nemix 36 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 jak ktoś ma konto w mbanku, w mokazjach jest możliwość zwrotu 10% za zakupy w tym sklepie do 15.05.br. Gdzie to jest dokładnie? Ani na fejsie ani na stronie banku nie ma nic o promocji cdp btw czy żeby skorzystać z tego typu promocji trzeba zapłacić kartą czy może być też mtransfer/payu? W pasaż-mokazje.Nie wiem na jakiej zasadzie to działa ale ja tej znizki nie mam,. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 ale spjerdalajcie z tym spamem o preorderach, kolekcjonerkach i ch,ujach mujach tak nie ok? 1 Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Ja bym teraz chętnie się zamienił edycjami kolekcjonerskimi, ale to już niemożliwe... Otóż mam edycję na PC, a zamieniłbym się na PS4 <problemy I świata> Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 po raz kolejny uspokajają nas o wersje PS4, no ale poczekajmy jeszcze troche na gameplay ponoć ciagle trwa optymalizacja 1 Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Nowy filmik z potworami Można spokojnie włączyć głośniki http://www.ign.com/videos/2015/04/15/hunting-monsters-in-the-witcher-3-ign-first Cytuj
Velius 5 718 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Ta edycja kolekcjonerska podobno recznie malowana figurka i dlatego taki maly naklad? Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 (edytowane) Nowy filmik z potworami Można spokojnie włączyć głośniki http://www.ign.com/videos/2015/04/15/hunting-monsters-in-the-witcher-3-ign-first IGN naprawdę obniżyło loty jeżeli chodzi o filmy wrzucane na stronkę ;x A przecież kiedyś robili tak fajne materiały. Swoją drogą niech ten mesjasz nadchodzi szybciej, bo hype już przekroczył granice 9999 i udziela się chyba każdemu UP Tak figurka jest ręcznie malowana. Redzi kiedyś zamieścili film pokazujący proces jej tworzenia - polecam poszukać Znalazłem na szybko - www.youtube.com/watch?v=vZ1FiVy5JGw (co ciekawe figurka waży ponad 2 kg) Swoją drogą ceny EK na allegro - Edytowane 15 kwietnia 2015 przez Starh 2 Cytuj
k0ntra 420 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Ależ 2015r. dostanie wspaniałe GOTY Cytuj
Velius 5 718 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Figurka z EK: https://www.youtube.com/watch?v=ZqYtw6Gf0ko Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Ja bym teraz chętnie się zamienił edycjami kolekcjonerskimi, ale to już niemożliwe... Otóż mam edycję na PC, a zamieniłbym się na PS4 <problemy I świata> Ktoś z forum w3 w temacie o edycjach kolekcjonerskich chce się zamienić więc uderzaj tam. Jedna z ostatnich stron. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 juz po tysiak kolekcjonerki chodza wiec nie wyobrazam sobie co sie bedzie dzialo potem jesli jeszcze oceny gra dostanie epickie Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 juz po tysiak kolekcjonerki chodza wiec nie wyobrazam sobie co sie bedzie dzialo potem jesli jeszcze oceny gra dostanie epickie Mniej niż 89 na meta nie będzie Ta gra to pewniak, zresztą widać jak wszystkie branżowe portale się nią jarają - od Polski aż po same Stany. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 tez uwazam, ze sama gra to pewniak, jedyne co mnie caly czas niepokoi to plynnosc wersji na ps4 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Nie bój się o to. Senior game designer kilka razy w wywiadach mówił, że sam będzie w Wieśka grał na PS4, a on widzi te wersje codziennie i balasa by raczej nie wybrał Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 kolekcjonerka juz oplacona Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Czemu czuje że niektórzy będą mieli ból dupy po premierze, twierdząc ze to po prostu Wiedźmin 2.5 z większym światem Cytuj
