sie strescic z czytaniem ksiazek i ograniem poprzednich czesci :D

Edytowane przez Velius
Opublikowano (edytowane)

Ehh podobno jednak konsole nie dostaną odpowiednika PCtowych ustawień wysokich a miks low/medium/high... smutłem troszke bo jak głupi liczyłem na te średnio-wysokie :/

Edytowane przez kudlaty88
Opublikowano

Dziś w sieci natknąłem się na trailer, który zrobił mi lepiej niż oficjalne redów  :shok:  Aż dziw bierze, że nie wykorzystali żadnych fragmentów sagi (nagrania głosowe) w żadnym z dotychczasowych zwiastunów.

Btw

EK opłacone 

Opublikowano

Dzisiaj po południu też będę płacił. 349zł za EK, nie jest tak źle, myślałem że było więcej. Chyba popierdzieliło mi się z wersją na konsole. :)

Opublikowano

Wiem ze pewnie było milion razy ale gdzie składacie preorder? Gdzie najkorzystniej?

w sklepie cdp

tak na marginesie - jak ktoś ma konto w mbanku, w mokazjach jest możliwość zwrotu 10% za zakupy w tym sklepie do 15.05.br.

Ta promocja jest związana z kontem na facebooku lub aplikacją na androida? W mokazjach przy logowaniu na stronie internetowej jest kilkanaście ofert ale żadna nie dotyczy cdp.pl 

Opublikowano

Na opłatę za preorder zwykłej też jest czas do 27.

Odbiór w paczkomacie po północy dotyczy wszystkich paczkomatow? Działa to tak jak obiecują?

Opublikowano

Dzisiaj po południu też będę płacił. 349zł za EK, nie jest tak źle, myślałem że było więcej. Chyba popierdzieliło mi się z wersją na konsole. :)

Na PS4 zamawiałem za 419,99 zł, czekam na email od CDP

Opublikowano

jak ktoś ma konto w mbanku, w mokazjach jest możliwość zwrotu 10% za zakupy w tym sklepie do 15.05.br.

Gdzie to jest dokładnie? Ani na fejsie ani na stronie banku nie ma nic o promocji cdp :(

btw czy żeby skorzystać z tego typu promocji trzeba zapłacić kartą czy może być też mtransfer/payu?

Opublikowano

Z tymi paczkomatami to ja nie ryzykuję. Ok może i będzie po północy, ale jakoś nie ufam Inpost zwłaszcza jeżeli chodzi o EK z figurką. Biorę prawilnie kurierem, z rąsi do rąsi, gra nie zając nie ucieknie, nie muszę grać od razu minutę po północy.

Opublikowano

Wiadomo kiedy dokładnie mija embargo na recenzje? Za miesiąc o tej porze... co to się będzie działo. Teraz jest jeszcze w miarę spokojnie, ale na kilka dni przed premierą jestem pewien, że kisiel w gaciach będzie bardzo obfity, zwłaszcza na widok pierwszych opini. I nieodzowna trzęsawica rąk, gdy w końcu włożymy płytę z mesjaszem do konsol. :ohboy:

Opublikowano

Tak się zastanawiam i zdam pewne pytanie...

Na Wiedzmina jako wielkiego fana Sapkowskiego czekam, nie jestem moze napalony jak Arab na kurs pilotarzu ale czekam z niecierpliwością jednak po co wam te pre ordery?

Przecież cena praktycznie ta sama, bonusy żadne, a w dniu premiery i tak okaże się że trzeba zassać mnóstwo łatek albo jakiś problem uniemożliwy skończenie jakiejś misji. NIe lepiej poczekać miesiąc dwa aż wydadzą wszystkie łatki i cieszyć się grą bez flustracji ?

Bo takowe na pewno będa ...

Opublikowano

Day one patch plus sam fakt, że to, na czym część z nas będzie grać jeszcze nazywa się konsolami oraz same zapewnienia twórców każą wnioskować, że jednak od samego początku gra będzie w pełni grywalna i powinna dać masę funu na który wszyscy czekamy.

Opublikowano

Na Wiedzmina jako wielkiego fana Sapkowskiego czekam, nie jestem moze napalony jak Arab na kurs pilotarzu ale czekam z niecierpliwością jednak po co wam te pre ordery?

Proste - EK mogłeś kupić tylko w pre-orderze.

Opublikowano

Przecież cena praktycznie ta sama, bonusy żadne, a w dniu premiery i tak okaże się że trzeba zassać mnóstwo łatek albo jakiś problem uniemożliwy skończenie jakiejś misji. NIe lepiej poczekać miesiąc dwa aż wydadzą wszystkie łatki i cieszyć się grą bez flustracji ?

Bo takowe na pewno będa ...

Steelboxy w cdp też tylko dla preorderów.