estel 806 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 (edytowane) Nie bój się o to. Senior game designer kilka razy w wywiadach mówił, że sam będzie w Wieśka grał na PS4, a on widzi te wersje codziennie i balasa by raczej nie wybrał A co ma innego Senior Game Designer mowic w wywiadach? Ch.ujowa wersje zrobilismy? Nie kwestionuje, ze gra moze byc dobra na PS4. Martwi mnie po prostu to, ze skoro niby jest tak super to czemu nie moge nigdzie znalezc gameplayu z PS4? Edytowane 15 kwietnia 2015 przez estel Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Nie bój się o to. Senior game designer kilka razy w wywiadach mówił, że sam będzie w Wieśka grał na PS4, a on widzi te wersje codziennie i balasa by raczej nie wybrał A co ma innego Senior Game Designer mowic w wywiadach? Ch.ujowa wersje zrobilismy? Nie kwestionuje, ze gra moze byc dobra na PS4. Martwi mnie po prostu to, ze skoro niby jest tak super to czemu nie moge nigdzie znalezc gameplayu z PS4? Mają podpisaną umowę z M$ więc tylko z xa mogą pokazywać gameplay z wersji konsolowej w mediach. To samo tyczy się bundli - tylko xbox je dostanie. 3 Cytuj
estel 806 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Ok. Nie wiedzialem. Wydaje mi sie, ze widzialem wersje na Xa chyba na IGNie. Wygladalo to w miare ok. Jak wersja na PS4 tez bedzie tak wygladac to bedzie spoko. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Mogła to być też wersja PC z podpiętym padem, aczkolwiek wyglądało to bardziej na wersję na XO. A gameplay na PS4 mają jeszcze pokazać przed premierą także spokojnie. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 (edytowane) Czemu czuje że niektórzy będą mieli ból dupy po premierze, twierdząc ze to po prostu Wiedźmin 2.5 z większym światem W to mi graj - W2 to była naprawdę dobra gra, jeżeli trójka jest lepsza to ja więcej nie wymagam od Redów. Pokaż mi inną grę tego typu, gdzie klimat wylewa się z ekranu, a słowiańszczyzna jest obecna na każdym kroku. Ok, gra może nie sprosta oczekiwaniom wszystkich graczy (to jest nawet więcej niż pewne), nie zmienia to jednak faktu, że nie ma większej premiery w okresie, w którym wychodzi wiesiek więc podejrzewam, że to będzie dominacja pod względem sprzedaży aż do wyjścia nowego batmana Down: Pod względem klimatu i fabuły to dwójka nie ma nawet startu do pierwszego wieśka ;P Po materiałach z W3 widać jednak powrót do klimatów z jedynki. Edytowane 15 kwietnia 2015 przez Starh 2 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Bardziej miałem na myśli w kwestii wyglądu gry (w końcu ten sam engine tylko zmodyfikowwany) w dzisiejszych czasach wielu przywiązuje uwage właśnie do widoczków, kolorów, ogólnego feelingu płynącego z tego co widzą. Wynika to z tego, że dużo marek AAA jest dojonych jak krowy na pastwisku i dlatego utarło się, że sequele potrafią nie odbiegać audiowizualnie od poprzedników (Batman, AC, COD, itd itp). Mnie osobiście w przypadku Wiedźmina to nie przeszkadza. Zresztą ma to być ponoć ostatnia część, więc będzie piękne podsumowanie sagi. Osobiście najlepiej bawiłem się w jedynce zważywszy na klimat, muzykę i tą "swojskość" która była zdecydowanie bardziej ponura niż troche kolorowa (mimo to wciąż świetna) dwójka. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 (edytowane) Ja bym teraz chętnie się zamienił edycjami kolekcjonerskimi, ale to już niemożliwe... Otóż mam edycję na PC, a zamieniłbym się na PS4 <problemy I świata> Ktoś z forum w3 w temacie o edycjach kolekcjonerskich chce się zamienić więc uderzaj tam. Jedna z ostatnich stron. Zabij mnie, ale nie mogę znaleźć. Czy możesz mnie nakierować linkiem na privie? EDIT: Chyba znalazłem, dzięki za info. Edytowane 16 kwietnia 2015 przez Sobies Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 chce ktoś kupić moją EK na PC? mówię serio, puszczę taniej niż na allegro Ja odkupie. Plyte sprzedam a reszte zostawie. Ile? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi